به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام احمد رضایی- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی- شامگاه یکشنبه (۲۰ فروردین) در مراسم احیای اولین شب قدر در جمع مردم بیرجند در حسینیه گازاریها اظهار کرد: امشب میهمان ویژه خداوند هستیم چون رمضان ماه میهمانی خداست و این شبها خاص است که اگر فرصت آن را از دست بدهیم معلوم نیست سال آینده زنده باشیم که از این فرصت بهرهمند شویم.
وی ادامه داد: در این شبها به عنوان یک بنده از خداوند متعال درخواست میکنیم که خدا ما را به بندگیاش بپذیرد.
حجت الاسلام رضایی با بیان اینکه برخی بنده شیطان و هوای نفس هستند، افزود: باید خیلی مراقب باشیم تا بتوانیم در دوران آخرالزمان خودمان را حفظ کنیم.
وی با اشاره به اینکه در آخر الزمان دین نگهداشتن مثل آتش کف دست است، تصریح کرد: خداوند در آیه ۶ سوره تحریم میفرماید: «ای کسانی که ایمان آوردهاید، خود را با خانواده خویش از آتش دوزخ نگاه دارید چنان آتشی که مردم (دلسخت کافر) و سنگ (خارا) آتشافروز اوست و بر آن دوزخ فرشتگانی بسیار درشتخو و دلسخت مأمورند که هرگز نافرمانی خدا را (در اجرای قهر و غضب حق) نخواهند کرد و آنچه به آنها حکم شود انجام دهند.».
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه اگر سواد رسانهای نداشته باشیم در باتلاق شبهات فضای مجازی غرق خواهیم شد، بیان کرد: دشمن نظام خانواده را مورد هدف و هجمه قرار داده است تا ایران را آندولیزه کند.
حجت الاسلام رضایی تأکید کرد: این یک تکلیفی است که انسان بایستی همسرش، فرزندانش، خانوادهاش و کانون خانوادگی را حفاظت بکند.
وی در ادامه به جایگاه شب قدر و امید به رحمت خداوند اشاره کرد و افزود: امام باقر(ع) فرمودند: «هر کس شب قدر را احیاء بگیرد گناهش آمرزیده میشود اگر چه گناهانش به تعداد ستارگان آسمان و سنگینی کوهها و پیمانههای دریا باشد».
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه شب قدر بهترین فرصت برای توبه و استغفار و دعا برای عاقبت بخیری است، عنوان کرد: ناامیدی بزرگترین گناه است و کسی نباید از رحمت خداوند ناامید شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه خداوند متعال در قرآن کریم، منزلت شب قدر را از هزار ماه برتر دانسته است، تصریح کرد: بهتر بودن این شب از هزار ماه، به خاطر ارزش عبادت و احیاى آن شب است.
حجت الاسلام رضایی به بیان روایتی از حضرت امام رضا(ع) پرداخت و افزود: آن حضرت میفرماید؛ «... یقدر فیها ما یکون فی السنه من خیر او شر اومضره او منفعه او رزق او اجل و لذلک سمیت لیلة القدر»؛ این شب را لیلة القدر نامیدهاند، زیرا آنچه مربوط به سال است، از قبیل خوبی، بدی، زیان، سود، روزی (معیشت) و مرگ و ولادت در آن شب اندازه گیری میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بر شب زندهداری شبهای قدر تأکید کرد و گفت: شبهای قدر ضمن اینکه انس با قرآن داریم و بر سر میگذاریم اما یک واسطه دیگر هم داریم که آن هم حضرت امیرالمومنین(ع) است که ایمانی قویتر از ایمان حضرت سراغ نداریم.
وی افزود: روایت شده که رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود: «اگر آسمانها و زمین را در یک کفه ترازو بگذارند و ایمان علی را در کفه دیگر، بی شک ایمان علی از آن سنگینتر خواهد بود.»
نظر شما