۱۰ میلیارد ریال تسهیلات صنایع‌دستی در سربیشه جذب شد

حق پناه از جذب ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات در بخش صنایع‌دستی شهرستان سربیشه در نیمه اول فروردین امسال خبر داد.

هادی حق پناه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی گفت: در سال جدید که به نام سال مهار تورم و رشد تولید از سوی مقام معظم رهبری نام‌گرفته است نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان افزایش تعداد کارگاه‌های صنایع‌دستی را با ارائه آموزش‌های رایگان، پرداخت تسهیلات و ارائه مشاوره‌های شغلی در دستور کار خود قرار داده است.

 

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سربیشه با اشاره به جذب 10 میلیارد ریال در حوزه صنایع دستی در نیمه اول فروردین ماه امسال، افزود: پرداخت تسهیلات از  محل تسهیلات تبصره 16، و تسهیلاتی که تا سال گذشته در اختیار نهادهای حمایتی بهزیستی و کمیته امداد قرار داشت، انجام شده است.

 

حق پناه با بیان اینکه این نوع تسهیلات امسال برای اولین بار در حوزه صنایع دستی و گردشگری هم قابل پرداخت شد، افزود: این مبلغ به ۲۳ طرح خرد صنایع‌دستی اختصاص داده شد و هنرمندان صنایع‌دستی به بانک‌های عامل معرفی شدند.

 

وی سهمیه قابل پرداخت از این محل را یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان ذکر کرد و یادآور شد: از این میزان تاکنون بالغ بر یک میلیارد تومان جذب شده است و با برنامه ریزی های صورت گرفته مابقی تسهیلات هم در نوارمرزی که در حال برگزاری دوره آموزشی حوله بافی است،‌ جذب خواهد شد.

 

وی یادآور شد: تسهیلات از محل تبصره 16 تا سقف چهار میلیارد تومان با کارمزد چهار درصد و باز پرداخت هفت ساله قابل پرداخت است و دریافت کنندگان تسهیلات به ازای هر 150 میلیون تومان بایستی یک نفر را همراه با بیمه تأمین اجتماعی به کارگیرند.

 

حق پناه افزود: متقاضیانی که تاکنون موفق به دریافت تسهیلات تبصره 16 شده اند (یک میلیارد تومان)، مشاغل خرد شامل حوله بافی بوده و کمتر از 150 میلیون تومان دریافت کرده اند.

 

وی تأکید کرد: دوره حوله بافی با توجه به زود بازده بودن، راه اندازی سریع کارگاه و داشتن بازار فروش به صورت رایگان به متقاضیان آموزش داده می شود و متقاضیان پس از آموزش می توانند تسهیلات دریافت کنند.

 

وی در ادامه به احداث اقامتگاه بوم گردی از محل مشاغل روستایی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در روستای طالب آباد بخش مود اقامتگاه بوم گردی با اعتباری بالغ بر 800 میلیون تومان در دست احداث است و موافقت نامه های اصولی اخذ شده و به زودی به بانک برای دریافت تسهیلات معرفی می شود.

 

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سربیشه یادآور شد: در حال حاضر یکی از اقامتگاه بوم گردی شاخص استان در روستای هریوند فعالیت دارد که این اقامتگاه با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان احداث شده است و از این رقم یک میلیارد تومان تسهیلات و مابقی سهم آورده سرمایه گذار بوده است.

 

به گفته وی در حال حاضر علاوه بر اقامتگاه بوم گردی در هریوند احداث یک باب مجتمع و سه اقامتگاه دیگر در روستاهای طالب آباد، اسلام آباد شکری، روستای عشایری کلاته سرهنگ در دستور کار قرار دارد.

 

به گفته وی مشاغل بخش صنایع‌دستی از زودبازده‌ترین مشاغل بوده به‌طوری‌که فراگیری آسان، راه‌اندازی سریع کارگاه و دسترسی به بازار فروش، از ویژگی‌های این مشاغل است.

 

 

کد خبر 1261145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha