پویایی مسجد در گرو اعتماد و مسئولیت دادن به جوانان است

حجت الاسلام یونس مرسل پور گفت: مسجدی پویا می شود که کارها به جوانان سپرده شوند و هر جا به جوانان اعتماد شود قطعا از جان و دل سعی می کنند کارها را به خوبی انجام دهند.

حجت الاسلام یونس مرسل پور در گفت و گو با خبرنگار  خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، گفت: از بدو ورود به مسجد بنای فعالیت ها را بر کمک مومنانه به نیازمندان گذاشته است و در همین راستا از کشاورزان گلخانه دار محصولات کشاورزی همچون گوجه فرنگی، پیاز، خیار سبز و بادمجان جمع آوری کرده و به دست نیازمندان می رساند.

 

 

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت افزود: همچنین از کشاورزان گلخانه دار می خواهم تا گوجه فرنگی به نیازمندان دهند تا آنها رب گوجه فرنگی برای مصرف خانگی خود و فروش تولید کنند.

 

 

وی بیان کرد: در فصل برداشت هندوانه به اتفاق جوانان مسجد به شهرهای هم جوار فاریاب و اسلام آباد می روم و از کشاورزان برای نیازمندان هندوانه تهیه می کنم.

 

 

حجت الاسلام مرسل پور ابراز کرد: در بحث فعالیت های جهادی عمرانی هر ۶ ماه یکبار منبع آب شرب مردم را با کمک بچه های مسجد تمیز می کنیم تا ضمن حفظ سلامت مردم از ترکیدگی لوله های آب جلوگیری شود.

 

 

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت ادامه داد: در این مدت یکی دیگر از فعالیت‌های جهادی ما، ساخت حسینیه روستا بوده و قرار است که در ایام نوروز چندین چشمه سرویس بهداشتی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و یک بیمار سرطانی بسازیم.

 

 

وی یادآور شد: روز اولی که به مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج آمدم شاید ۴ نفر از جوانان برای اقامه نماز جماعت به مسجد رفت و آمد داشتند اما اکنون ۳۰ نفر از نوجوانان و جوانان روستا نه تنها در نماز جماعت شرکت می کنند بلکه در دیگر برنامه های مسجد نیز حضور می یابند.

حجت الاسلام مرسل پور خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای پویایی مساجد، جذب نوجوانان و جوانان است که البته این مهم نیاز به اجرای برنامه هایی دارد که آنها می پسندند.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت اضافه کرد: برای جذب نوجوانان و جوانان به مسجد برای آنها کلاس آموزش رایانه برگزار می کنم و برای دختران نوجوان و جوان نیز دورهای آموزش خیاطی از مبتدی تا حرفه ای برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری دوره های آموزش خیاطی را مهارت آموزی و کارآفرینی برشمرد و گفت: اکنون قصد دارم به منظور دریافت تسهیلات بانکی با بنیاد برکت رایزنی کنم  تا افراد شرکت کننده در این دوره ها بتوانند در منازل خود کارگاه های کوچک خیاطی راه اندازی کنند.

حجت الاسلام مرسل پور عنوان کرد: یکی دیگر از راه های جذب نوجوانان و جوانان به مسجد، فعالیت های ورزشی است و بر همین اساس وسایل ورزشی همچون فوتبال دستی و میز تنیس مهیا کرده ام و مسابقات شنا و تیراندازی برای آنها برگزار می‌ کنم.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت بیان کرد: علاوه بر این نیز نوجوان و جوانان مسجد را به اردوهای درون استانی و درون منطقه ای می برم.

وی افزود: با بچه ها در این اردوها هم به اماکن زیارتی مثل مزار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی می رویم و هم از اماکن گردشگردی بازدید می کنیم و در این اردوها در کنار زیارت و تفریح مباحث تربیتی و خداشناسی را نیز به آنها یاد می دهم.

حجت الاسلام مرسل پور خاطرنشان کرد: با هدف آشنایی نوجوانان و جوانان با نهج البلاغه و استفاده از این کتاب ارزشمند در زندگی شان، دوره حکمت خوانی نهج البلاغه را برگزار کرده ام.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت ادامه داد: در پایان دوره حکمت خوانی نهج البلاغه با جلب کمک های خیرین ۱۶ نفر از دختران نوجوان و جوانی که حکمت های نهج البلاغه را حفظ کرده بودند، به آنها جایزه سفر زیارتی کربلای معلی در ایام اربعین حسینی اهدا شد.

وی ابراز کرد: همچنین برای تشویق این دختران حافظ حکمت های نهج البلاغه و الگوسازی برای دیگر همسالان آنها در جشن عید غدیر که با حضور مسئولین برگزار شد با اهدای جوایز نقدی از آنها تجلیل کردم.

حجت الاسلام مرسل پور عنوان کرد: یکی دیگر از برنامه هایی که دنبال می کنم آموزش قرآن کریم، احکام و مسائل تربیتی است که در قالب طرح ثقلین این آموزش ها را به نوجوانان و جوانان ارائه می دهم.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت اضافه کرد: در طرح ثقلین ۲ صفحه از قرآن کریم و زیارت آل یاسین قرائت و مباحث تربیتی نیز بیان می شود.

وی یادآور شد: نخستین بار طرح ثقلین را در سال ۹۴ از مسجد صاحب الزمان (عج) روستای جزفطن علیا بخش اسماعیلی آغاز کردم و همچنان این طرح در حال اجرا است.

حجت الاسلام مرسل پور ادامه داد: مسجد صاحب الزمان (عج) روستای جزفطن علیا که به مدت ۸ سال امام جماعت آن بودم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بنا شده و این روستا ۳ روحانی شهید تقدیم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت تاکید کرد: یکی از دلایل رونق مسجد صاحب الزمان (عج) روستای جزفطن علیا این است که کارهای مسجد به جوانان سپرده شده است.

وی اظهار کرد: مسجدی پویا می شود که کارها به جوانان سپرده شوند و هر جا به جوانان اعتماد شود قطعا از جان و دل سعی می کنند کارها را به خوبی انجام دهند البته در نهضت بازگشت به مساجد تجربه و حمایت مادی بزرگان مسجد به جوانان برای رسیدن به مسجد پویا کمک می کند.

حجت الاسلام مرسل پور افزود: در این مسجد برای انجام کارهای کوچک همچون نظافت مسجد و کارهای بزرگ مثل برگزاری مناسبت های ملی و مذهبی و فعالیت های جهادی از ظرفیت نوجوانان و جوانان استفاده کردم.

امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج بخش اسماعیلی جیرفت بیان کرد: اکنون در بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی بیش از ۸۰۰ نفر در برنامه های مسجد صاحب الزمان (عج) روستای جزفطن علیا به میزبانی نوجوانان و جوانان مسجد شرکت می کنند و فعالیت های آنها در منطقه زبانزد خاص و عام است.

وی ابراز کرد: در مدت کوتاهی که امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای طرج هستم سعی کرده ام تا تجربه جذب نوجوانان و جوانان را در این مسجد نیز اجرا کنم.

کد خبر 1258488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha