به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، چهارمین دوره رقابت فهما روزهای پایانی خود را برای ارسال گزارشات کانون های فرهنگی و هنری را سپری می کنند تا بچه های مسجد با بارگزاری توانمندی و برنامه های خود و کسب امتیاز جایگاه خود را در رقابت فهما مشخص کنند.
ایجاد شبکه به هم پیوسته از ظرفیت های کانون های مساجد و رقابت سازنده برای فعالیت در حوزه فرهنگ وهنر مساجد در یک رقابت سازنده و تخصصی از دستاوردهای فهما در این سال ها بوده که چهارمین دوره آن بانمایش فعالیت های تخصصی شکل گرفته است.
کانون های فرهنگی و هنری مساجد در حوزه ماموریت ذاتی خود یعنی جذب به مسجد، توسعه فرهنگی و هنری، مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و مشارکت بخشی مردمی در مسجد و فعالیت های فرهنگی و هنری نقش آفرینی می
کنند اما هر کدام از این مراکز توانایی تخصصی دارند که می توان با حمایت و رشد آن فرصت های متفاوتی را ایجاد کرد.
رقابت فهما به کانون های مساجد فرصت داد تا توانایی تخصصی خود را که طی دوره های قبلی کشف کرده بودند و با نظر تیم اجرایی و اعضای کانون در سه اولویت مشخص کنند.
همین موضوع برگ برنده ای برای تحقق مهندسی فرهنگی و ایجاد هم افزایی برای شبکه به هم پیوسته کانون های مساجد خواهد بود چرا که اگر کانون ها بر اساس توانمندی خاص خود وارد صحنه شوند کارهای تیمی و حمایتی برای تحقق اهداف کلان و کمک به همدیگر خواهند داشت.
رقابت فهما 1401 که تاکنون چندبار تمدید شده، 20 اردیبهشت آخرین فرصت ارسال آثار شده که بچه های مسجد در تکاپوی بهره گیری از این فرصت هستند.
کانون های مساجد استان اصفهان مثل دیگر نقاط کشور سهم خود را ایفا کرده و شاهد جدول امتیازات آنان در بانک اطلاعاتی هستیم که بزودی با برگزاری مراحل داوری برترین ها معرفی خواهند شد.
پیشگامی کانون های شهرستانی در رقابت فهما
رقابت یکسان و معرفی کانون های فرهنگی و هنری نقاط مختلف کشور، یکی از فرصت هایی که رویداد فهما برای کانون های مساجد ایجاد کرده و این سال ها شاهد تمرکز زدایی و رشد مراکز شهرستانی و روستایی بوده ایم.
بسیاری از رتبه های دوره های گذشته رقابت فهما به شهرستان ها و روستاها رسیده که این موضوع در اصفهان نیز مشهود و کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهری و روستایی دور از مرکز استان هم شناخته و معرفی شده اند.
جدول امتیازات رویداد فهما 1401 هم مثل گذشته تنوع موفقیت کانون های شهرستانی را نشان می دهد که در 10 رتبه برتر استانی تنها 2 مرکز از اصفهان بوده و مابقی مربوط به نجف آباد، فلاورجان، تیران و کرون، مبارکه و آران و بیدگل
و کاشان است.
معرفی توانمندی های کانون های مساجد
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان گفت: رویداد فهما توانسته فرصت های خوبی را برای معرفی توانایی و ظرفیت کانون های مساجد فراهم سازد
محمد تقی محمدیان ادامه داد: در این دوره از رقابت فهما که بر موضوعات تخصصی استوار شده، کانون ها در حوزه های خاص خود در رواق مربوط آثار را بارگزاری کرده و به صورت تخصصی رقابت می کنند.
وی با بیان اینکه 20 کانون این استان بالای 10 هزار امتیاز را کسب کرده اند، افزود: 44 کانون نیز با توجه به امتیاز دهی صورت گرفته بیش از پنج هزار امتیاز داشته اند که فرآیند امتیاز دهی همچنان ادامه دارد.
محمدیان 20 اردیبهشت را آخرین فرصت بارگزاری آثار و تولیدات کانون ها اعلام کرد و یادآورشد: نتایج داوری در مرحله استانی و کشوری در هر رواق اعلام و از کانون های برتر تجلیل خواهد شد.
مهندسی فرهنگی و هنری در رقابت فهما
رقابت فهما باعث شده تا کانون های فرهنگی و هنری به سمت فعالیت تخصصی و مهندسی شده بروند و از فعالیت های غیرتخصصی و بدون برنامه دور شوند.
نیازسنجی محله ای، شناسایی استعداد اعضا و همکاری مشترک در رقابت فهما مشخص شده و کانون های رابط فهما در هدایت و راهبری نقش مهمی داشته اند.
نظر شما