به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کردستان، وحید خاوئی با اشاره به اینکه شهرستان بیجار منطقه هدف بنیاد علوی است اظهارکرد: تصمیم نهایی بنیاد مستضعفان بر این شد که در طرح های پیشرفت و آبادانی، شهرستان بیجار منطقه هدف معرفی و ثبت شد.
وی افزود: موضوع اشتغال در شهرستان بیجار یکی از دغدغههای مهم مسئولین است و با کاهش فرصتهای شغلی متاسفانه مهاجرت جوانان افزایش پیدا کرده است که بخشی از این به کمبود زیر ساخت های عمرانی باز می گردد.
مدیرعامل بنیاد به اهمیت اشتغالزایی اشاره کرد و بیان داشت: در حوزه راه های روستایی هم کمکهای خوبی را خواهیم داشت و بخصوص تمرکز ما بر روی اشتغالزایی بر اساس ظرفیت مناسب قطب گندم است.
خاوائی فرش بافی را از دیگر فرصت های بسیار مهم و ارزشمند در شهرستان بیجار دانست و عنوان کرد: از دیگر ظرفیتهای شناسایی شده در شهرستان بیجار، ایجاد فرصت در حوزه فرش بافی است که هنرمندان ماهری در شهر و روستا وجود دارد اما متاسفانه بی مهری های زیادی به فرش آهنین وارد شده است.
وی در ادامه به ظرفیت بسیار مهم ارزشمند گردشگری و بوم گردی در شهرستان بیجار اشاره کرد و گفت: باید از این فرصت در راستای توسعه شهرستان استفاده کرد و نهایت بهره را برد.
مدیر عامل بنیاد علوی با تاکید بر اینکه هر نوع فعالیت در منطقه را با مشارکت مردمی به بهره برداری خواهیم رساند بیان کرد: قطعا با حضور مردم و بودن در کنار ما میتوان به نتیجه مطلوب رسید و موجب توسعه و آبادانی شهرستان شد.
وی افزود: بنیاد علوی با استفاده از الگوی پیشرفت ایرانی و اسلامی خدمات خود را در چهار محور عمران، زیرساخت اشتغال، سلامت و فرهنگ در منطقه هدف خلاصه میکند.
خاوئی تصریح کرد: نهاد پیشرفت و آبادانی بنیاد علوی در بیجار با اجرای این الگو که روح آن زنده کردن مشارکتهای مردمی در حکمرانیهای اجتماعی است فعالیت خود را شروع کرد و پس از تثبیت الگو از منطقه خارج میشود تا مردمی که پس از پنج سال مشارکت و کار قرارگاهی توانمند شدند، نهاد را خودگردان کنند.
به گفته مدیرعامل بنیاد علوی، برنامههای محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در مناطق هدف طرح آبادانی و پیشرفت، طی یک دوره سه تا پنج سال خواهد بود.
نظر شما