مساجد تاریخی آسیب دیده بر اثر زلزله در جنوب ترکیه مرمت می شوند

کار مرمت مساجد تاریخی آسیب دیده بر اثر زلزله در استان « شانلی اورفه» جنوب ترکیه همچنان ادامه دارد و تیم مرمت در صورت ضرورت مناره هایی را که به شدت آسیب دیده است ، تخریب می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از تی آر تی، با گذشت یک ماه از وقوع زلزله در ترکیه، تیم های مرمت در استان «شانلی اورفه» به کار مرمت مساجد تاریخی آسیب دیده از زلزله ادامه می دهند.

 

بر همین اساس، تیم های مرمت در برخی مساجد مجبور به تخریب مناره هایی هستند که به شدت آسیب دیده است. تیم‌ های مرمت  برخی از مناره‌های مساجد را به صورت کنترل ‌شده تخریب می کنند.

 

تیم های مرمت با کمک جرثقیل ها کار می کنند و در عین حال سنگ های موجود در مناره ها را حفظ می کنند.

 

 

عمر بل، رئیس تیم مرمت گفت که تیم ها پس از تکمیل ارزیابی خسارت، کار بر روی مساجد را آغاز کرده اند.

 

بل با اشاره به اینکه در حال انجام کار با دقت و حساسیت هستند، گفت: «کار مرمت مناره های آسیب دیده در اثر زلزله را آغاز کرده ایم، مناره ها، قبل از مرمت را بررسی کرده و نقاط آسیب دیده را شناسایی می کنیم و با همکاری تیم خود، این کار را انجام می دهیم. سنگ ها را با جرثقیل تخلیه می کنیم، سپس آنها را شماره گذاری و نگهداری می کنیم.»

 

وی افزود: می ‌توانیم مناره‌ ها را به شکل اولیه و تاریخی خود بازگردانیم و کار بازسازی با همین روش ادامه دارد.

 

 

شانلی اورفه، یکی از ایالت‌ هایی است که در سحرگاه 6 فوریه جنوب ترکیه را لرزاند که شدت آن 7.7 ریشتر بود و ساعاتی بعد با بزرگی 7.6 ریشتر و صدها پس لرزه شدید که تلفات زیادی بر جای گذاشت.

 

پس از وقوع زلزله، رجب طیب اردوغان،  رئیس جمهور ترکیه در 10 ایالت آسیب دیده یعنی آدانا، آدی یامان، دیاربکر، غازیانتپ، هاتای، قهرمان مرعش، کیلیس، مالاتیا، عثمانیه و شانلی اورفه برای مدت 3 ماه وضعیت فوق العاده اعلام کرد.

 

کد خبر 1257614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha