حجت الاسلام مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد تحول در سبک زندگی با محوریت مساجد گفت: دغدغه تمامی پدرها و مادرها این است که فرزندانشان سالم تربیت شوند و باید این را بپذیرند که اگر می خواهند فرزندانشان با همسالان خوب و با اصالت بزرگ شوند، باید آنها را به مساجد ببرند تا با این دست از همسالانشان رفت و آمد کنند.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: فردی که می خواهد فرزندش خوب و سالم تربیت شود رفیق خوب پیدا کند، ادب و دیانت یاد بگیرد جایش مسجد است. روایتی داریم که فرزندی که به مسجد می رود و رفیق مسجدی پیدا می کند، آن فرزند در خانواده خوب تربیت شده است.
حجت الاسلام باقری تاکید کرد: صحبت کردن با خردسالان باید بین مسئولان حاضر در مساجد اولویت باشد، اگر فرزندان ما در سنین خردسالان در مساجد با روی گشاده روبرو شوند و با آنها صحبت شود، قطعا جذب مسجد می شوند. اگر آنها جذب مساجد شوند ناخواسته پدر و مادرهایشان را نیز به مساجد می برند در واقع بهترین نقطه شروع برای این تحول خود فرزندان هستند.
وی افزود: محبت و احترام نه هزینه می خواهد و نه مستلزم اعتبار است و نیاز به ورود حاکمیت هم نیست. اگر در کم برخوردارترین نقاط کشور و شهرها هم مساجد این رفتار را داشته باشند ناخواسته فرزندان و نوجوانان به مساجد می آیند و پدر و مادرهایشان هم با آنها می آیند و ناخواسته مسجد هم رونق پیدا می کند. اگر این اتفاق بیفتد مساجد به صورت خودجوش و مردمی اداره می شوند البته حاکمیت هم باید نقش خودش را ایفا کند.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر این امر تبدیل به فرهنگ کنیم که ائمه جمعه، کانون های فرهنگی و هنری، بسیج و هیئت امنا به خردسالان در مساجد بها دهند، قطعا این بحث می تواند بنیان خانواده را تقویت کند.
نظر شما