تربیت نسلی توانمند و خوش فکر از دل مسجد/ هنر و زبان هنر جامعه را می سازد

احمددوستی تربیت نسل حاذق، توانمند و خوش فکر هنرمند را محصول اعتقاد و تعهد مومنی دانست که از دل مسجد بیرون آمده باشد و گفت: کانون مهدیه آستانه از کانون های تخصصی در زمینه فرهنگی و هنری است که در سطح شهرستان، استان و حتی کشور شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان_ نوشین کریمی؛

پرداختن به موضوعات مهم فرهنگی و چگونگی تربیت نسل ها و پررنگ کردن فعالیت آنان در بخش ها و قسمت های مختلف جامعه ضرورتی است که در مقابله با جنگ نرم دشمن می بایست به آن توجه ویژه داشت. و در این راستا کانون های فرهنگی و هنری یک حرکت خودجوش بود که در راستای مبارزه با جنگ نرم و ناتوی فرهنگی و نیز ترویج فعالیت های دینی و ارزشی تشکل شد.


بی گمان این حرکت مهم می تواند در رفع محرومیت فرهنگی و پیشرفت و سالم سازی جامعه کمک بسزایی داشته باشد اما توجه و مساعدت به این کانون ها، راه را برای بهتر شدن و تسهیل امور مدنظر هموارتر خواهد کرد. چرا که بهره گیری کامل از ظرفیت مساجد به عنوان مهمترین پایگاه دینی، می تواند مرکز تحولات روحی و روانی جوانان و نوجوانان و تربیت نسلی مومن و متعهد و کارآمدتر باشد.

 

در ادامه با دغدغه مندی یکی از مدیران کانون های تخصصی در گیلان همراه می شویم که  در این زمینه تجربه موفقی دارند.

 

 

ساحل احمد دوستی _ مسئول کانون مهدیه آستانه اشرفیه با تبریک سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی و هنری، مساجد را از جمله مهمترین مکان هایی دانست که علاوه بر مسائل دینی و مذهبی به راحتی می تواند مروج برنامه های فرهنگی، هنری، آموزشی و... در راستای ارزش ها باشد.

 

وی با تاکید بر ضرورت توانمندسازی افراد در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: کانون‌های مساجد نقش بسیار ارزشمندی در تربیت اعضا و فرزندان این مرز و بوم دارند.

 

احمددوستی با اشاره به بهره گیری از ظرفیت مساجد و کانون های مستقر در آن، تربیت نسل حاذق، توانمند و خوش فکر هنرمند را محصول اعتقاد و تعهد مومنی دانست که از دل مسجد بیرون آمده باشد و افزود: با تلاش و پشتکار مدیران کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد می توان زمینه را برای افراد توانمند و خلاق فراهم کرد.

 

 

وی با بیان اینکه شناخت جایگاه مساجد و مسئولیت پذیری در قبال وظایفی که بر عهده گرفته ایم می تواند کمک بزرگی برای رشد و تربیت هنردوستان باشد، تصریح کرد: کانون مهدیه نیاکو از سال 82 در مسجد آقا سیدعلی محله نیاکو تاسیس شد.

 

احمددوستی با اشاره به اینکه خیلی زودتر از تاسیس کانون نیز فعالیت های فرهنگی و هنری زیادی در این مسجد انجام می شد اظهار کرد: کانون مهدیه از کانون های تخصصی در زمینه فرهنگی و هنری است که در سطح شهرستان، استان و حتی کشور شناخته شده است.

 

وی اذعان کرد: برگزاری کلاس های آموزشی قرآن، آموزش بازیگری و تولیدات کارهای نمایشی، تتاتر و فیلم کوتاه، مستند، سرود و داشتن قاریان برجسته کشوری از جمله فعالیت های مداوم این کانون است که طی حدود 30 سال به این فعالیت ها نگاه تخصصی و ویژه دارد.

 

احمددوستی بیان کرد: این کانون در بخش قرآنی چهره های برجسته کشوری همچون حاج «ابراهیم فلاح تبسم چهره» را به دنیا معرفی کرده است.

 

وی ادامه داد: این کانون توانسته در بخش کارهای هنری، نمایشی، فیلم هایی در سطح استان و کشوری، مقام اول تا سوم را کسب نماید.

 

احمددوستی گفت: همچنین فیلم کوتاه داستانی «عید الاضحی» اولین ساخته امیرحسین فکری و بازیگرانی از همین کانون، در جشنواره ملی قرآنی از کانون مهدیه مسجد آقا سیدعلی روستای نیاکو موفق به کسب مقام سوم بخش فیلم کوتاه این جشنواره شد.

 

 

وی افزود: نمایش هایی با محوریت دفاع مقدس، آسیب های اجتماعی، اعتیاد، طلاق، مضرات ماهواره و... نیز در سطح کشوری مقام اول را کسب کرده اند.

 

احمددوستی در ادامه با بیان اینکه، نمایش هایی با موضوع سگ و سگ گردانی و آسیب های خانوادگی در سطح استان حائز مقام شده اند، گفت: سرودهایی هم در مقام شهید و شهادت، نماز، شهادت امام حسین(ع)، واقعه عاشورا، شهادت حاج قاسم سلیمانی به مرحله اجرایی رسیده است.

 

وی، کانون را فاقد هرگونه امکاناتی دانست و ادامه داد: حتی در حد ابتدایی و ناچیز نیز این کانون امکاناتی ندارد مثلا جایگاه، دفتر و محلی برایش تعریف نشده است و از لحاظ بودجه هم نسبت به همه کارهای تولیدی و مقام هایی که کسب شده توجه خاصی نشده و نمی شود

 

احمددوستی اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود ۲ سالی است که مدیریت کانون را بر عهده گرفته ام و تمامی کارهایی که انجام می شود را با هزینه هایی شخصی انجام می دهم از مسئولین تقاضا دارم به بودجه کانون ما نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه این هنر و زبان هنر است که جامعه را می سازد و به آن سمت و سو می بخشد، با استناد به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند «هر اندیشه ای که در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست» خاطر نشان کرد: اگر از بابت بودجه به کانون رسیدگی شود تا ما بتوانیم به این گونه کارها و تولیدات ادامه دهیم، بسیاری از دغدغه ها رفع خواهد شد.

کد خبر 1256869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha