رسالت اساتید دانشگاه باید تقویت روحیه امید در بین نسل جوان باشد

عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) بر لزوم تقویت روحیه امید در بین نسل جوان به عنوان یکی از مهم ترین رسالت های اساتید دانشگاه در شرایط کنونی تأکید کرد.

محمد طالاری-عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س)- در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن گرامیداشت فرارسیدن سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری و تبریک روز معلم به همه اساتید و معلمین اظهار داشت: در شرایط امروز جامعه، یکی از مهم ترین بایسته ها، تزریق امید و انگیزه برای فعالیت در بین آحاد مردم به خصوص نسل جدید است و لذا یکی از مهم ترین رسالت ها و مأموریت های اساتید دانشگاه باید تلاش در جهت افزایش امید در بین نسل جدید باشد.

 

وی با اشاره به تشدید مشکلات اقتصادی در سال های اخیر به خصوص معضل تورم در کشور افزود: مشکلات اقتصادی در این سال ها باعث شده که ما اساتید دانشگاه در راستای ترسیم چشم انداز امیدبخش برای دانشجویان و امیددهی به آنها تا حدودی به سختی بیفتیم، اما با این حال بنده به شدت معتقدم که ما ناگزیر از حرکت در مسیر امیدافزایی هستیم.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: متأسفانه شرایط سخت اقتصادی باعث شده برخی از بچه های نسل جدید که در دانشگاه هم تحصیل می کنند، دچار یأس و سرخوردگی شوند چرا که احساس می کنند با تداوم این وضع اقتصادی، چشم انداز امیدبخشی پیش روی خود نمی بینند.

 

این مدرس دانشگاه با تأکید بر لزوم حفظ و تقویت سرمایه های اجتماعی بیان داشت: نسل جدید به دنبال تحقق رفاه حداقلی برای خود است و می خواهد بداند که بعد از چند سال کار کردن می تواند برای خود یک خودرو و احیاناً مسکن تهیه کند و لذا در چنین وضعی امید دادن به آن ها با دشواری هایی روبروست چرا که باید با منطق و استدلال متناسب با این نسل با آن ها صحبت کرد.

 

وی افزود: از این حیث بنده معتقدم شعار سال از سوی مقام معظم رهبری بسیار هوشمندانه انتخاب شده چرا که در سایه مهار تورم و رشد تولید می توان بر مشکلات اقتصادی غلبه کرد و چشم انداز روشنی برای مردم و جوانان ترسیم نمود.

 

طالاری همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: در کلاس های درس مرتب بر این نکته تأکید می کنم که دانشجویان به موازات افزایش مهارت، فرصت های بیشتری برای خود خلق می کنند و در سایه همین فرصت ها شرایط خوب اقتصادی پدید می آید اما واقعاً تبیین این موضوع و جا انداختن آن همان طور که عرض کردم با دشواری هایی آن هم در زمانه فعلی روبروست.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: آن چه مسلم است این که با وجود همه سختی ها و مشکلات، تلاش و کوشش، زمینه ساز موفقیت افراد است و این را باید برای نسل جوان به خوبی تبیین کرد

 

وی گفت: در عرصه های بین الملل به هر حال تحولاتی رخ میدهد که این ها در وضع کشور ما هم تأثیرگذار است اما در هر صورت ما باید تلاشمان را بیشتر کنیم و حداقل این که روی توانمندی های خود و ارتقای سطح آن ها سرمایه گذاری کنیم و این که دست از تلاش و کوشش در این راستا برنداریم.

 

این استاد دانشگاه بیان داشت: این نکته را هم باید مدنظر قرار داد که در موفقیت افراد صرف شانس مدخلیت ندارد، بلکه همیشه شانس به سمت افرادی می آید که قبل از آن به شدت تلاش کرده اند و بنده همواره به شاگردانم گفته ام که برخی موفقیت ها که شانس هم شاید در آن ها دخیل باشد برپایه تلاش ما شکل تصاعدی به خود می گیرد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: کسی که مهارتش را افزایش داده و دانش خود را عمیق کنند،طبعاً شانس خود را نیز در مسیر رشد و پیشرفت بیشتر کرده اند و این واقعیت غیرقابل انکاری است.

 

وی ابراز داشت: به نظر من، باید این گونه با بچه های نسل جدید صحبت کرد که بیشتر درس بخوانند و به دنبال کسب مهارت باشند تا چشم انداز روشنی ترسیم نمایند و گرنه اگر بخواهیم صرفاً بدون منطق و استدلال صحبت کنیم آنهم با این فشارهای اقتصادی به نتیجه مطلوب نمی رسیم.

 

طالاری در خاتمه گفت: جای بسی تأسف است که در  شرایط فعلی، عده ای فقط موج ناامیدی می دهند اما باید امید و انگیزه داد و این را تأکید کرد که در سایه تلاش و کوشش و امید به آینده می توان شرایط را به سوی بهتر شدن تغییر داد.

 

کد خبر 1264052

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha