به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، سید اسلام موسوی، شامگاه پنجشنبه (25 اسفند) در نشست خبری با اصحاب رسانه در حاشیه نمایشگاه طلایهداران اقتصاد مقاومتی و شکوه هجرت در اهواز، اظهار کرد: بعد از انحلال جهاد سازندگی و ادغام آن با وزارت کشاورزی، مقام معظم رهبری دستور تشکیل بسیج سازندگی را در 17 اردیبهشت سال 1379 دادند و از آن زمان جهادگران اقدامات بسیار خوبی در عرصه محرومیتزدایی ارائه دادهاند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خوزستان، با بیان اینکه بسیج سازندگی 2 قرارگاه تشکیل داده که یکی قرارگاه محرومیتزدایی و دیگری قرارگاه اقتصاد مقاومتی است، افزود: آبرسانی به روستاها، آسفالت راههای روستایی، ساخت خانه برای مددجویان کمیته امداد و ... از جمله اقدامات بسیج سازندگی در قرارگاه محرومیتزدایی است.
وی اضافه کرد: در قرارگاه اقتصاد مقاومتی نیز با اعطای وامهای کمبهره و هفت ساله تا سقف 150 میلیون از تولیدات خانگی حمایت کردیم و با این اقدام در ایجاد اشتغال و اقتصاد گام برداشتیم؛ بعد از اعطای وام نسبت به آموزش متقاضیان و دریافت مجوز فعالیت آنها نیز خدماتی ارائه دادهایم.
موسوی، از فعالیت سه هزار گروه جهادی 15 تا 25 نفره در استان خبر داد و تصریح کرد: یکی از درخواستهای ما این است که با حذف نقش پیمانکاران، کارها را به گروههای جهادی بدهند تا علاوه بر صرفهجویی در هزینهها، گروههای جهادی متخصص را در عرصههای گوناگون وارد عمل کنیم.
نظر شما