حضور ۱۷۰ ناشر در قالب ۷۰ غرفه در بخش نشر مکتوب و دیجیتال دینی

افشار پور از حضور ۱۷۰ ناشر در قالب ۷۰ غرفه در بخش نشر مکتوب و دیجیتال دینی در سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم خبر داد و گفت: همچنین بالغ بر ۵ هزار عنوان کتاب در این بخش عرضه شده است.

ناصر افشار پور قائم مقام بخش نشر و مکتوب و دیجیتال دینی سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: در نمایشگاه امسال حدود ۱۷۰ ناشر در قالب ۷۰ غرفه شرکت کردند و آخرین دستاوردهای خود در حوزه آثار مکتوب و دیجیتال را در معرض عموم قرار دادند.

 

وی با بیان اینکه بالغ بر ۵ هزار عنوان کتاب در بخش نشر مکتوب و دیجیتال دینی عرضه می شود تصریح کرد: این کتاب ها با موضوعات مختلف دینی مانند سیره انبیاء، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و همچنین کتاب هایی متناسب با گروه سنی نوجوانان و جوانان عرضه می شود.

 

افشار پور نظر خود از بخش نشر مکتوب و دیجیتال دینی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: الحمدالله نسبت به سال گذشته استقبال ناشرین از این بخش بسیار خوب بود، در نمایشگاه پارسال فقط ۶۰ ناشر شرکت کرده بودند ولی امسال حدود ۳۰ الی ۳۰ درصد افزایش درخواست داشتیم.

 

وی بیان کرد: با توجه به اینکه فضای امسال بخش ما نسبت به سال گذشته تغییر کرده و از فضای جانبی نمایشگاه در مکان دسترس تری قرار گرفته است بر همین اساس استقبال مردم هم بسیار خوب بود ضمن اینکه در سال های گذشته در طبقات بالا قرار داشتیم و امسال یک بخش مجزا و مستقلی را در اختیار حوزه کتاب و نشر دیجیتال قرار دادند که این امر نیز در افزایش بازدید عموم بی تاثیر نبوده است.

 

قائم مقام بخش مکتوب و دیجیتال دینی با اشاره به مهمترین مشکل کتاب هایی با محتوای دینی تصریح کرد: استقبال مردم از کتاب های دینی و مذهبی استقبال خوبی است. وی اظهار کرد: اما مشکلات عدیده ای که ما در این حوزه با آن مواجهه هستیم مربوط به موضوعات چاپ، نشر، مساله کاغذ و هزینه های تمام شده کتاب است.

 

افشار پور در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از ناشران در حوزه چاپ کتاب کمی دست به عصاء راه می روند ضمن اینکه نشر دیجیتال کمک زیادی به این حوزه کرده لذا وجود و ظهور نشر دیجیتال از هزینه های گزاف ناشران در چاپ کتاب کاسته است چون هزینه نشر دیجیتال بسیار کمتر است بنابراین حوزه مکتوب با توجه به چند برابر شدن قیمت کاغذ و هزینه های تمام شده کتاب نسبت به سالهای اخیر با حضور نشر دیجیتال بسیار کمتر شده است.

 

قائم مقام بخش مکتوب و دیجیتال دینی با بیان اینکه مردم استقبال خوبی از قرآن های رنگی داشتند افزود: این حد از استقبال برای من جالب بود و با توجه به اینکه خودم بیشتر قالب سنتی و متعارف قرآن را می پسندم ولی شاهد استقبال خوب مردم از قرآن های رنگی بودم.

 

وی ادامه داد: با توجه به تنوع و سلیقه نسل جوان و اینکه بیشتر به دنبال چیزهای جذاب با سبک و صیاق جدید هستند لذا امسال استقبال از قرآن های رنگی بسیار بالا بود. افشار پور با اشاره به تفاوت قیمت قرآن های سنتی با رنگی گفت: مطمئنا جنس کاغذ در قیمت چاپ قرآن ها موثر است. قیمت کاغذ ایرانی نصف قیمت کاغذ خارجی است ضمن اینکه از کیفیت بالاتری هم برخوردار می باشد ولی اخیرا کیفیت کاغذ ایرانی تا حدودی بهتر شده است در حالی که در گذشته مناسب چاپ کتاب نبود و با توجه به اینکه در قرآن های سنتی و متعارف از کاغذهای خارجی استفاده می شد لذا به مراتب از قیمت بالاتری نسبت به قرآن های رنگی داشتند.

کد خبر 1261946

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha