به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان؛ طالب محمدی رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان صبح امروز در دیدار با ابراهیم مرادی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان اظهار کرد: در حال حاضر دو پروژه حوزه استثنایی در سنندج در حال اجرا است که دارای پیشرفت 90 درصدی هستند.
وی افزود: این پروژهها شامل پروژههای ساخت سالن ورزشی واقع در شهرک نور و مرکز آموزشی، پرورشی و توانبخشی نوآوران واقع در خیابان 17 شهریور سنندج است.
محمدی ابراز امیدواری کرد؛ با تکمیل و تحویل این پروژهها که به همت ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان تا پایان سال تحصیلی جاری انجام میگیرد، شاهد تحقق اهداف آموزشی در حوزه استثنایی باشیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان تصریح کرد: رفع مشکلات و چالشهای حوزه استثنایی نیازمند مشارکت یکپارچه و نظامند سایر دستگاههاست تا با بهرهگیری از ظرفیتهای درون و برون سازمانی شاهد رفع مشکلات حوزه استثنایی باشیم.
محمدی با اشاره به اینکه در مجموع سه هزار 400 دانشآموز با نیازهای ویژه در مدارس عادی و با نیازهای ویژه تحصیل میکنند، افزود: این تعداد دانشآموز از خدمات آموزش و پرورش استثنایی استان در طول سال تحصیلی جاری بهرهمند میشوند.
وی افزود: هر ساله بیش از یکهزار و 500 دانشآموز دوره ابتدایی برای دریافت خدمات آموزشی و توانبخشی از طرف مدارس عادی به 28 مرکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بههنگام رشدی- تربیتی در سطح استان و مناطق تابعه ارجاع داده میشوند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان همچنین به کلنگزنی اولین مدرسه ویژه دانشآموزان طیف اتیسم با تعهد تامین اعتبار ساخت توسط خیر در سنندج خبر داد و گفت: یکی از استانداردهای تعلیم و تربیت با کیفیت، توجه به فضای فیزیکی است که در کنار تجهیزات، معلمان و خانوادها در رشد و ارتقاء آموزشی دانشآموزان با نیازهای ویژه موثر است.
محمدی اضافه کرد: واگذاری مالکیت زمین مدرسه 12 کلاسه اتیسم به اداره آموزش و پرورش استثنایی استان نیازمند اقدامات عاجل و پیگیری ادارات کل نوسازی مدارس و راه و شهرسازی استان است.
وی در پایان اضافه کرد: با هدف تحقق عدالت اجتماعی و مساعدت ویژه ادارهکل نوسازی استان مقرر شد از هر شهرستان ومنطقه یک الی دو مدرسه پذیرا یا پشتیبان جهت مناسب سازی فضا توسط پیمانکاران طرف قرارداد ادارهکل نوسازی توسط شهرستانها معرفی شوند.
نظر شما