به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، مسعود حمیدینژاد، شامگاه یکشنبه (20 فروردین) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: همه آحاد جامعه باید دست به دست هم دهند تا بتوانند آموزش و پرورش را بسازند و پیوندی به وجود آورد تا سازندگی رقم بخورد.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، با بیان اینکه همه ما در قوت و ضعف آموزش و پرورش مسئول هستیم، افزود: در حال حاضر در خوزستان یک هزار و 100 دانشآموز تحت پوشش نظام آموزش و پرورش مشغول به تحصیل هستند و 67 هزار فرهنگی نیز کار تدریس را بر عهده دارند.
وی از راهاندازی کارگروهی متشکل از کارشناسان آموزشی جهت بررسی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش استان در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: رتبه آموزش و پرورش استان طی 10 سال گذشته در جایگاه مناسبی قرار نداشته است، از این رو نیاز بود که در مرحله نخست از بحث آموزش آغاز میکردیم.
حمیدینژاد، با اشاره به اینکه در این راستا نسبت به تدوین طرح جهش آموزشی و عدالت تحصیلی اقدام کردیم، ادامه داد: اولین کار احصای وضعیت آموزش و پرورش بود که تکتک مدارس را بررسی و در مرحله دوم با مدیران گفتوگو کردیم و نشستی با حضور پنج هزار مدیر برگزار شد که هفت مورد جهت پیگیری مطرح شد.
وی از کمبود معلم در برخی رشتهها خبر داد و با تاکید بر تقویت دانشگاه فرهنگیان جهت جبران این نقیصه عنوان کرد: همچنین طرح توانمندسازی معلمان برای حدود یک میلیون نفر ساعت را با همکاری شرکت نفت برگزار کردیم که این طرح شامل حال مدارس همه مقاطع تحصیلی میشود.
حمیدینژاد، یکی از ضرورتهای آموزش و پرورش را توسعه هنرستانها به لحاظ کمی و کیفی دانست و ابراز کرد: نیاز است صنایع در ایجاد و راهاندازی هنرستانهای جوار همکاری داشته باشند که در این راستا سال گذشته تعداد زیادی هنرستان در رشتههای تخصصی راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه و در حال حاضر در زمینه راهاندازی هنرستانها از نورم کشوری بالاتر هستیم و این رویه را همچنان ادامه میدهیم، اذعان کرد: سال گذشته توانستیم 70 میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی را با کمک خیرین مدرسهساز به هنرستانها اهدا کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: در حوزه پرورشی نیز برای اولین در خوزستان، مسابقات ملی قرآن و مسابقات قرآن در سه مرحله قطبی نیز در مناطق محروم برگزار شد و طرح هادیان فرهنگی را هم برای هماهنگی فرهنگی بین مربیان برنامهریزی کردیم.
وی از تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در آموزش و پرورش با محوریت نماینده ولی فقیه در استان خبر داد و تصریح کرد: در این قرارگاه از دانشگاهها افرادی را دعوت کردیم که در سطح استان بیش از 25هزار کلاس رفتند و با دانشآموزان به گفتوگو پرداختند و از این طریق زمینه گفتوگوی چهرهبهچهره را فراهم کردیم تا به سوالات و شبهات دانشآموزان پاسخ داده شود.
حمیدینژاد، از راهاندازی اردوهای راهیان پیشرفت، جدای از اردوهای راهیان نور خبر داد و خاطر نشان کرد: بالغ بر 40 هزار دانشآموز در این اردوها شرکت کردند و در این زمینه صنایعی همچون نفت، فولاد، حفاری، سازمان آب و برق و نیشکر همکاری خوبی داشتند.
نظر شما