رسانه ها مانع خاک خوردن تولیدات هنری شوند/ نقشه تحول حوزه هنری گلستان در سرزمین برادری تدوین شد

بنی‌فاطمه با بیان اینکه تا کنون هیچ بستری برای معرفی تولیدات مختلف هنری محیا نشده است، گفت: همه رسانه ها باید برای ترویج تولیدات هنری کمک کنند وگرنه این تولیدات در آرشیو می ماند و گرد و خاک می خورند.

سیدحسام بنی‌فاطمه امروز (یکشنبه 24 اردیبهشت) با حضور در دفتر خبرگزاری شبستان استان گلستان در گفتگویی با اشاره به اهمیت کار رسانه، گفت: هر چه به جلوتر می رویم اهمیت و تاثیرگذاری رسانه بیشتر حس می شود.

 

رئیس حوزه هنری گلستان افزود: شاید قبلا صداوسیما به عنوان رسانه مطرح بود اما اکنون با گسترش فضای مجازی و تغییر ذائقه مردم، مسئولان هم به این نتیجه رسیده اند که جایگاه رسانه های مکتوب و مجازی جایگاه ویژه ای است که باید از آن استفاده کنند.

 

 

وی ادامه داد: هر چه رسانه ها در بستر مجازی فعال تر باشند ما می توانیم به اهداف و ماموریت های سالانه خودمان دست یابیم.

 

بنی فاطمه نبود چشم‌انداز واحد و رویکرد مشترک در رسانه‌ها و فضای مجازی برای پرداختن به محورهای مورد نیاز جریان انقلاب را یکی از مشکلات بخش فرهنگی و جریان‌سازی گلستان بیان کرد.

 

وی گفت: حوزه هنری در سه حوزه تربیت، تولید و ترویج به صورت جدی فعالیت می کند که موضوع ترویج به عنوان آخرین پازل است باید اقدامات اساسی برای آن انجام شود.

 

بنی‌فاطمه افزود: یکی از بسترهای دیدن فعالیت های این دستگاه فرهنگی رسانه ها هستند که باید از آنها برای ترویج تولیدات هنری کمک گرفت.

 

وی با بیان اینکه تا کنون هیچ بستری برای معرفی تولیدات مختلف هنری محیا نشده است، تاکید کرد: همه رسانه ها باید برای ترویج تولیدات هنری کمک کنند وگرنه این تولیدات در آرشیو می ماند و گرد و خاک می خورند.

 

رئیس حوزه هنری گلستان با اشاره به تدوین سند زیست بوم هنری استان، گفت: این سند در حوزه های فرهنگی، هنری، مفاخر، اقتصاد استان و میراث مادی و معنوی تدوین شده و رونمایی شده است.

 

 

وی افزود: رویکرد حوزه هنری در این سند مسئله محوری، بوم گرایی و مردم گرایی بوده و در همین سه رویکرد نقشه تحول سه ساله حوزه هنری استان با عنوان حوزه هنری پرچمدار تقریب فرهنگی و هویت ایرانی انقلابی در سرزمین برادری در قالب برش سالانه تدوین و برنامه های هر سال در آن مشخص شده است.

 

بنی فاطمه اضافه کرد: در این رویکرد قصد داریم هر سال از یک کتاب در حوزه هنر انقلاب اسلامی رونمایی شود.

 

وی گفت: در این نقشه تحول در حوزه تربیت برنامه ریزی شده تا در مرکز رشد حوزه هنری تعدای از هنرمندان در رشته های مختلف هنری تولیداتی در راستای تقویت فرهنگ و هویت ایرانی انقلابی در سرزمین برادری تولید کنند.

 

رئیس حوزه هنری گلستان ادامه داد: به عنوان مثال در این نقشه، پیشرفت استان های استان گلستان در مدت سه سال روایت می شود.

 

وی با اشاره به ساخت فیلم مستند «از یافت آباد تا عطاآباد» از سوی حوزه هنری گلستان، گفت: این مستند در راستای پیشرفت استان در حوزه 15 روستای بدون بیکار آق قلا در حال ساخت است.

 

بنی فاطمه اظهارداشت: در این مستند 45 دقیقه ای سعی شده پیشرفت این منطقه در قالب آغاز کار و فعالیت شان تولید شود.

 

وی افزود: کارگردانی این مستند را علیرضا مقدم برعهده دارند و کار ساخت آن نیز تاکنون 60 درصد پیشرفت داشته است.

 

 

کد خبر 1267050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha