حجت الاسلام«محمد نوروزپور»، در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان بر لزوم ترویج فرهنگ وقف مهدوی در جامعه تاکید کرد و گفت: این سنت حسنه انفاقی بی ریا، صدقه جاریه است که در قرآن کریم و همه ادیان اسلامی به آن تاکید شده است.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: افراد زیادی برای نشان دادن و اظهار محبت و مودت خود نسبت به اهل بیت(ع) و همچنین برای ترویج معارف ائمه اطهار(ع) اموال خود را وقف می کنند و بیشترین وقف برای عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع)، روضه خوانی و تعزیه خوانی آن حضرت است. وقف در سیره و سبک زندگی ائمه اطهار(ع) بروز و ظهور داشت و در سیره حضرت مهدی(عج) هم تجلی دارد، بنابراین اگر می خواهیم که در مسیر مهدویت و ترویج فرهنگ انتظار گام برداریم، بهترین اقدام ورود جدی و اهتمام به وقف است.
حجت الاسلام نوروزپور به تلاش ها و همکاری این سازمان با مسجد مقدس جمکران برای راه اندازی وقف های مهدوی تاکید کرد و گفت: متاسفانه با کمبود وقف با نیت مهدویت و حضرت مهدی(عج) روبرو هستیم، به همین جهت این سازمان با همکاری مسجد مقدس جمکران به دنبال ترویج و جریان سازی فرهنگ غنی وقف مهدویت در میان آحاد مردم است و با راه اندازی اتاق های مشاوره در این زمینه مسجد مقدس جمکران و نیز ادارات اوقاف و امور خیریه و بقاع متبرکه تلاش دارد تا با برنامه ریزی در این زمینه و سوق و هدایت مردم به وقف های جمعی پیرامون مهدویت شاهد برنامه های موثری در این راستا باشد.
حجت الاسلام نوروزپور ابراز کرد: کارشناسان و مشاورین سازمان اوقاف و امور خیریه در اتاق های مشاوره به واقفین تاکید دارند که در صورتی که در وقفشان چند نیت دارند، حتما یک یا چند وقفشان را با نیت ترویج فرهنگ مهدویت و حضرت مهدی(عج) و نیمه شعبان قرار دهند.
این کارشناس حوزه وقف با اشاره به اینکه وقف های ما در جامعه باید مروج فرهنگ مهدویت باشند، تاکید کرد که انجام وقف هایی پیرامون نشر معارف مهدوی، نیمه شعبان، نهم ربیع الاول می توان در نشر آموزه های مهدوی و آشنا کردن مردم با فرهنگ انتظار و زمینه سازی برای ظهور موثر باشد و در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، دینی زمینه ساز پیشرفت و تعالی جامعه را فراهم می کند.
نظر شما