هر چه دارم همه از دولت قرآن است| رفع مهجوریت قرآن با اجرای طرح مسجد محله؛ پایگاه قرآنی

قاسم زاده که نزیدیک به سی و یک سال از آغاز فعالیت های قرآنی وی می گذرد معتقد است که اگر هر مسجد محله تبدیل یک پایگاه قرآنی شود، موجب گسترش فعالیت‌های قرآنی و تبلیغ خواهد شد و قرآن از مهجوریت خارج می‌شود.

 خبرگزاری شبستان مازندران؛ مدیریت در دین اسلام متقارن با فطرت انسانی است، از منظر قرآن نیز ویژگی‌های یک مدیر کارآمد بیان شده است، قطعا مدیرانی که یک موسسه قرآنی را مدیریت میکنند حرفهای زیادی برای گفتن دارند، با علیرضا قاسم زاده ۴۹ ساله اهل آمل مدیر یک موسسه قرآنی به گفتگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.

 

 

از چه زمانی فعالیت قرآنی را به‌طور جدی پیگیر شدید؟ 

فعالیت‌های قرآنی را به‌طور جدی از دوران نوجوانی شروع کردم، سال ۱۳۷۱ همزمان با قبولی در دانشگاه شروع به حفظ قرآن به‌صورت موضوعی کردم سرانجام با لطف الهی موفق شدم بسیاری از آیات قرآن را در موضوعات مختلف حفظ کنم پس از آن به توصیه برخی از اساتید شروع به حفظ ترتیلی قرآن در سال ۱۳۸۸ کردم و سرانجام موفق به حفظ قرآن شدم و همزمان با برگزاری کلاس‌های قرآنی در دوره های روخوانی، تجوید و حفظ شرکت می کردم.

 

 

لطفا بفرماییدفعالیت در موسسه قرآنی را از زمانی آغاز کردید و بیشتر فعالیت موسسه در چه حوزه ای است؟

از سال ۱۳۹۴ خانه قرآنی شهری تحت عنوان نورالثقلین با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی افتتاح کردیم که در این مرکز رشته حفظ قرآنی آموزش داده میشود‌ این مرکز در خیابان فرهنگ شهر آمل واقع شده است.

 

 

این توضیحات، خانواده نقش بسیار مهم و اثرگذاری در تربیت قرآنی فرزندان و حتی حافظ و قاری موفق شدن آن‌ها دارد. درست است؟

خانواده پشتیبانی قوی در زمینه تربیت فرزندان به شمار می روند، در اینکه قاریان یا حفاظ خوب تربیت شوند نقش حمایتی خانواده‌ها نقش بسیار بی‌بدیلی است. 

 

 

از نظر شما بهترین سن برای ورود به فعالیت‌های قرآنی، چه سنی است؟

نمیتوان گفت چه سنی مناسب است، در افراد و جنسیت‌های مختلف این سن متفاوت است، اگر این فعالیت‌ها در سنین کودکی آغاز شود بهتر و اثرگذار است، چنانکه در متون روایی ما آمده است.

 

 

از موفقیت‌های قرآنی‌تان و یا شکست بگویید؟

بنده افتخار می‌کنم که خادم القرآن هستم و در مسابقات مختلف عناوینی کسب کردم، حال شکست که معنی ای ندارد، حضور در محافل و مجالس، جشنواره‌ها و مسابقات روحیه‌دهنده و انگیزه‌بخش است و سبب ارتقا سطح علمی و فنی افراد می‌شود و من هم از این ماجرا مستثنی نیستم، به قول حافظ شیرازی لسان الغیب هر چه دارم همه از دولت قرآن دارم.

 

 

برنامه شما برای آینده چیست؟

فعالیت در عرصه قرآنی نوعی مجاهدت در راه خدا محسوب می شود و این توفیق نصیب هر کسی نمی‌شود تلاش داریم در این موسسه قرآنی با اخلاص در عمل، پشتکار، توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار (علیهم السلام) با قدرت در راستای ترویج فرهنگی نورانی قرآن گام های استوار برداریم. و  فعالیت‌های قرآنی که از سال‌‌های قبل شروع کرده ایم را ادامه خواهیم داد، بحث تربیت حافظین قرآن ادامه دارد، تاکنون در این موسسه حدود هشت نفر موفق به حفظ کامل قرآن شدند.

 

 

لطفا بفرمایید در کنار تربیت حافظ قرآن کریم به چه کارهای دیگری اهتمام دارید؟

 تاکنون دو کتاب به نام های («عبرت آموزی از نگاه قرآن» ‌که به راهکارهای تربیتی از قرآن در چند بخش پرداخته و بحث عبرت را مورد بررسی قرار داده است، اینکه چگونه میشود از عبرت‌هایی که ریشه قرآنی دارد پند گرفت) کتاب دوم با عنوان («هفت در شش» با موضوع شهدای فرهنگی و دانش آموز ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل) همچنین کتاب دیگر در حوزه پرورشی در حال جمع آوری و تدوین است.

 

 

 

برای اینکه هر مسجد محله یک پایگاه قرآنی شود چه پیشنهادی دارید؟

برای ترویج فرهنگ قرآن در جامعه نیازمند فرهنگ سازی هستیم چه بهتر که این فرهنگ سازی از بستر مسجد با محوریت فعالان قرآنی مسجدی انجام پذیرد معتقدم همانطور که مقام معظم رهبری در ماه رمضان امسال فرمودند برای ترویج قرآن باید مساجد پایگاه قرآنی شوند یقینا این اقدام موجب گسترش فعالیت‌های قرآنی و تبلیغی خواهد شد و قرآن از مهجوریت خارج می‌شود.

 

 

در راستای تحقق منویات رهبری مبنی برتربیت ۱۰میلیون حافظ قرآن چه کردید یا چه برنامه‌ای دارید؟

در راستای این بحث با برگزاری کلاس‌های حفظ قرآن به تربیت حافظان قرآن پرداختم و همچنان برقرار است، امیدوارم سهم کوچکی در تربیت ۱۰ میلیون حافظ داشته باشم و حفاظی به جامعه تحویل دهم که عامل به دستورات قرآنی باشند.

 

 

کد خبر 1261241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha