انجام فعالیت های پژوهشی حوزه علمیه خواهران با اولویت عفاف و حجاب/ زنان نقش مهمی در نهاد خانواده و اجتماع دارند

پور حمزه گفت: زنان نقش مهمی در نهاد خانواده و اجتماع دارند، اگر ما بتوانیم یک بانوی موفق که هم به آموزه های دینی و هم به حجاب به عنوان یکی از شعائر دینی معتقد باشد تربیت کنیم می توانیم در توسعه پایدار اجتماع و نهاد خانواده نقش داشته باشیم.

«زینب پور حمزه»، معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران استان تهران در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در خصوص فرمایش اخیر مقام معظم رهبری در خصوص حجاب گفت: حجاب یک وظیفه شرعی  و از بدیهیات جامعه ماست و این امر مظلومیت حضرت آقا را می رساند که مدام باید در مورد برخی چیزهایی که تکلیف شرعی ما محسوب می شود به ما تذکر داده شود. البته گفته می شود  انسان «نسیان و عصیان» بنابراین با توجه به این ویژگی انسان، ما نیازمند این تذکرات هستیم و اگر نفس هم نفس گرمی مانند نفس حضرت آقا باشد که شنیدنی ترخواهد شد و تکلیف بنده را چند برابر می کند. ما هم چه در بحث سیاسی  و چه در بحث علمی حجاب، فرمایش مقام معظم رهبری  را نصب العین خود قرار می دهیم.

 

وی اظهار کرد: مهمترین کاری که ما در حوزه حجاب انجام می دهیم این است که با فعالیت های علمی و فرهنگی  و بررسی و رصد جوانب مختلف چرایی حجاب و همچنین نظر حکومت در این رابطه پژوهش هایی انجام دادیم. بر همین اساس هم بنده درموقعیت شخصی خود و هم خواهران طلبه برحسب وظایف فردی خود درغالب نگارش ها و پژوهش هایشان براین مساله تمرکز نموده و بسیارهم دقیق به دنبال بررسی این مساله هستند.

 

پور حمزه با بیان اینکه ما برای فرهنگ سازی حجاب در جامعه برنامه های زیادی در حوزه فعالیتی خود انجام دادیم بیان کرد: با نگارش مقالات، برگزاری کرسی های علمی ترویجی، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و با در اختیار گذاشتن تربیون های آزاد برای خواهران طلبه و دعوت از آنها برای بررسی و تحلیل حجاب در جامعه و الزمات آن، فعالیت های برجسته فرهنگی جهت نهادینه سازی این امر مهم دینی در جامعه انجام دادیم.

 

وی ادامه داد: در استان تهران، 74 مدرسه را که در مناطق مختلف جغرافیایی پراکنده هستند به هشت محور تقسیم کرده است، مدارس هرهشت محور، با یکدیگر فعالیت های گروهی انجام می دهند اینکه اقتضاعات بومیشان درحوزه حجاب چیست ؟ چون بحث حجاب  وعفاف به تعبیر مقام معظم رهبری برای همه افراد جامعه یک تکلیف شرعی است لذا هر مدرسه و هر محور می بایست با دانشگاه های همسو و با مراکز علمی همسو در آن منطقه  گفت گوهایی انجام دهند، ضمن اینکه تفاهم نامه هایی هم بین آنها منعقد می شود و یک سری فعالیت های علمی هم انجام می گیرد.

 

معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران استان تهران با بیان اینکه در بعد سیاسی حجاب، مدارس هم به صورت خودکفا و هم به صورت آتش به اختیار برنامه هایی در حوزه حجاب دارند اظهار کرد: آنها با انجام برنامه های فرهنگی و فعالیت های حرفه ای و تشکیلاتی هم برای حضور در اجتماع و هم در فضای مجازی فعالیت هایی با برنامه ریزی یکدیگر انجام می دهند. ضمن اینکه در برابر برخی اتفاقات رخ داده در جامعه مانند «نه به حجاب اجباری» و «نه به حجاب اسلامی» واکنش نشان می دهند در صورتی که ما نمی بینیم کسی بگوید «نه به نفقه» و «نه به مهریه» لذا این جهاد تبینی که باید در عرصه مجازی صورت بگیرد در قالب کارهای علمی و تشکیلاتی انجام می شود که امیدواریم تاثیرگذار باشد.

 

وی با بیان اینکه تمام فعالیت ها و پژوهش های ما با اولویت عفاف و حجاب صورت می گیرد اظهار کرد: زنان نقش مهمی در نهاد خانواده و اجتماع دارند بنابراین اگر ما بتوانیم یک بانوی موفقی تربیت کنیم که هم به آموزه های دینی اعتقاد داشته باشد و هم به حجاب به عنوان یکی از شعائر دینی معتقد باشد لذا نفش مهمی می تواند در توسعه پایدار اجتماع و نهاد خانواده داشته باشد.

کد خبر 1262365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha