«یاسر احمدوند»، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تعداد ناشران دینی حاضر در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: دقیقا آمار مشخصی از تعداد ناشران دینی حاضر در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نداریم در واقع تفکیک به این شکل نداریم، ناشران حاضر در نمایشگاه در بخش های عمومی، دانشگاهی و کودک تقسیم بندی شده اند ولی در هر بخش تعدادی از ناشران هستند که آثارشان در موضوعات دینی است و این را می شود در بخش کتاب های عمومی، دانشگاهی و کودک دید.
رییس سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران درباره حضور ناشران کشورهای اسلامی در این نمایشگاه اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه ناشران خارجی از کشورهای اسلامی منطقه از جمله عراق، لبنان، افغانستان حضور دارند این ناشران، ناشرانی هستند که آثار دینی نیز ارایه می دهند.
وی تصریح کرد: ما از تعداد ناشران دینی آمار مشخصی نداریم چون این گونه ناشران دسته بندی نمی شوند؛ مثلا نمی توانیم بگوییم تعداد ناشرانی که در حوزه زنان فعالیت می کنند چه تعداد است تنها می توانیم آمار تعداد کتاب ها را بعد از اینکه همه کتاب ها در نمایشگاه مجازی بارگذاری شدند اعلام کنیم که در بخش دین این تعداد کتاب وجود دارد یا در موضوعات دیگر این تعداد.
معاون فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی درباره حضور ناشران از حوزه علمیه قم در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مرکز مدیریت حوزه علمیه و مرکز خواهران در این نمایشگاه حضور دارند و همچنین ناشران وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی ناشران متعددی که در قم آثار دینی تولید می کنند حضور دارند.
وی درباره تفاهم نامه همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حوزه علمیه قم گفت: اختصاصا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حوزه علمیه قم تفاهم نامه ای دارد که در بخش های مختلف است. یکی از بخش های آن در حوزه نشر و کتاب است که در این حوزه تعاملاتی داریم، بر اساس همین تفاهم نامه سال گذشته نمایشگاه کتاب دینی در قم برگزار شد که نمایشگاه خوبی بود؛ در واقع این نمایشگاه تعامل بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و حوزه علمیه و مرکز مدیریت حوزه بود؛ انشاءالله در سال جاری نیز این اتفاقات استمرار داشته باشد.
نظر شما