به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، هاشم ناظمی جلال_ مدیرکل آموزش و پرورش کردستان_ در گردهمایی روسای ادارات سوادآموزی شهرستانها و مناطق تابعه استان، ضمن تقدیر از زحمات مجموعه سوادآموزی، فعالیتهای سال جاری آموزش و پرورش با سالهای گذشته متفاوت دانست و با اشاره به اجرای فرایند رتبه بندی معلمان، اظهار داشت: تمام تلاش بر این است که این پروسه با سرعت و دقت انجام شود.
وی افزود: هر چند در اجرای این مهم، مشکلات بررسی و ضمن رسیدگی به اعتراضات، از همه ظرفیتها برای حل مشکلات استفاده خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به چالشهای آموزش و پرورش گفت: متاسفانه امروز دشمن از تمام حربههای خود برای ضربه زدن به نظام اسلامی و به طور ویژه نظام تعلیم و تربیت بهره میگیرد، از اغتشاشات پاییز تا این جریانهای اخیر در خصوص مسمومیت دانشآموزان همه با هدف تخریب اقدامات صورت گرفت.
ناظمی جلال با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه سواد آموزی و افزایش میزان با سوادی جامعه، گفت: حوزه سوادآموزی دارای اولویتهای مهمی است اما مهمترین آن ثبت نام دقیق سوادآموزان و ارائه آمارهای درست و واقعی است؛ چون هدف ارائه کار کیفی است.
وی با بیان اینکه هدف ما در حوزه سواد آموزی خروجیهای باکیفیت است؛ اظهار داشت: شما مسئولان سوادآموزی باید با فعال کردن شورای پشتیبانی سوادآموزی و انجام منظم فرایند آموزش سوادآموزان در زمانهای مشخص شده و نظارت مستمر و بالینی از طریق تعامل با اعضای شورای معاونین و مدیران مدارس زمینه ارتقا کیفی فعالیتها را فراهم نمایید.
وی اضافه کرد: حوزه سوادآموزی دارای پتانسیلها و ظرفیتهای متعددی است که باید از آن به نحو احسن استفاده شود؛ لذا جهت دهی به بهرهگیری از این ظرفیت توسط مجموعه آموزش و پرورش و یا سایر نهادها به میزان تلاش و کوشش شما بستگی دارد.
*زمان انجام پالایش برای دواطلبان آموزش دهنده تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۲
گلبهار خسروی -سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان - نیز در این گردهمایی گفت: از ظرفیت آموزش دهندههای غیرفعال واجد شرایط استان که برای ادامه همکاری تمایل دارند، در راستای سوادآموزی استفاده میشود.
وی بیان کرد: ادارهکل آموزش و پرورش استان در راستای اجرای مصوبه ۸۶۲ شورای عالی آموزش و پرورش، با رعایت شرایط فردی و عمومی و شرایط ابلاغی، نسبت به فعالسازی افراد واجد شرایط اقدام خواهد کرد.
وی به شرایط فردی و عمومی ابلاغی پرداخت و با بیان اینکه آموزش دهنده غیر فعال باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر باشد، گفت: چنانچه این افراد تاکنون مدرک تحصیلی خود را در سامانه سواد آموزی بروز رسانی نکرده اند، لازم است؛ در بدو ورود به سامانه، نسبت به بارگذاری مدرک تحصیلی خود و بروز رسانی آن اقدام کنند.
خسروی با اشاره به اینکه حداکثر سن برای این افراد ۴۰ سال است که به ازای هر فرزند یک سال اضافه میشود، گفت: افراد داوطلب همکاری مجدد، باید یک دوره همکاری و سوادآموزی قبول شده داشته باشند و اطلاعات فرد در سامانه سوادآموزی ثبت شده باشد.
سرپرست معاونت سواد آموزی استان در ادامه سخنان خود، پالایش اطلاعات افراد از طریق سامانه سواد و ثبت مدرک تحصیلی افراد با سواد را از شرایط فعالسازی عنوان کرد و گفت: چنانچه این دسته افراد در سامانه تحت web سوادآموزی نام کاربری و رمز ورود ندارند، باید با مراجعه به سامانه، بخش ورود آموزش دهنده، ثبت نام کرده و نسبت به دریافت نام کاربری اقدام نمایند، داشتن تلفن همراه به نام خود فرد برای ورود به سامانه ضروری است
خسروی حداکثر زمان انجام پالایش برای دواطلبان را تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد و گفت: اولویت با کسانی است که زودتر برای پالایش اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه به ازای هر مدرک تحصیلی معتبر و تایید شده، دو امتیاز مثبت و به ازای هر مدرک غیر قابل اعتبار و مخدوش ۱۰ امتیاز منفی برای داوطلبان منظور خواهد شد، تصریح کرد: هر دواطلب، باید حداقل ۶۰ امتیاز کسب نماید ، لذا به داوطلبان تاکید می شود، نسبت به ثبت مدرک تحصیلی معتبر اقدام نمایند.
سرپرست معاونت سواد آموزی استان در بخش دیگری از سخنان خود و تشریح مراحل اجرای راهنمای عمل، گفت : چنانچه آموزش دهنده با مراجعه به نشانی درج شده در سامانه سواد آموزی، موفق به شناسایی فرد نشود، فرد مذکور مهاجرت کرده ؛ یا فاقد مدرک تحصیلی و یا بیسواد باشد، باید نسبت به درج وضعیت در سامانه اقدام نماید و به ازای تعیین تکلیف مشمولین این بند و پس از تایید آن یک امتیاز در نظر گرفته خواهد شد.
وی با بیان اینکه به منظور دقیق بودن نتایج پالایش، مشخصات اعلامی برای چند نفر ارائه می شود، اظهار داشت: در صورت مشاهده مغایرت بین نتایج اعلامی، نسبت به راستی آزمایی اقدام و از ادامه همکاری فرد متخلف جلوگیری خواهد شد.
خسروی یادآور شد: اگر پس از اتمام فرایند پالایش، امتیاز کسب شده به حد نصاب مورد نظر نرسید، آموزش دهنده می تواند نسبت به دریافت فهرست ترمیمی، اقدام و فرایند پالایش را تا تکمیل امتیاز ادامه دهد.
سرپرست معاونت سوادآموزی با اشاره به اینکه شهرستان موظف است، همزمان مدارک ثبت شده توسط افراد داوطلب را بررسی ، تایید و یا رد کند، اظهار داشت: پس از تایید شهرستان، معاونت سواد آموزی استان نیز نسبت به تایید یا رد مدارک ثبت شده اقدام خواهد کرد.
نظر شما