آموزش تخصصی گروههای جهادی دانشجویی در حوزه اقتصاد وآسیب های اجتماعی در سال ۱۴۰۲

غلامزاده با اشاره به تخصصی کردن گروههای جهادی دانشجویی در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال با ۱۴۰۲برگزاری پادگان هان های آموزشی تخصصی کردن گروههای دانشجویی در حوزه اقتصاد و آسیب های اجتماعی در اولویت قرار دارد.

رضا غلامزاده،  در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد فعالیتهای جهادی دانشجویان در سال گذشته و راهبردهای پیش رو در سال 1402 گفت: سال 1401 اولین سالی بود که بعد از 2 سال کرونا دانشجویان  دوباره فعالیت های حضوری خود در اردوها را آغاز کردند به عبارتی با تعطیلی دانشگاهها در این 2 سال حوزه های فعالیت دانشجویان نیز تعطیل و تعداد  محدودی از گروهها فعالیت می کردند .

 

جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی افزود:  در سال 1401  با پویش ها و همبستر سازی های متعدد سعی کردیم تعداد بیشتری دانشجو را  در گروهها مشغول فعالیت شوند و بر همین اساس 50 تا 70 هزار دانشجو  در سال 1401 در اردوهای مختلف  جهادی از پویش لبخند ایران  که در حاشیه شهرها برگزار شد و پویش در مدار حبیب  که خدمت رسانی به زائران اربعین بود فعالیت کردند.

 

وی اظهار داشت: تلاش کردیم با توانمندسازی جدید  800 گروه جهادی دوره اول این توانمندسازی را پشت سربگذارند و برای ارایه خدمات جدیدتر آماده شوند و در گام آخر در جشنواره ملی جهادگران  بهترین گروهها و بهترین طرح ها  در این جشنواره معرفی شدند که  یک ماه پیش در بهمن ماه این جشنواره برگزار و بستری برای تبادل تجربه فراهم شد.

 

غلامزاده در مورد مباحث سازندگی و نقش گروههای جهادی دانشجویی تصریح کرد: تمام تلاش ما در سال 1401 فقط ورود دوباره دانشجویان به مناطق محروم بود البته گروههای ادوار در حوزه های مختلف عمرانی، آبرسانی ، فرهنگی و اجتماعی اقداماتی انجام دادند.

 

وی افزود: در سال 1402 تمام تلاش خود را برای تخصصی کردن گروههای جهادی بکار می بریم تابه سمت اردوهای  تخصصی که برای کشور از اهمیت بالاتری برخوردار است مانند حوزه های اقتصادی که مورد تاکید رهبر انقلاب است حرکت کنیم و همچنین حوزه اجتماعی، اسیب های اجتماعی مدنظر قرار دارد و به طور کلی شبکه سازی تخصصی گروههای دانشجویی مورد توجه ما قرار دارد  و به نوعی با برگزاری پادگان های آموزشی مورد نظر برای گروههای دانشجویی و بعد از فارغ التحصیلی از این دورهای تخصصی می توان از حضور و تخصص آنها در مناطق محروم به خوبی استفاده کرد.

 

وی در مورد برنامه های جهادی دانشجویان در ماه رمضان خاطر نشان کرد: قبل از آغاز ماه رمضان 500 گروه جهادی برای ارایه خدمات در مناطق محروم حضور یافتند و قریب به 13 تا 15 هزار دانشجو در این مناطق حضور داشتند و این پویش از ابتدای اسفند آغاز شده  و در ماه رمضان تعداد محدودتری در مناطق حضور می یابند.

 

وی گفت: پویش لبخند ایران در مناطق حاشیه شهر با حضور 10 هزار دانشجو در ماه رمضان در حاشیه شهر تهران برگزار می شود. خدمات معیشتی، برنامه ریزی برای شادی و نشاط در مدارس و همچنین تفام نامه ای با سازمان نوسازی مدارس در این رابطه منعقد شده است.

 

علامزاده اظهار کرد: پویش به بلندای نخل با همکاری گروههای جهادی و راهیان نور در خوزستان در ایام عید برگزار شد که به نیابت از شهدای طلبه و دانشجو کاشت 7 هزار نخل برای محرومان در اطراف یادمان هویزه، و سایر یادمان ها انجام می شود.

 

 

    

کد خبر 1260254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha