وارستگی از نخوت و کبر راه دستیابی به نعمت‌های لایتناهی خداوند

آیت‌الله فلاحتی وارستگی از نخوت و کبر را از راه‌های دستیابی به نعمتهای لایتناهی خداوند خواند و گفت: اگر کسی نخوت را از خود بزداید بستر ورود معنویات به درون خود را مهیا کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت‌الله رسول فلاحتی- نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت- شامگاه شنبه( ۱۹ فروردین) در جلسه تفسیر آیه ۳۵ سوره احزاب اظهار داشت: سومین راه دستیابی به نعمتهای لایتناهی خداوند متعال در جهان آخرت شناخت ائمه حق و پیروی از آنان است.

 

نماینده ولی فقیه در استان گیلان با بیان اینکه خداوند به اهل بیت(ع) اراده تکوینی و تصرف در تکوینیات عالم را می‌دهد تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که در آن عصر ائمه اطهار (ع) با آن مواجه بودند عدم شناخت جایگاه اهل بیت (ع) بود.

 

آیت‌الله فلاحتی تصریح کرد: در خطبه ۱۵۲ نهج‌البلاغه حضرت امیرالمومنین علی (ع) می‌فرمایند: وارد بهشت نمی‌شود مگر کسی که ائمه حق را بشناسد و ائمه حق هم او را بشناسد و داخل جهنم نمی‌شود مگر کسی که اهل بیت علیهم السلام را انکار کند و اهل بیت هم او را انکار کنند.

 

امام جمعه رشت ادامه داد: پذیرش ولایت حق و آنگاه ارادت در مقام عمل و تحمل سختی‌های این راه همان سعادتی را برای انسان در بر دارد که پروردگار متعال از آن وعده داده است.

 

وی راه چهارم دستیابی به نعمتهای لایتناهی خداوند در جهان آخرت را وارستگی از نخوت و کبر ذکر کرد و گفت: نخوت و کبر بلای بزرگی است که موجب می‌شود خانه دنیا و آخرت انسان نابود شود بنابراین اگر کسی نخوت را از خود بزداید بستر ورود معنویات به درون خود را مهیا کرده است. 

 

نماینده ولی فقیه در گیلان ابراز داشت: در حکمت ۳۹۸ نهج‌البلاغه آمده نباید انسان در زندگی خود به گرد سه چیز بچرخد یعنی فخر فروشی و خود بزرگ بینی را کنار بگذارد و به یاد مرگ و قبرش باشد برای همین است که اهل بیت علیهم السلام سفارش میکنند هر از چندگاهی به قبرستان برویم و با اهل قبور حرف بزنیم زیرا آنان تمام حرفهای ما را می‌شنوند و می‌دانند.

 

آیت‌الله فلاحتی مبارزه با نفس را از ویژگی‌های افراد متقی ذکر و خاطرنشان کرد: اینکه انسان بتواند صفاتی مانند کبر و نخوت را که زندگی دنیا و آخرت او را به کل نابود می‌سازد از خود دور کند بسیار سخت و البته عملی هنرمندانه است.

 

 

کد خبر 1260823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha