به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، حجت الاسلام علی رادمرد در خطبه های نماز عبادی سیاسی ظهر جمعه ۱ اردیبهشت گفت: امام صادق(ع) فرمودند: «صبح روز عید فطر، منادى ندا مىدهد: "به سوى جایزههایتان بشتابید»(إِذَا كَانَ صَبِیحَةُ یَوْمِ الْفِطْرِ نَادَى مُنَادٍ اغْدُوا إِلَى جَوَائِزِكُم(الكافی، ج4، ص168)). در این فرمایش آنچه انسان را به فکر وامیدارد این است که ماهیت و حقیقت جایزهای که در روز عید فطر به مؤمنین اعطا میگردد چیست؟ وقتی در سیره پیامبر (ص) متمرکز می شوی ما را به این نکته می رساند که جایزه شما تزکیه است که اشاره می فرماید به سوره اعلی جالب اینکه قرآن کریم در بسیاری از موارد مىفرماید: «لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ»(امید است رستگار شوید) ولى درباره اهل تزكیه مىفرماید: قطعاً رستگارند(قَدْ أَفْلَحَ مَنْ تَزَكَّى؛ یا قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا(شمس: 9))در طبیعت، آن درخت و گیاه و گلی شادابتر است كه ریشههای آن سالمتر و قویتر باشد. در ساختمانسازی نیز پایهها و ستونها در استحكام و پایداری و دوام ساختمان در اولویت اول است. همینطور در شادی و طراوت انسان، آن شادی پایدارتر و زیباتر است كه از ریشههای روحی و معنوی سالمی برخوردار باشد.
امام جمعه شهر ماهدشت افزود: از اینرو در فرهنگ عمیق و ریشهدار اسلام آن زمانی عید و شادی می شود كه انسان ریشههای روحی و معنوی و فكری خود را از آفات حفظ نموده، در پاكیزگی و سلامت و تقویت آن تلاش کند. لذا در روایتی از لسان امام علی علیه السّلام نقل شده که فرمودند: کُلُّ یَومٍ لا یُعصَی اللهُ فیهِ فَهُوَ یَومُ عیدٍ. یعنی ریشه عید و شادی و مبارک بودن روز در عدم گناه و معصیت انسان پیدا می شود. // در ماه مبارك رمضان، بعد از یك ماه خودسازی، تقویت و سالمسازی روح و قلب بهعنوان ریشه و اساس معنویات از طریق روزه و قرآن و دعا و شببیداریها، مخصوصاً در شبهای قدر، انسان حق دارد اوّلین روز ماه شوال را عید گرفته و شاد باشد؛ البته این عید مخصوص كسانی خواهد بود كه واقعاً درونسازی کرده، ریشههای معنویات را محکم کرده باشند و در مسیر تزکیه نفس حرکت کنند. خدای به همه ی توفیق حفظ دستاوردهای ماه مبارک رمضان را عنایت بفرماید .
وی ادامه داد: 5 اردیبهشت ماه سالروز شکست آمریکا در واقعه طبس است // پس از چهل سال از گذشت این واقعه، هنوز پیام امام خمینی ره که همان روز پنجم اردیبهشت صادرشده است، بهترین تحلیل است. گزاره هایی را که امام بیان می کنند به مثابه تبیین ابعاد حمله، علل و عوامل و پیامدهای آن برای استکبار و نحوه مواجهه ملت ایران است. با هم گزیده هایی را مرور می کنیم: فرمودند : « اینجانب كه كراراً گفتهام كارتر براى وصول به ریاست جمهورى حاضر است به هر جنایتى دست بزند و دنیا را به آتش بكشد، شواهد آن یكى پس از دیگرى ظاهر شده و مىشود. اشتباه كارتر در آن است كه گمان مىكند با دست زدن به این مانورهاى احمقانه مىتواند ملّت ایران را كه براى آزادى و استقلال خویش و براى اسلام عزیز از هیچ فداكارى رویگردان نیست، از راه خودش كه راه خدا و انسانیّت است منصرف كند. كارتر باز احساس نكرده با چه ملّتى روبروست و با چه مكتبى بازى مىكند. ملّت ما ملّت خون و مكتب ما جهاد است. كارتر باید بداند كه اگر این گروه به مركز جاسوسى آمریكا در تهران حمله كرده بودند، اكنون از هیچ یک از آنها و از 50 نفر جاسوس محبوس در لانه جاسوسى خبرى نبود و همه رهسپار جهنم شده بودند. كارتر باید بداند كه حمله به ایران، حمله به تمام بلاد مسلمین است و مسلمانان جهان در این امر بىتفاوت نیستند. كارتر باید بداند كه حمله به ایران موجب قطع نفت از تمام دنیا خواهد شد و دنیا را بر ضد او بسیج مىكند. كارتر باید بداند كه این عمل احمقانه او در ملت امریكا چنان اثرى خواهد گذاشت كه طرفداران او را مخالفان او خواهد كرد. كارتر باید بداند كه با این عمل بسیار ناشیانه حیثیت سیاسى خود را به صفر رساند و از ریاست جمهورى باید قطع امید كند. كارتر با این عمل خود ثابت كرد كه قدرت تفكر را از دست داده و از اداره یک كشور بزرگ مثل آمریكا عاجز است. كارتر باید بداند كه ملّت 35 میلیونى ما با مكتبى بزرگ شدهاند كه شهادت را سعادت و فخر مىدانند و سر و جان را فداى مكتب خود مىكنند.
وی اظهار کرد: اکنون پس از چهل و چهار سال که برخی اوقات زمزمه حمله آمریکا بلند می شود و گروهی باجنگ هراسی دروغین سعی در دمیدن در شیپور شوم سازش را دارند کافی است کلمه " کارتر" را از پیام امام برداریم و واژه منفور " ترامپ و بایدن" را جای آن بگذاریم! گویا امروز را امام تحلیل کرده ! ملتی که در مسیر ایمان به خدا راسخ و محکم ایستاده و در این مسیر رشادت ها و مجاهدت ها را از خود نشان می دهد ، مطمئنا مشمول عنایات و امداد های غیبی خدای متعال قرار می گیرد.
خطیب نمازجمعه ماهدشت عنوان کرد: امروز نیز همان قاعده و قانون جاری است و خداوند امسال همان خداوند سال ۱۳۶۰ است و باید تلاش کنیم خود را مصداق سنتهای الهی قرار دهیم تا نتیجه ، آن پیشرفت و پیروزی باشد.» این واقعه جلوی چشم ماست و این نصرت الهی را همه دیدند و باور کردند ، در زمانیکه هیچ کس خبر نداشت و مردم اطلاعی نداشتند خدای متعال مامور خودش را یعنی شن های بیابان را رساند و طومار عملیات آمریکایی ها در هم پیچیده شد. این برای ما درس که اگر همان مولفه ها و همان مسیر را برویم ، همان نصرت است ، حضرت آقا در بیانشان فرمودند : خدای امسال همان خدای سال 60 است فرقی نکرده ، سنت الهی همان است ان تنصروا الله ینصرکم اما در این میان باید مراقبت کرد که برخی انسان های سیاس و دنیا طلب مسیر نادرست را نشان ندهند و بزک کنند که بهترین راه آن است و این نیست.
وی ادامه داد: این آگاهی و بصیرت می طلبد ، ما هشت سال از این نوع نگاه ضربه خوردیم ، این نکته را که عرض میکنم نه اینکه مانند برخی که گذشتگان را تخطئه می کنند چون دیگری آمده نه ، مبانی ما را دچار انحراف کردند ، آرمان ها و اهداف را خواستند جابجا کنند و هشت سال آنگونه مدیریت کردند ، حالا باز همان ها آمدند و حرف از جمهوریت می زنند ، حرف از شفافیت در جمهوریت می زنند ! انسان واقعا تعجب می کند!!! حرف از رفراندم می زنند ، البته می دانیم که می خواهند با این حرف ها به خودشان و جریان سیاسی شان تنفس مصنوعی بدهند که دوباره زنده شوند ، زهی خیال باطل البته در سایه بصیرت مردم! در زمان خودشان در همان موضوع کذایی برجام که کشور را در دوران طلایی خودش که اقتصاد می توانست زیر ساخت ها را درست و ریل گذاری صحیحی انجام داد، کشور را معطل تصمیم غربی ها کردند ! بعدا مشخص شد قرارداد های مخفی که امضا شده هم داشتند! خوب آن موقع چرا توصیه به رفراندم نکردید برای امضا سند های مضر مانند 2030 را ، آن موقع چرا حرف از شفافیت در جمهوریت نزدید؟ آن زمان هر منتقدی را که به بی شناسنامه گی و بزدلی و ... متهم می کردید ، حالا آمدید حرف از شفافیت در جمهوریت می زنید ، از طرفی ما جمهوری اسلامی هستیم ، چرا در موضوع اسلامیت نظام موضعی نمیگیرید؟ چرا لباس مدافع اسلام را به تن کردید و در دوران مذاکره برای توجیه اقداماتتان معارف اسلامی و سیره پیامبر و اهل بیت علیهم السلام را به نفع خود تحریف می کردید؟ آنجا به اسلامیت ضربه بخورد ، اشکالی ندارد؟ حضرت آقا فرمودند : نه به جمهوریت باید ضربه بخورد نه به اسلامیت ، احکام اسلام را زیر سوال بردند در این وقایع اخیر کجا تشریف داشتید؟ معلوم است بازی های سیاسی را دوباره راه انداختند تا به مطامع خودشان برسند.
وی توضیح داد: حرف دشمن دارد از گلوی اینها بیرون می رود! همه باید بیدار و هوشیار باشیم که دوباره این تفکرات غرب زده ، دشمن شاد کن که خلاف آرمانهای اسلام و انقلاب حرف می زنند و عمل میکنند دوباره گریبان گیر این مردم نشود.خیلی تلاش می شود که مردم دست از اسلام و انقلاب بردارند، ترکیب جمعیتی شب های قدر و روز قدس تئوری قدرت دورانی کشور را تقویت کرد ، گفتند مردم از دین روی برگردان شدند ، از انقلاب برگشتند اما حضورشان در مراسمات شب های قدر و روز قدس باطل کنند این حرف ها بود ، مردم پای آرمانها اسلام و انقلاب ایستاده اند و همچنان مجاهدت می کنند اما گله هم دارند و از مسئولین انتظاراتی دارند ، حضرت آقا امسال را سال مهار تورم و رشد تولید نامیدند ، اما حرکت های زده می شود که انگار کسی گوشش بدهکار این موضوعات نیست! چرا قیمت خودروها باید گران بشود؟ چرا در حوزه مواد اولیه برخی تولیدات که ماده موثر هستند و تولید داخل هم هست مانند محصولات پتروشیمی و ... باید گران بشود که اثر مستقیمی دارد بر سایر اجناس؟
خطیب نماز جمعه ماهدشت تصریح کرد: ما از اقدامات دولت که واقعا فکر و مبناءا متفاوت از دوران گذشته است و موفقیت ها و دستاوردهایی که داشته و دارد ، تشکر و قدردانی می کنیم ، میخواهم بگوییم ما آن تلاش ها را می بینینم لکن این مسائل هم هست! ما که ریگی را با آن شرایط دستگیر می کنیم یا زم را با آن همه تدابیر امنیتی کشوری که در آن ساکن بود ، دستگیر می کنیم نمیوانیم از پس قطع کردن دست آن مافیایی که خون به دل مردم و رهبر می کند برآییم؟ آخر برخی این اتفاقات معادلات اقتصادی آن را رقم نمی زند که حالا بگوئیم فلان تز و طرح اقتصادی را پیاده کنیم و آن هم زمان بر است ، آقا این مافیا و برخی انسان های فرصت طلب ، دنیا طلب است که برخی مولفه های اقتصاد از جمله همین گرانی ها را ایجاد میکنند، آن را سرجای خودش بنشان ، یا فلان شرکت های دولتی که که حضرت آقا هم در دیدار دانشجویان مطرح کردند که « آن که دلار را برنمیگرداند، همان بنگاهِ فعلاً دولتی است؛ این اشکالی است که خود من همین اخیراً به مسئولین دولتی گفتم، تکرار کردم و این را چند بار مطرح کردم؛ یعنی خود آن بنگاههای دولتیای هستند که تجارت میکنند، کار میکنند، با خارج هم معامله دارند، [امّا] دلارشان را به بانک مرکزی برنمیگردانند؛ یعنی مربوط به بخش خصوصی نیست. البتّه بخش خصوصی هم اشکالاتی دارد؛ مراقبت میخواهد، دقّت میخواهد، رعایت میخواهد» اینها مسائلی است جزء دغدغه های اصلی حضرت آقا و مردم است ، فرصت ندهید به آن انسان زالو صفتی که دارد برای کشورما و مردم مشکل ایجاد می کند ، حالا هرکسی می خواهد باشد ، رئیس فلان شرکت دولتی باشد یا فلان شخص حقیقی سرمایه دار . تقاضا داریم از سران قوا که بشکل جدی وارد این کارزار شوند که البته برخی خبرها داریم که شده اند اما یک عزم و اراده محکمتری می خواهد ، مشغول حواشی سازی افرادی که حالا می خواهند خودشان را احیاء کنند ، نشوید ، مردم فراموش نمی کنند اقداماتشان را و گول این موج آفرینی ها را هم نمیخوردند. خدا به برکت عید فطر به همه ی ما عنایت کند که ریشه این مسائل از بین برود.
نظر شما