به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، شایان نادری عصر امروز ( ۲۷ اسفند ماه) در نشست خبری با رسانه های کهگیلویه و بویراحمد ضمن تبریک پیشاپیش ماه رمضان، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون ۲۱ رزمایش در حوزه های معیشتی، آموزشی، بهداشتی، تهیه اقلام گرمایشی و سرمایشی و زمینه های مختلف در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از تعداد ۲۱ رزمایش در استان، ۱۰ رزمایش در سال ۱۴۰۱ با هزینه بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی صورت گرفت.
وی به فعالیت کاروانهای خدمات رسانی به مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: دو سال اخیر این کاروانها به مناطق محروم و کمتر شناخته شده با همکاری گروه های جهادی در مناطق مختلف پیچاب باشت، شهرستان بهمئی، سوزمیر و سیلاب کلوار زیلایی خدمات به جامعه هدف ارائه دادند.
نادری به نقش فعال قرارگاه امداد ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حوادث و سوانح مختلف اشاره کرد و ادامه داد: این قرارگاه در نخستین ساعات وقوع زلزله سی سخت کار امدادرسانی را آغاز و علاوه بر خدمات به زلزله زدگان شهرستان دنا به ارزش ۱۹۰ میلیارد ریال و خانواده های روستایی عشایری، به هر خانواده آسیب دیده از زلزله کمک بلاعوض ۱۰۰ میلیون ریالی داشته است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اهداء ۱۳۰ کانکس به زلزله زدگان، ۲۰۰ تخته چادر و همچنین اهداء پتو و وسایل گرمایشی از دیگر فعالیت های قرارگاه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در شهرستان دنا بود.
وی با بیان اینکه در سیل تابستان هشت منطقه در پنج شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد از حمایت های این نهاد بهره مند شدند، یادآور شد: برای کمک به افراد آسیب دیده از سیل علاوه بر استقرار اولیه، جیره خشک، وسایل گرمایشی، نایلون و اقلام اضطراری به آسیبدیدگان اهدا شد.
نادری خاطرنشان کرد: تعداد ۵۰ خانوار در هشت منطقه آسیب دیده از سیل شناسایی و به آنها اقلامی شامل اجاق گاز، یخچال، فرش و سایر اقلام اهدا شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد به فعالیتهای بنیاد برکت در حوزه اشتغال اشاره کرد و افزود: در قالب تفاهم نامههایی که توسط این بنیاد صورت گرفت، برنامه های خوبی در دستور کار قرار گرفت که به عنوان نمونه تنش آبی ۱۷۲ روستای استان با سرمایه گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال مرتفع شد.
وی اظهار کرد: در حوزه مدرسه سازی بیش از ۸۶ مدرسه معادل ۲۷۷ کلاس درس با مشارکت نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و صرف هزینه بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال در اختیار سرانه آموزشی استان قرار گرفت.
نادری با اشاره به مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)در زمینه ساخت مسجد، خانه عالم و مکان های فرهنگی، بیان کرد: این بنیاد در ساخت ۵۴ مسجد، سه خانه عالم، دو کتابخانه در مادوان و دهدشت و دو سالن ورزشی در چیتاب و سادات محمودی نقش فعالی داشت.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد برچیده شدن مدارس کانکسی در قالب طرح شهید پناهی و اشتغال زایی در زمینه اشتغال خرد، اجتماع محور و کارگاهی را از دیگر برنامههای امسال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در این استان عنوان کرد.
وی با اشاره به همکاری بیش از ۲۰۰ گروه جهادی با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد، خاطرنشان کرد: این گروه ها در زمینه توزیع عادلانه اقلام در مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد متناسب با محرومیت ها همه تلاش خود را انجام دادند.
نادری خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) همچنین در زمینه راه اندازی شرکت قند یاسوج با استفاده از ظرفیت متخصصین و نیروهای بومی و همچنین در زمینه طرح اشتغال محور آب معدنی شهرستان دنا اقدام های لازم و ارزشمندی را انجام داد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال طبق تفاهمنامه بین بنیاد برکت و پارک علمی فناوری تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان که به هر شرکت چهار میلیارد تومان پرداخت می شود.
وی یادآور شد: به همت بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) رزمایش «لبخند مادری» برای ۱۳ خانواده شامل خانواده هایی که فرزند سوم به بعد داشتند و سه قلوهای تازه متولد شده خدماتی شامل یک پک ۲۱ قلم تحویل خانواده هایی که فرزند سوم به بعد داشتند داده شد.
نادری ادامه داد: خانواده هایی نیز که فرزند سه قلوی تازه متولد شده داشتند، علاوه بر این پک ۲۱ قلمی، پوشاک فرزندان به مدت ۶ ماه و کمک مالی به هر خانواده به مبلغ ۳۰ میلیون ریال نیز در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: پیرو سیاست های سلامت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در بنیاد ۱۵ خرداد، تعداد ۳۲۰ قلم وسیله توانبخشی شامل واکر، تشک مواج، تشک ویلچر، عصای سفید، عصای جسمی حرکتی بین معلولین نیازمند توزیع شد.
وی با اشاره به حمایت بنیاد ۱۵ خرداد از بیماران صعب العلاج، خاطرنشان کرد: در زمینه حمایت از زوج های نابارور، تعداد ۵۲۶ زوج در دو مرحله به بانک معرفی شدند.
نادری ادامه داد: در طرح کمک به مناطق آسیب پذیر استان با عنوان «۲۰۲۰» پنج محله در قالب این طرح به بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) معرفی شدند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با کمک دستگاه های اجرایی در زمینه آسیب های اجتماعی، اشتغال زایی، کمک و همچنین خدمات لازم در طول سال به صورت ویژه این پنج محله مورد حمایت قرار می گیرند، ضمن اینکه در سال جدید نیز هفت محله شناسایی و به این تعداد اضافه می شوند.
وی اظهار کرد: طرحی نیز با حمایت هلدینگ کشاورزی داشتیم که ۳۰ هزار هکتار ذیل این طرح تعریف شده و در زمینه پرداخت ۲۵ درصد بیمه محصولات، ماشین آلات کشاورزی، وام قرض الحسنه و کودهای ریز مغذی در دستور کار قرار گرفت.
نادری گفت: در سال ۱۴۰۱ سهمیه استان کهگیلویه و بویراحمد برای حمایت از هلدینگ های کشاورزی ۶۷ هزار هکتار اراضی دیم بود که با حمایت ستاد اجرایی و کمک بنیاد این کار در حال انجام است.
نظر شما