حجتالاسلام سیدحسن طیب حسینی؛ استادحوزه علمیه و مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه با حضور در بخش نهادها و موسسات دولتی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن در غرفه خبرگزاری شبستان درخصوص کیفیت برگزاری این نمایشگاه گفت: میزان بازدید مخاطبان از سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم افزایش یافته است.
استادحوزه علمیه افزود: جانمایی های انجام شده برای غرفه ها و بخش های مختلف سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، دقیق و حرفه ای نیست. با توجه به سابقه ای که 10 سال است در خدمت به نمایشگاه قرآن قرار داشتم، می توانم بگویم جانمایی ها حرفه ای انجام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: سابقه معمولا آینده را روشن می کند در حالیکه در سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم چنین اتفاقی نیافتاده است و این یکی از کوتاهی هایی است که انجام گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی ادامه داد: در ارائه طرح های غرفه داران، سازمان ها و نهادها و مراکز حاضر در سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم دقت کافی صورت نگرفته است و احساس می کنم کمی مستعجل و با عجله عمل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی گفت: به عنوان کسی که دغدغه فعالیت قرآنی دارم باید بگویم که نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به عنوان یکی از کارهای کلان جمهوری اسلامی و به عنوان ام القرای جهان اسلام، نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به یک دبیرخانه دائمی نیاز دارد تا در طول سال حرکت های قرآنی کشور را رصد کند.
وی خاطرنشان کرد: محصولات قرآنی که طی یک سال با حمایت دبیرخانه نمایشگاه بین المللی قرآن تولید شده است در نمایشگاه بین المللی عرضه شود.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی گفت: از نظر محتوایی، پذیرش و جذب مخاطب سی امین نمایشگاه بین امللی قرآن کریم، سرآمد نمایشگاه های گذشته است. امیدواریم خداوند توفیق دهد بتوانیم برای سال های آینده با برنامه ریزی محکم تر و دقیق تر حضور پیدا کنیم.
وی در ادامه گفت: یک دغدغه شرعی مطرح است که ما به عنوان متدینین چه جاذبه ای برای غیرمتدینین ایجادکرده ایم یا داشته ایم؟ برگزاری نمایشگاه قرآن به عنوان نماد یک کار دینی است که توسط متدینین برپا شده است، چه جاذبه ای برای متدینین یا غیرباوران دارند، من جاذبه ای نمی بینم.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی تصریح کرد: اینکه متدینین تشریف می آورند و از فضای نمایشگاه قرآن استفاده می کنند و معلومات را به روز می کنند و ارتقا می دهند یک امتیاز است، خیلی خوب است اما هنر نیست. تمام مطلوب نیست، مطلوب این است که بتوانیم سایر افراد را نیز به نمایشگاه قرآن جذب کنیم.
وی افزود: باید بیاندیشیم تا جاذبه ای که می تواند همه اقشار را به محیط های دینی و قرآنی بیاورد پیدا کنیم، زمانیکه این افراد وارد فضای دینی و نمایشگاه قرآن شدند می توانیم از محصولات فرهنگی و قرآنی تقدیم آنها بکنیم و اثر آن را نیز مشاهده کنیم.
نظر شما