به گزارش خبرگزاری شبستان، رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی با حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای دریایی روسیه و چین از ۲۴ تا ۲۸ اسفند در شمال اقیانوس هند برگزار میشود.
بنابراین گزارش، رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی از سلسله رزمایشهای مرکب نیروهای مسلح کشورمان با کشورهای صاحب نام در حوزه نظامی، تابلویی از جنس قدرت دفاعی در تالار اقتدار دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران است. رزمایش مرکب کمربند امنیتی ایران، چین و روسیه در راستای همکاریهای بسیار جدی امنیتی و نظامی برای مقابله با تهدیدات موجود و بیانگر توسعه عمق راهبردی دریایی جمهوری اسلامی ایران است.
گفتنی است؛ رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ از سلسله رزمایشهای مرکب نیروهای مسلح کشورمان با کشورهای صاحب نام در حوزه نظامی یکی از رویدادهای مهم نظامی صنعت دفاعی کشور در سال ۱۴۰۰ بود که ناوشکن تمام ایرانی جماران، سرفرماندهی یگانهای حاضر در این رزمایش را بر عهده داشت بر این اساس یگانهای سطحی و پروازی نیروهای دریایی ارتش، سپاه بامداد اول بهمن ۱۴۰۰ در کنار نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه در منطقه شمال اقیانوس هند در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲، گوشهای از قدرت دفاعی ایران را در صحنه بیکرانه آبهای بینالمللی در مقابل دیدگان دوست و دشمن به معرض نمایش گذاشتند.
ناوشکن جماران سر فرمانده یگانهای شناور ایران، چین و روسیه در این رزمایش بود. PHOTOEX، مرحله دیگری در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ در قالب صورتبندی و آرایش آفندی یگانهای شرکت کننده در این رزمایش متناسب با تهدیدات موجود در منطقه انجام شد. همچنین یگانهای شناوری و پروازی ایران، چین و روسیه در این رزمایش، عملیات آزادسازی دو کشتی تجاری مورد تعرض دزدان دریایی در آبهای بینالمللی را انجام دادند، بالگردهای نیروی دریایی ارتش در این تمرین رزم دریایی، مأموریت شناسایی و جستجوی این دو کشتی را با موفقیت انجام دادند، ناوشکن کاملاً ایرانی جماران نیز در این مرحله از رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲، شناورهای رزمی مستقر در منطقه را برای اجرای عملیات آزادسازی اعزام کرد.
در ادامه رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ نیروهای عملیات ویژه ارتش و سپاه در اجرای این رزم تمرینی دریایی با عملکرد موفق در اجرای عملیات اطفای حریق کشتی با مشارکت نیروهای عملیات ویژه چین و روسیه، با فرود آمدن از هوا و سطح بر روی عرشه شناور ربودهشده، دزدان دریایی را دستگیر و عملیات آزادسازی کشتی را اجرا کردند. کلیه شناورهای شرکتکننده از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه (ناوشکنهای دنا، جماران، نقدی، ناوهای موشکانداز زره و تبرزین و شناورهای بهرگان و گناوه، شناور شهید ناظری از نیروی دریایی سپاه، ناوشکن ارومچی و شناور تدارکاتی تایخو از نیروی دریایی چین و رزمناو واریاگ و ناوشکن ادمیرال تریبوتس و سوخترسان بوریس) در پایان رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ از مقابل ناوشکن دنا رژه رفتند.
نظر شما