حرکت انقلابی علاج مشکلات اقتصادی است/ مسئولان با نگاه انقلابی شعار سال را محقق کنند

حجت الاسلام حمید بامری حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت را علاج ضعف های اقتصادی و راه حل مشکلات دانست و گفت: در یک سو پیشرفت‌ها، موفقیت‌ها و دستاوردها و در سوی دیگر ضعف ها و مشکلات قرار دارند و در اینجا ۲ نگاه وجود دارد یک نگاه به دستاوردها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۱۱ فروردین ماه) حجت الاسلام حمید بامری در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، ماه رمضان را آغاز سال تربیتی دانست و گفت: ماه رمضان شروع سال خودسازی، اصلاح و ترقی است همان طوری که در طبیعت بهار تازه می شود و دارایی انسان در آغاز سال خمسی پاک و تطهیر می شود در ماه مبارک رمضان نیز روح انسان پاک می شود.

امام جمعه عنبرآباد از ماه رمضان به عنوان دانشگاه خودسازی نام برد و افزود: همه روزه داران و شب زنده داران دانشجوی این دانشگاه  هستند و انسان در این ماه به مقامات عالی می رسد و واحدهای خودسازی، اصلاح نفس را می خواند.

وی با اشاره به این که رمضان ماه نزول کتب آسمانی است، بیان کرد: رمضان ماه باز شدن درهای رحمت، مغفرت، برکت خدا و باز شدن درهای بهشت به سمت بندگان و بسته شدن درب های جهنم به سمت انسان و در غل و زنجیر شدن شیاطین است.

حجت الاسلام بامری با بیان این مطلب که رسول خدا (ص) فرمود؛ در ماه رمضان خدای متعال پنج جایزه به امت من داده، عنوان کرد: با آغاز ماه رمضان امت پیغمبر (ص) مشمول نگاه و نظر لطف خدای عالم قرار می گیرند، ملائکه در اوقات شب و روز برای آنها دعا و طلب مغفرت می کنند، خدای متعال در آغاز این ماه به بهشت فرمان می دهد که خودت را برای بنده من زینت کن و در آخر ماه مبارک رمضان امت پیامبر (ص) مدال بندگی را دریافت می کنند و بوی بد دهان روزه دار نزد خدای متعال از مشک و عنبر بهتر است.

خطیب جمعه عنبرآباد با اشاره به این که کسب جوایز پنجگانه خداوند در ماه رمضان شروطی دارد، اظهار کرد: انسان باید دینش و اعتقادات خودش را حفظ کند و نگاه و نفس خود را از گناه نگه دارد و در ماه مبارک رمضان صله رحم انجام دهد.

وی با بیان این مطلب که رمضان ماه رفع کدورت ها است، خاطرنشان کرد: انسان نباید همسایه آزاری کند، حقوق مردم را رعایت کند و زبان خود را کنترل کند.

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که دهم رمضان مصادف با وفات حضرت خدیجه (س) است، ابراز کرد: آن حضرت دارای سه عنوان مادری از جمله ام المومنین، مادر ائمه اطهار (ع) و مادر اسلام است.

امام جمعه عنبرآباد تصریح کرد: حضرت خدیجه (س) مومن به اسلام بود، ثروتش را در راه اسلام و ترویج اسلام خرج کرد، تاثیر این کار را کسانی می دانند که در مبارزات و در دوران اختناق نقش کمک های مالی را برای مبارزین تجربه کرده اند، آن حضرت با ایمان، همکاری، کمک و حمایت و با ثبات قدم نقش بزرگی در رشد و توسعه و حرکت اسلام دارد.

وی با اشاره به این که نیمه ماه رمضان مصادف با میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) است، عنوان کرد: آن حضرت فرمود؛ «نیک ترین نیکی ها و زیباترین زیبایی ها خوش اخلاقی است»، حضرات معصومین (ع) کاملترین ایمان را برای خوش اخلاق ترین مومنین می دانند.

حجت الاسلام بامری با بیان این مطلب این که در ترازوی سنجش اعمال چیزی سنگین تر از خوش اخلاقی نیست، خاطرنشان کرد: بهترین روش رمضانی شدن و پاک شدن از گناهان، خوش اخلاقی است و اصلی ترین شاخص و تجلی خوش اخلاقی سلوک در خانواده است.

خطیب جمعه عنبرآباد با اشاره به این که بسیاری از اختلاف ها، نزاع ها، از هم پاشیدن ها کانون خانواده و آسیب های اجتماعی ریشه در بداخلاقی ها دارد، تصریح کرد: اگر این بداخلاقی ها جای خود را به خوش خلقی دهد آنگاه بیشتر محبت، دوستی، آرامش، امنیت، ثبات و قرار را در خانواده‌ها و در اجتماع شاهد خواهیم بود.

وی ۱۲ فروردین ماه را مصداق یوم الله دانست و گفت: امام راحل از برخی روزها در تاریخ جمهوری اسلامی به عنوان ایام الله یاد کردند و قله این ایام الله ۲۲ بهمن و ۱۲ فروردین است.

حجت الاسلام بامری اضافه کرد: حوادث و قضایایی که در ایام الله رخ داده برای انسان ها در طول تاریخ آموزنده و بیدار کننده است از این رو باید ایام الله را زنده و گرامی داشت.

امام جمعه عنبرآباد بیان کرد: امام راحل فرمودند؛ ۱۲ فروردین روز نخستین حکومت الله است، از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ما است، ملت ما این روز را باید زنده نگه دارند، روزی که کنگره ۲ هزار و ۵۰۰ ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه شیطان برای همیشه رخت بر بست و حکومت مستضعفین که حکومت خدا است به جای آن نشست.

وی ابراز کرد: ۱۲ فروردین عید ملت ما است زیرا در این روز با قدرت ملی، سرنوشت خود را به دست گرفتند،  ملت ما با بیش از ۹۸ درصد جمهوریت و اسلامیت را انتخاب کردند پس باید این روز را بزرگ داشت.

حجت الاسلام بامری تاکید کرد: نجات کشور و رسیدن به آن نقطه که شایسته این ملت است فقط در سایه اسلام و جمهوری و نظام اسلامی امکان پذیر است.

خطیب جمعه عنبرآباد با بیان این مطلب که رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۶ سال است که شعار سال را با نام اقتصاد نامگذاری کرده اند، اظهار کرد: این مهم بیانگر این است که همه ما مخصوصا مسئولین و کارگزاران بدانند یکی از اولویت های اصلی و دغدغه‌های اساسی حکمرانی در کشور ما، بهبود و اصلاح وضعیت اقتصادی و معیشت مردم است و این نامگذاری ها نشان از فوریت و ضرورت مسئله اقتصاد برای کشور دارد.

وی راه مقابله با نقشه های اقتصادی اتاق فکر های آمریکایی را خود کفایی و اقتصاد مقاومتی برشمرد و تصریح کرد: بدون شک امروز مهمترین اولویت کشور، تلاش شبانه روزی مسئولان برای رشد اقتصاد، مهار تورم و افزایش سطح رفاه جامعه و رفع کاستی های معیشتی خانواده ها است.

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که یک اقتصاد پویا با تقویت تولید ملی و حمایت از تولیدکنندگان محقق می‌شود، ابراز کرد: تولیدات صنعتگران داخلی و ابتکارات شرکت های دانش بنیان می تواند میزان صادرات را افزایش دهد و علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، کشور را در مصاف با بیگانگان قوی و قدرتمند کند.   

امام جمعه عنبرآباد به راهکارهای تقویت و رشد تولید ملی اشاره کرد و افزود: تقویت و رشد تولید ملی با مردمی سازی اقتصاد، حمایت از شرکت های دانش بنیان، مبارزه اساسی با فساد، نگاه و حرکت انقلابی در مسیر ثبات اقتصادی میسر می شود.

وی حرکت انقلابی در مسیر پیشرفت را علاج ضعف های اقتصادی و راه حل مشکلات دانست و گفت: در یک سو  پیشرفت‌ها، موفقیت‌ها و دستاوردها و در سوی دیگر ضعف ها و مشکلات قرار دارند و در اینجا ۲ نگاه وجود دارد یک نگاه به دستاوردها است که با توان و همت این پیشرفت ها، موفقیت ها و دستاوردها را کسب کرده ایم و این ضعف ها و مشکلات نیز با همین توان و همت رفع خواهند شد و این نگاه انقلابی است.

حجت الاسلام بامری با تاکید بر این که مسئولان با نگاه انقلابی شعار سال را محقق کنند، تصریح کرد: یک نگاه نیز در مقابل نگاه انقلابی قرار دارد و این است که بنشینیم و دست روی دست بگذاریم، علیه این وضع فریاد بزنیم و ضعف‌ها را با صدای بلند بزرگنمایی کنیم و تنها مشکل را ببینیم که این همان نگاه ارتجاعی است.

کد خبر 1259547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha