به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در چهل و چهارمین عصرانه داستان که در حوزه هنری استان قم برگزار شد، رویا حسینی مجری- کارشناس این نشست ضمن معرفی اجمالی این اثر که به همت نشر معارف و با موضوع عرفان های کاذب چاپ شده است، اظهار داشت: شخصیت اصلی رمان، برهان، دانشجوی فلسفه و شاعر است که دلبستهی دختری از شاعران نشریه شعر دانشگاه میشود. دختر در یک موسسه قدرت ذهن مشغول به کار است و میخواهد بیماری صرع خواهرش را با انرژی درمانی، درمان کند. برهان برای شناخت بیشتر گلناز، وارد ماجراجویی و پرسشگری از روشهای تمرکز و قدرت ذهن میشود.
در ادامه سفانه الهی ، نویسندهی کتاب گفت: موسسات و دورههای قدرت ذهن، موفقیت، یوگا و … بطور گسترده وارد فضای عرفانی میشوند و در پی دادن راهکار برای رسیدن افراد به آرامش هستند.
وی بیان داشت: بنده برای نگارش این رمان در بسیاری از این دورهها شرکت کرده و کتب و مقالات مرتبط با آنها را مطالعه کردهام تا بتوانم به شکلی ملموس جهانشان را درک نموده و مضمون داستانی خود را در حقانیت عرفان اسلامی خلق کنم.
غلامحسین صدیقی به عنوان منتقد نیز در این نشست گفت: این رمان در ژانر رئالیسم جادویی قرار میگیرد و راوی دانای کل محدود آن، با هوشیاری انتخاب شده و به محتوای اثر کمک میکند.
وی افزود: یک طرف رمان، اوستا ابراهیم کفاش شخصیت پردازی شده که کفش طی طریق الی الله را پای آدمهای داستان میکند تا آنها را بسمت خدا توجه دهد. و در طرف دیگر مستر آرمین را داریم که با نیاز به آرامش مردم، تجارت میکند. این تقابل موجب ساخته شدن داستان شده است.
نظر شما