نابودی و قطع ارتباط مسلمین با مساجد از برنامه های دشمن است/ عده ای به دنبال مخدوش کردن چهره امنیت در جامعه هستند

حجت الاسلام حمید بامری با اشاره به این که مسجد مهد تمدن حقیقی بشری و بستر تحقق حکومت جهانی دین است، عنوان کرد: از مهمترین برنامه های دشمن، نابودی و تخریب مساجد و قطع ارتباط مسلمین مخصوصا جوانان با مساجد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۱۹ اسفندماه) حجت الاسلام حمید بامری در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، گفت: دهه آخر ماه شعبان به دلیل آماده سازی و غبارروبی مساجد برای ورود به ماه مبارک رمضان، دهه تکریم مساجد نامگذاری شده است.

امام جمعه عنبرآباد خاطرنشان کرد: مساجد ظرفیتی برای مشارکت های خیرخواهانه، نیکوکاری و کاهش آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی راز عظمت مساجد را نقش آفرینی در خودسازی و جامعه پردازی دانست و افزود: در فرهنگ قرآن، مساجد همچون ابر تشکیلات با هدف ایجاد امت توحیدی هستند.

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که مسجد مهد تمدن حقیقی بشری و بستر تحقق حکومت جهانی دین است، عنوان کرد: از مهمترین برنامه های دشمن، نابودی و تخریب مساجد و قطع ارتباط مسلمین مخصوصا جوانان با مساجد است.

خطیب جمعه عنبرآباد ادامه داد: پیام اصلی نابودی و قطع ارتباط با از مساجد، غفلت از یاد خدا و به دنبال آن بروز آسیب‌های متعدد اجتماعی اعم از انحرافات فکری، اعتقادی، اشاعه فساد و فحشا است.

وی بیان کرد: جوامع انسانی از ابتدای تاریخ سبک زندگی و الگوهای رفتاری متناسب با شاخص‌های فرهنگی خود را دارا بوده است و جامعه اسلامی نیز سبک زندگی ویژه ای دارد که آن را می توان از آموزه های اسلام به دست آورد.

حجت الاسلام بامری حجاب را یکی از شاخصه های سبک زندگی اسلامی برشمرد و اظهار کرد: امروز در فضای مجازی به حجاب هجمه‌ های زیادی وارد می شود.

امام جمعه عنبرآباد با بیان این مطلب که گسترش تکنولوژی و ارتباطات غیر حضوری موجب گسترش تعامل افراد در بستر مجازی شده، ابراز کرد: محتوای ارائه شده در فضای مجازی از سوی کشورهای صاحب امتیاز با اندیشه تامین خوراک فکری و زیربنای باورهای تمام کاربران فضای مجازی سراسر جهان ذائقه مخاطب را تغییر می‌دهد.

وی اضافه کرد: متاسفانه این خوراک فکری مسموم با تغییر نگرش ها و سبک زندگی بانوان در جایگاه مسئولان اصلی پرورش نسل آینده می تواند هویت ایرانی اسلامی را به راحتی دستخوش تغییر کند.

حجت الاسلام بامری عنوان کرد: بر اساس گواهی متون تاریخی مسئله حجاب زنان در بیشتر ملت ها و آیین های جهان رواج داشته است هر چند در طول تاریخ فراز و نشیب های زیادی را طی کرده اما کاملاً از بین نرفته است.

خطیب جمعه عنبرآباد خاطرنشان کرد: اسلام با تشریح قانون پوشش اشتیاق زنان به حجاب را مستحکم کرد تا گوهر هستی زن حفظ شود از این رو دشمنان در جنگ نرم در تلاش هستند تا با حجاب زدایی زمینه تغییر ارزش های دینی را فراهم کرده و افراد و جامعه را در گرداب فساد گرفتار کنند.

وی تصریح کرد: غرب برای سیطره بر جهان یکسان سازی فرهنگی و تخریب فرهنگ را در دستور کار قرار داده و با تلاش سعی کرد زمینه تسلط سیاسی و امنیتی را برای خود فراهم کند.

حجت الاسلام بامری افزود: جوامع غربی با تضعیف و تخریب فرهنگ ملت ها، فرهنگ وارداتی بی بند و باری و بی عفتی بر جوامع شرقی به ویژه جوامع اسلامی را تحمیل کرد تا کشورها به بازار فروش محصولات غربی تبدیل شوند.

امام جمعه عنبرآباد با اشاره به این که اولین جرقه مبارزه با حجاب، انقلاب صنعتی و اختراع ماشین بخار است، اظهار کرد: سرمایه‌داران و صاحبان کارخانجات برای تامین نیروی انسانی ارزان مورد نیاز به فکر جذب زنان به بازار کار افتادند از این رو تبلیغات گسترده‌ای به نام آزادی زن را به راه انداختند تا بتوانند زنان را اجیر و اسیر دنیای سرمایه داری جدید کنند.

وی ادامه داد: بعد از آن با افزایش تولید و کم شدن تقاضا بر اثر اشباع بازار زنان به ابزاری برای مصرف بیشتر و سوق دادن جامعه به سوی تجمل‌گرایی بدل شد و بدین ترتیب زن در عصر تجدد و مدرنیته به نام آزادی به بدترین شکل و شیوه در اسارت منافع سرمایه داران طماع و هوس باز گرفتار شد.

حجت الاسلام بامری تاکید کرد: حرمت زدایی از حجاب در ایران پروژه‌ای است که بهائیت با کشف حجاب آن را شروع کرد و بعد از آن به اجبار و سرکوب برای کشف حجاب به رضا خان دیکته شد.

خطیب جمعه عنبرآباد بیان کرد: پهلوی‌ها ۵۴ سال تلاش کردند تا ریشه‌ های عفاف، حجاب و حیا را در جامعه بسوزانند و نسل جوان را گرفتار و سرگرم خود کنند اما اکنون با رشد تکنولوژی نوع مبارزه با حجاب و بهره‌وری از زنان مخصوصا در کشورهای اسلامی رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است.

وی ابراز کرد: امروز غرب تلاش می کند تا با راه اندازی شبکه های اجتماعی و به کارگیری شیوه های جنگ نرم با تحریک افراد عادی و ترغیب برخی مراجع فکری با پیام های به ظاهر جذاب اما فریبنده حقایق فرهنگ اسلامی و باورهای الهی را انکار کند.

حجت الاسلام بامری تصریح کرد: غرب در تلاش است تا ارزش های مادی و دنیوی متکی بر ماتریالیسم را به ارزش های جهانی تبدیل کند به طوری که همگان این فرهنگ را به عنوان فرهنگی معتبر و عام بپذیرند و میراث فرهنگی دینی و داشته‌های بومی خود را به خاطر آن کنار بگذارند.

امام جمعه عنبرآباد عنوان کرد: امروز در فضای مجازی روش ها و شیوه هایی برای حجاب زدایی دنبال می‌شود که یکی از این شیوه‌ ها، فرهنگ سازی رفتارهای منجر به بی حجابی است.

وی با اشاره به سالروز تاسیس بنیاد شهید، روز گرامیداشت شهدا و راهیان نور، خاطرنشان کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا ارثی است که از انبیا و ائمه اطهار (ع) به ما رسیده و برگی گرانبها برای انتقال ارزش‌ها فرهنگ ها شور و شعور ها است و ما باید ارزش هایی را که شهدا برای آن از جان و مال خود گذشتن را زنده نگه داریم و به نسل‌های آینده انتقال دهیم.

حجت الاسلام بامری شهدا را نماد گم نکردن راه حقیقت دانست و افزود: یاد شهدا بالا برنده امنیت است، روزی نیست که خبری از اقدامات تروریستی در گوشه و کنار جهان مخصوصا در همین کشورهای همسایه در رسانه‌ها منتشر نشود.

خطیب جمعه عنبرآباد تاکید کرد: امروز امنیت و اقتدار مولفه ای است که به رابطه مردم و حکومت بستگی دارد وقتی مردم از حکومت خود با حضور در صحنه های سیاسی و اجتماعی حمایت کنند این نشان‌دهنده اقتدار آن کشور است.

وی ادامه داد: کشوری از هر سو مورد تهدید است تنها فرهنگ ایثار و شهادت طلبی به امنیت و اقتدار آن کمک می‌کند پس باید فرهنگ ایثار و شهادت طلبی را ترویج کرد و جامعه را به سمت تلاش برای حفظ امنیت ملی سوق داد.

حجت الاسلام بامری عنوان کرد: متاسفانه عده ای بی‌ بصیرت و نادان و یا از روی عناد، فرهنگ شهادت‌ طلبی را به معنای خشونت طلبی، کشتار و ظلم تعریف می کنند و به دنبال تضعیف نیروهای امنیتی و مخدوش کردن چهره امنیت در جامعه هستند.

امام جمعه عنبرآباد اضافه کرد: امروز با ترویج سنت حسنه بازدید از مناطق جنگی فرهنگ ایثار و شهادت ترویج پیدا می کند و موجب مصون ماندن جامعه از آسیب های فرهنگی و اجتماعی می شود.

وی با اشاره به این که فرهنگ ایثار و شهادت، فرهنگ امام حسین (ع)، اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت امام حسین (ع) بعد از ۱۴۰۰ سال اسلام و شهدا را زنده نگه داشته است.

حجت الاسلام بامری با اشاره به مسمومیت های سریالی در مدارس، ابراز کرد: یکی از پرده های جنگ ترکیبی، موضوع مسمومیت است و مقام معظم رهبری اخیرا در روز درختکاری هم نکاتی را پیرامون این موضوع متذکر شدند.

خطیب جمعه عنبرآباد به اهداف دشمن در مسمومیت دانش آموزان اشاره کرد و افزود: دشمن به دنبال شکستن احساس امنیت در جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: بالاتر از داشتن امنیت، وجود احساس امنیت است که در این پروژه هوشمندانه و خباثت آمیز دشمن به جای امنیت، حس امنیت را هدف قرار داده است.

حجت الاسلام بامری تاکید کرد: از بین بردن حس امنیت در خانواده ها کم هزینه تر و پر ثمر تر از رویارویی با امنیت پایدار جمهوری اسلامی است و دشمن به دنبال تعطیلی مدارس و توقف رشد علمی و تحصیلی فرزندان ایران است.

امام جمعه عنبرآباد تصریح کرد: دشمن به دنبال القای اتهام و انتقام جمهوری اسلامی از دختران و به دنبال تهمت پراکنی علیه دین و دین داران است بنابراین برخورد با این پدیده باید مسئولانه، حکیمانه و قاطعانه باشد.

وی اظهار کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی که در مواجهه با فتنه های بزرگ بخش عمده‌ای از عناصر و عوامل آن را مورد عفو و گذشت قرار داده اند اما در اینجا سخن از مجازات می کنند.

حجت الاسلام بامری با طرح این سوال که چرا رهبری مسمومیت دانش آموزان را جنایت بزرگ می دانند، عنوان کرد: هدف این جنایت بیگناه ترین و معصوم ترین اقشار جامعه یعنی کودکان و نوجوانان مخصوصا دختران هستند و این جنایت خانواده‌ها را که سلول بنیادین و مایع اصلی قوام جامعه هستند هدف قرار داده است.

خطیب جمعه عنبرآباد بیان کرد: وقتی خانواده ها احساس التهاب و ناامنی کنند جامعه ملتهب می شود ان شاءالله مسئولان تلاش کنند ابعاد و عوامل این پدیده را هرچه زودتر شناسایی و با آنها برخورد قاطعانه کنند.

وی خاطرنشان کرد: قطعا دشمن در سریال مسموم سازی دانش آموزان به فضل خدای متعال رو سیاه و ناکام خواهد ماند و سیلی محکمی خواهد خورد.

کد خبر 1256864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha