شهادت ارزنده ترین مدال یک عمر زیست مومنانه آیت الله سلیمانی بود

نیازآذری گفت: همه می دانند او عاشق شهادت بود، اهل تشریفات و محافظ نبود، علیرغم مناصب مهم بی تکلف در میان مردم رفت و آمد می کرد. همسفران حج و همسنگران جبهه، همدرسان حوزه و شاگردان دانشگاه، و اقشار مختلف مردم از او خاطرات فراموش نشدنی دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مازندران، ایرج نیازآذری، از فعالان فرهنگی دانشگاه مازندران طی یادداشتی که در اختیار رسانه های استان قرار داد در فضلیت وستایش مرحوم  آیت الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه اسبق بابلسر، عضو فقید مجلس خبرگان رهبری آورده است:


در اواخر سال ۱۳۶۹ که در دانشگاه مازندران شاغل شدم محل کارم نزدیک دفتر آیت الله سلیمانی بود و توفیق شاگردی ایشان روزی من شد مضاعف بر این که حضرت آیت الله در مراسم و مناسبت های استان  و ایضا خانواده ما سخنران اول بود.

 

شخصیت برجسته علمی و فرهنگی آیت الله سلیمانی چنان باعظمت و درخشان بود که دانشگاه مازندران در راستای طرح تکریم دانایی وزارت علوم از مقام و خدمات علمی و فرهنگی ایشان بخاطر توسعه دانشگاه منتخب استان در هشتم اسفندماه ۱۴۰۱ طی آیینی معظم قدردانی کرد.‌

 

خطیبی توانا، دانشمندی فاضل، سیاست ورزی پر نفوذ ومیانه رو، روحانی با دانش ، مسوولی مردمی ، انسانی وارسته و دارای سجایای معرفتی و اخلاقی قابل تحسین از ویژگی ها و امتیازات  برجسته ایشان بود.‌

 

اکثر قریب به اتفاق مردم شهرستان بابلسر از نزدیک با آیت الله سلیمانی حشر و نشر داشتند و باهمه مشغله های  شغلی و آموزشی در مراسم های آنها شرکت می کرد. مردم بابلسر وقتی خبر شهادت ایشان را شنیدند سراسیمه خود را به بانک ملی رساندند و ابراز تاسف کردند.‌

 

این واعظ شهیر استان ما چنان عاشق خاندان عصمت و طهارت بود که پس از شنیدن  یا گفتن نام بی‌بی دو عالم و سالار شهیدان  اشک در چشمانش حلقه می زد . روضه ها و توسلاتش دلنشین و جذاب بود. وقتی در منزل والده ، مادرم پیش حاج آقا ذکر شهیدانش را گفت ،حاج آقا سلیمانی مثل ابر بهاری گریست.

 

همه می دانند او عاشق شهادت بود، اهل تشریفات و محافظ نبود، علیرغم مناصب مهم بی تکلف در میان مردم رفت و آمد می کرد.  همسفران حج و همسنگران جبهه، همدرسان حوزه  و شاگردان دانشگاه، و اقشار مختلف مردم  از او خاطرات فراموش نشدنی دارند اما مرگش واقعا فاجعه بار و مصیبت سنگینی بود. نمی دانم ضارب در آن لحظه فکر نکرد چه  سرمایه عظیمی را از این مردم می گیرد.‌

 

آیت الله سلیمانی در هر جا خدمت کرد جمع کثیری شیفته  اخلاقش شدند و حتی در سپهر اختلاف برانگیز سیاست سعه صدر و بزرگی داشت. با تندروی مخالف بود اما اهل سازش با دشمن نبود، عامل وحدت و انسجام بود که حتی قرار براین شد دوباره به سیستان برگردد تا موجب الفت بین برادران مسلمان شود.

 

سوء قصد جاهلانه و ستمکارانه به جان پدر معنوی شهر ما فاجعه بزرگ و نابخشودنی است و ضارب خیره سر به هربهانه ای نام خود را به عنوان فردی شقی در تاریخ ثبت نمود!

 

شهادت ارزنده ترین مدال یک عمر زیست مومنانه آیت الله فقید بود که  علما، فضلا ، دانشگاهیان و مردم استان مازندران و شهرستان بابلسر را برآن خواهد داشت تا از مقام ایشان که همواره اهل صلح و صفا بود به نحو شایسته تجلیل نمایند چراکه یاد این عالم ربانی دلسوز مردم از دلها نخواهد رفت!
 

کد خبر 1263509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha