لزوم بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی در راستای برنامه‌های ترویجی سوادآموزی

خسروی بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی در راستای برنامه‌های ترویجی سوادآموزی به ویژه جذب و نگهداشت سوادآموزان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، گلبهار خسروی سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان در نشست مشترک با معاون برنامه‌ریزی صدا و سیمای مرکز استان، بر بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی در راستای برنامه‌های اجرای برنامه‌های تبلیغی و ترویجی سوادآموزی به ویژه جذب و نگهداشت سوادآموزان تاکید کرد.

 

وی با تشکر از همکاری رسانه ملی در راستای انعکاس رویدادهای این حوزه و کمک به فرایند کار، از صدا و سیما به عنوان یکی از اعضای موثر شورای پشتیبانی و شرکای اصلی سواد آموزی نام برد و خواستار تداوم همکاری‌های مشترک شد.
 

سرپرست معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان افزود: بر اساس مصوبه آخرین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی استان در سال گذشته مقرر شد، در نشست مشترک، هماهنگی لازم در خصوص برنامه‌های تبلیغی و ترویجی سواد آموزی و تدوین محتوا و پخش برنامه‌های مرتبط با این حوزه با مشارکت صدا و سیمای مرکز انجام شود. 
 

خسروی همکاری مشترک در قالب تفاهم نامه را موضوع دیگر عنوان کرد و گفت: ضمن پیگیری، از ظرفیت‌های قانونی برای تهیه، تولید و پخش برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی با موضوع سواد‌آموزی به ویژه شناسایی، جذب و نگهداشت سوادآموزان و تعمیق و تثبیت سواد استفاده خواهد شد. 
 

سرپرست معاونت سواد آموزی استان همچنین به آسیب پذیری فرد بی‌سواد اشاره کرد و با بیان اینکه جامعه هدف سوادآموزی جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال است، نرخ باسوادی جامعه هدف استان را ۹۶.۱۲ درصد اعلام کرد و گفت: انتظار می‌رود با همکاری شرکا و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف، افراد بی‌سواد برای شرکت در کلاس‌های سواد آموزی تشویق و زمینه جذب و آموزش آنان فراهم و مساعدت لازم صورت گیرد.
 

وی از برگزاری اولین جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی استان در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در این نشست گزارش همکاری‌های شرکا در اجرای برنامه‌های مشترک ارائه خواهد شد.
 

سرپرست معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان با اشاره به برگزاری نخستین رویداد ملی و بین‌المللی رهیافت‌های نوین سواد آموزی در زیست بوم جدید، برگزاری فراخوان سواد آموزی را یکی از برنامه‌های اولویت‌دار سازمان نهضت سوادآموزی عنوان کرد.
 
 
وی با بیان اینکه فراخوان در دو محور ایده‌ها و مقالات و تولیدات و محصولات برگزار می‌شود، یکی از اقدامات استان را اطلاع رسانی و اشاعه زمان و نحوه برگزاری فراخوان اعلام کرد و گفت: در همین راستا طی مصاحبه‌ای، زمان تمدید مهلت شرکت در فراخوان تا پایان تیر ماه ۱۴۰۲ اطلاع رسانی و تیزر فراخوان نیز برای پخش به صدا و سیمای مرکز استان ارسال شده است.
 

سواد باعث توسعه آگاهی و فرهنگ سازی در سطح جامعه می‌شود

سید علی مدنی معاون برنامه‌ریزی صدا و سیمای مرکز کردستان نیز ترویج سواد را وظیفه شرعی و سازمانی عنوان کرد و ضمن اعلام آمادگی برای همکاری صدا و سیما در اجرای برنامه‌های سواد آموزی گفت: سواد باعث توسعه آگاهی و فرهنگ سازی در سطح جامعه می‌شود. 
 

وی با بیان اینکه رسانه ملی در راستای رسالت ذاتی خود همواره در راستای مباحث آموزشی و عمومی ورود پیدا کرده و با دستگاه‌ها و نهادها همکاری مستمر دارد، اظهار داشت: تهیه و پخش برنامه‌های موثر و تخصصی نیازمند هدف گذاری و مشارکت در تولید است. 
 

مدنی با اشاره به سختی‌های فرایند سواد آموزی در شرایط فعلی و علل مختلف آن، گفت: صدا و سیمای مرکز کردستان از پتانسیل‌های خوبی در بخش‌های مختلف از جمله رادیو و تلویزیون برخوردار است و در همین راستا می توان از ظرفیت رادیو نما، فضای مجازی و با توجه مخاطبان بالای رادیو، برای ترویج برنامه‌های سواد‌آموزی استفاده کرد.

  

معاون برنامه‌ریزی صدا و سیمای کردستان در ادامه سخنان خود به بند چ قانون بودجه و عملکرد مطلوب استان در همکاری با دستگاه‌ها پرداخت و گفت: صدا و سیمای مرکز استان آمادگی دارد در قالب قرارداد کاری، برنامه‌های مورد نیاز سواد‌آموزی را تولید و پخش نماید.
 

 

کد خبر 1267207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha