خبرگزاری شبستان،جهان اسلام: «استفان فردریش شفر»، دانشآموخته جامعةالمصطفی و مترجم قرآن از آلمان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار «جهان اسلام» خبرگزاری شبستان بر وحدت ضرورت حوزه و دانشگاه بر اساس خواسته آیتالله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران از طریق بررسی و تفسیر علمی آیههای قرآن تاکید کرد.
وی در این باره گفت: من در مورد آیات علمی-طبیعی قرآن تحقیقات بسیاری انجام دادم و این آیات را به زبان آلمانی ترجمه کرده ام؛ من از بررسی آیه های قرآن به این نتیجه رسیدم که حقایق علمی بسیاری وجود دارند که ما هنوز آنها را کشف نکردهایم.
شفر افزود: اگر می خواهیم به امام خامنهای در مورد وحدت حوزه و دانشگاه کمک کنیم، باید کاری کنیم که حوزه در زمینه تفسیرهای علمی آیات قرآن تلاش بیشتری انجام دهد.
دانشآموخته جامعةالمصطفی از آلمان گفت: ما باید بهویژه در مورد مسائل علمی که هنوز کشف نشدهاند، بررسیهای زیادی انجام دهیم و از طریق آیات قرآن کریم یک راه پژوهشی به دانشگاهها پیشنهاد بدهیم.
«استفان فردریش شفر»، با اشاره به اینکه بررسی آیات علمی-طبیعی قرآن کریم و ترجمه آنها به زبان آلمانی برای او بسیار لذت بخش و شگفت آور بوده است، گفت که در نظر دارد یک ترجمه بسیار مناسب برای کل قرآن به زبان آلمانی انجام دهد.
دانشآموخته جامعةالمصطفی و مترجم قرآن که یک تازه مسلمان است در ادامه گفتگوی خود با خبرنگار شبستان درباره نحوه مسلمان شدنش گفت: یکی از دوستانم که مسلمان بود به من گفت که اسلام دین حق است و من به او گفتم، این چیزی است که تو می گویی و ممکن است درست نباشد؛ به همین دلیل او کتابی درباره اسلام به نام «تاریخ دین و فرهنگ اسلام» که به زبان آلمانی است و هنوز هم به فارسی ترجمه نشده است را به من معرفی کرد.
شفر افزود: در این کتاب درباره پیامبر اکرم (ص)،نزول قرآن و همچنین حضرت علی (ع) توضیح داده شده بود؛ داستانی درباره امام علی در این کتاب درباره قضاوت بین دو مسیحی بود که مرا متحول کرد.
وی ادامه داد: حضرت علی (ع) این قضاوت را نه با قرآن بلکه با انجیل که کتاب مقدس مسیحیان است، انجام داد و این داستان جرقهای در ذهن من در مورد عدال بودن امام علی ایجاد کرد.
دانشآموخته جامعةالمصطفی از آلمان گفت: بعد از این ماجرا من تحقیق کردم و متوجه شدم که شیوه حکومت حضرت علی (ع) بر اساس عدالت بوده است و بعد از آن در مسجدی در فرانکفورت شهادتین را گفتم و مسلمان شدم.
مترجم قرآن کریم از آلمان همچنین به داستان حدیث «رایة» در مورد جنگ خیبر که در این کتاب آمده بود اشاره کرد و گفت: از خواندن این حدیث به ایمان بسیار قوی امام علی (ع) پی بردم؛ در حقیقت خداوند از امام علی (ع) امتحان ایمان گرفت و او از این امتحان سربلند بیرون آمد.
وی در این باره گفت: پیامبر(ص) پرچم (رایة) جنگ خیبر را ابتدا به ابوبکر و در روز بعدش به عمر بن خطاب داد ولی آنها توفیقی در فتح خیبر به دست نیاورده و بازگشتند و سچس رسول خدا گفت که فردا این پرچم را به مردی خواهم داد که خدا و رسول را دوست دارد؛ پس علی(ع) را خواست و به او گفت که این پرچم را بگیر و آن را با خود ببر تا خدا خیبر را بر تو بگشاید. علی(ع) با آن پرچم به خیبر حمله کرد و آن را فتح کرد.
«استفان فردریش شفر» در پاسخ به پرسش خبرنگار شبستان درباره اینکه شخصیت حضرت علی (ع) را چگونه می تواند در یک جمله کوتاه توصیف کند، گفت: اگر بخواهم شخصیت امام (ع) را در یک جمله توصیف کنم،کافی است این جمله را بگویم که «عدالت حضرت علی (ع) کلید مسلمان شدنم و ایمان قوی حضرت علی (ع) دلیل شیعه شدنم بود».
نظر شما