ایجاد پهنه های جهادی در استان کرمان/لزوم حمایت مجلس از جهادگران

شاهرخی از ایجاد پنج پهنه‌ی جهادی در استان کرمان خبر داد و بر تصویب طرح دو فوریتی حمایت از جهادگران بسیج سازندگی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ علی اکبر شاهرخی، یکشنبه(۱۷ اردیبهشت) در نشست خبری با تجلیل از کار ارزشمند جهادگران در زمینه عمران و آبادانی مسجد، آبرسانی و... به آیه ۱۹ سوره توبه استناد و بیان کرد: کسانی که در خدمت رسانی کار و هجرت می کنند و با مال و جان خود جهاد می کنند نزد خداوند درجات عظیمی دارند.

 

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان به ۵۸ جهادگرآسمانی اشاره کرد که استان کرمان میزبان سه تَن از ایشان در قلعه گنج و یکی هم در فاریاب است اما پرونده شهادت آنان در پیچ و خم بروکراسی های اداری است و نماینده های مجلس باید پای کار آمده و طرح دو فوریتی حمایت از جهادگران بسیج سازندگی را به تصویب برسانند تا کسانی که در این راه جان می دهند به عنوان شهید محسوب شوند.

 

 

وی با اشاره به قدرت فضای مجازی اظهار کرد: رسانه ها می توانند عملکرد جهادی یک گروه جهادی از دورترین نقطه تا مرکز کشور را اطلاع رسانی کنند و چه بسا اخبار کوچکی که پوشش دادید به بهترین اتفاق در کشور منجر شده است.

 

 

شاهرخی خبرنگاران را سفیران جهاد تبیین دانست و با افزودن این مطلب که رسانه نقش گروه های جهادی را برای مسئولان روشن و مطالبه کند؛ تصریح کرد: گاهی یک گروه جهادی، کار نشدنی را می تواند در یک منطقه انجام دهد لذا اگر پشتیبانی شوند کارهای بزرگی در استان انجام می شود.

 

 

وی با بیان اینکه بر اساس سند راهبردی اعتلای بسیج باید به سمت تربیت جوان مؤمنِ انقلابیِ پایِ کار برویم؛ ادامه داد: با استفاده از ظرفیت پایگاه ها دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» در بسیج سازندگی و با رویکرد تحقق شعار سال و نسبت به راهبردی که رهبری فرمودند تشکیل شدند.

 

 

شاهرخی ادامه داد: طی دو برنامه پنج ساله که اولی محرومیت زدایی و دومی پیشرفت است؛ برنامه هایی در نظر گرفیتم و در محرومیت زدایی آب شرب، راه، مسکن و اشتغال دنبال می شود که منتهی به حیات مجدد روستا است و امسال در پنج قرارگاه خدمات گسترده ای ارائه خواهیم داد.

 

 

وی گفت: اولین موضوع در قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام، آب شرب است که ۶۶۹ روستا در استان باید آبرسانی شود که در شهرستان های عنبرآباد، رودبار، فاریاب، نرماشیر، ریگان و فهرج ۴۴۶ روستا را بسیج سازندگی متقبل شده و مابقی را مؤسسه فاطر قرارگاه خاتم انجام می دهد و این پروژه شامل خط انتقال و توزیع و بزرگترین پروژه آبرسانی ۴۴ ساله انقلاب است‌ که به صورت ۳۰ ماهه تعریف شده است.

 

 

شاهرخی از اقدام برای طرح هایی چون پایداری قنوات هم خبر داد و افزود: قرارگاه پیشرفت و آبادانی در تکاب شهداد پروژه ۱۰ ساله ای دارد و در قرارگاه محرومیت زدایی؛ آب شرب ۷۰۰ روستا طی ۳۰ ماه آبرسانی می شود تا ۲۶۰ هزار نفر ۲۴ ساعته از آب شرب بهره مند شوند.

 

 

وی ادامه داد: مرمت و تکمیل خانه محرومین، احداث راه، تکمیل و مرمت مساجد، احداث غسالخانه( ۱۲ روستا کنار هم یک غسالخانه ندارند) مسکن مددجویان امداد، تکمیل حرم شهدای گمنام و... نیز دنبال می شود.

 

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان خاطرنشان کرد:‌ اقتصاد مقاومتی با رویکرد اشتغال ورود کردیم و بر اساس اشتغال مردم پایه اقدام به صندوق های قرض الحسنه در پایگاه ها کردیم که سال گذشته حدود ۸۱ صندوق و ۱۱ تعاونی افتتاح کردیم که در مجموع یک هزار و ۳۴۳ صندوق و ۷۳ تعاونی داریم که از سال ۹۷ تا سال گذشته ۲۷ هزار وام به مبلغ مجموعاً ۵۰ میلیارد تومان دادند.

 

 

وی ادامه داد: این غیر از وام های تبصره ۱۶ است که سال گذشته از محل این ماده، بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان وام داده شد و برای امسال دو کار عمده داریم؛ یکی ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی شامل کارگاه های کوچکی است که به ایجاد آن کمک می کنیم‌ و تا جایی که پیش رفت برای فروش محصول خوشه سازی کرده و با حذف، محصول مستقیم وارد بازار می شود و در کنار اینها بازارچه دائمی اقتصاد مقاومتی تشکیل می شود.

 

 

شاهرخی پنجمین قرارگاه را قرارگاه کمک مؤمنانه دانست که شامل ابعاد مختلفی می شود و با همکاری سایر نهادها دو هزار و ۵۳۵ جهیزیه و دو هزار و ۶۳۵ قلم لوازم خانگی؛ ۱۲ هزار و ۹۳۴ بسته بهداشتی و  ۱۴ هزار و ۹۳۶ دست پوشاک و کفش و ۹ هزار و ۳۰۰ بسته لوازم التحریر اهدا شده است.

 

 

وی بیان کرد: در اطعام بیش از ۷۰۰ هزار وعده غذای گرم، ۳۲۱ هزار بسته معیشتی، ۲۵۰ تن مرغ و ۱۰ تن گوشت و ۵۸ تن آرد در سال گذشته توزیع شد و یکی از شاخص های کمک مؤمنانه کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد است که در مجموع کمک کردیم بیش از ۸۸ نفر زندانی آزاد شدند.

 

 

مسئول بسجی سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: برای ۲۰ شهرستان که فرماندارای و سازمان برنامه و بودجه کمک کرده و با همکاری نواحی و گروه های جهادی؛ حرم شهدای گمنام را تکمیل می و  در بحث ساخت و تجهیز مساجد ۱۲ شهرستان ورود می کنیم.

 

 

وی اظهار کرد: یکی از کارهای بزرگ و دغدغه های ما در استان، جاده های روستایی زیادی است که آسفالت نشده و سهمیه قیر گرفتیم که کمک به آسفالت جاده های بین مزارع روستایی شود و این کار را از زرند آغاز کردیم که حرم شهدای گمنام، گلزار شهدا، پایگاه مقاومت و کلانتری ها هم در این طرح قرار می گیرد.

 

 

شاهرخی همچنین از هدف گذاری برای استفاده از ۳۰۰ هزار نفر از گروه های جهادی در برنامه های سال جاری خبر داد و گفت: به همین منظور پنج پهنه جهادی در استان تعریف کردیم که تعریف و تجهیز می شود و این پهنه ها شامل رفسنجان، نرماشیر، جیرفت، سیرجان و کرمان است که باید از همه ظرفیت های استان به ویژه صنایع و معادن استفاده کنیم که با توجه به‌ مسئولیت های اجتماعی آنها، نقش آفرینی خیلی مؤثری می توانند داشته باشند.

 

 

وی در پایان با بیان اینکه ۴۳ مدرسه در استان کلاً کانکس است که باید به تدریج برچیده و با مدرسه جایگزین شود، اعلام کرد: برای ساخت ۱۱ مدرسه قرارداد بستیم و کار شروع شده که امیدواریم تا شهریورماه امسال به پایان برسد.

کد خبر 1260214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha