زندگی عفیفانه ریشه در فرهنگ ملی ایرانیان دارد

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان اینکه زندگی عفیفانه ریشه در فرهنگ ملی ایرانیان دارد، گفت: فرهنگ عفاف و زندگی عفیفانه قبل از ورود اسلام در ایرانیان جاری و ساری بوده است.

احمد راستینه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد حجاب گفت: زندگی عفیفانه در فرهنگ، تاریخ و هویت ایرانیان تاریخ بسیار طولانی دارد. قبل از ورود اسلام به کشورمان دارای زنان و مردان و دختران عفیفی بودیم به گونه ای که در تاریخ اسطوره ها می توانیم آن را جست و جو کنیم. در فرهنگ ملی نگاه به دختر و زن ایرانی همواره از یک نگاه عفیفانه برخوردار بوده است. در داستان های شاهنامه می خوانیم که منیژه دختر افراسیاب می گوید «منیژه منم دخت افراسیاب برهنه ندیدی رخم آفتاب».  همین بیت شعر مشخص می کند نگاه ایرانیان به زندگی عفیفانه تا چه اندازه مهم بوده است.

 

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: زنان ایرانی هر چقدر پوشیده تر بودند از جایگاه و قرب بالاتری برخوردار بودند. در نقش برجسته های تخت جمشید نیز می توانیم نشانه های محجبه بودن زنان ایرانی را دنبال کنیم. به عبارت دیگر فرهنگ پوشش، عفاف و حجاب حتی قبل از ورود اسلام به ایران جاری و ساری وبده است.

 

 

وی تصریح کرد: بعد از ورود اسلام این فرهنگ و هویت ملی با آموزه ها و اندیشه های دینی آمیخته شد و به یک فرهنگ غنی همزمان با رگه های هویتی و تمدنی و رگه های دینی و ارزشی بازتعریف شد.

 

 

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حتی قبل از انقلاب زمانی که به تاریخ کشف حجاب رضاخانی مراجعه می کنیم می بینیم به واسطه تلاشی که رضاشاه بعد از دیدار با آتاتورک در خصوص کشف حجاب در ایران آغاز کرد در سراسر کشور مقاومت های سرسختانه در حفظ و نگهداشت حجاب دیده شد و در سراسر کشور زنان و دختران ما بسیاری شان برای حفظ حجاب و پوشش خود ماه ها در خانه ماندند که به دست عاملان رضاشاه دچار آسیب در حوزه پوشش و حجاب نشوند.

 

 

وی با بیان اینکه پوشش و حجاب سبقه تاریخی و تمدنی قبل از ورود اسلام به ایران دارد، گفت: امروز رسانه های معاند و بیگانه و مخصوصا جریان لیبرال غربی که به نظر کاملا خودشان را به جریان هایی در کشور نزدیک کرده اند، وقتی می بینند در تفکر لیبرال زن هویت خودش را در جهان غرب از دست داده است و خانواده بر اثر همین فکر از هم فرو پاشیده است تلاش دارند این نگاه را به جامعه ایرانی نیز تسری دهند اما زنان ایرانی با درایت و هوشیاری در این زمینه عمل خواهند کرد.

 

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زن در عرصه حکمرانی غرب به یک ابزاری برای بهره وری تبدیل شده است در حالی که در جمهوری اسلامی ایران همه ظرفیت های زن مسلمان مورد تاکید قرار می گیرد. بعد از انقلاب با فراهم شدن بستر برای نقش آفرینی اجتماعی و سیاسی زنان این فرصت برای آنها فراهم شد تا در عرصه های مختلف نقش آفرینی کنند و خوشبختانه الان زن ایرانی به یک نقطه تعالی در این زمینه رسیده است. امروزه بسیاری از فرهیختان، نخبگان، دانشمندان و فعالان اقتصادی کشور از جامعه زنان هستند. جمهوری اسلامی ایران به این ظرفیت احترام گذاشته شده است و بستر را برای رشد و شکوفایی زنان فراهم می کند.

 

کد خبر 1261070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha