به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، آزاد حکمت مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی کردستان با تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی اظهار کرد: در سال گذشته علیرغم تمامی موانع و محدودیتهای حوزه مالی و اقتصادی بویژه در حوزه مخابرات ۲۰۱ میلیارد تومان سرمایهگذاری شد.
وی با اشاره به اینکه خدمات ما در حوزه تلفن سیار، ثابت، انتقال و دیتا به مشترکان ارائه شده است، افزود: بیشترین سرمایهگذاری سال قبل در حوزه تلفن سیار انجام شد و ۱۳۰ میلیارد هزینه شد.
حکمت بیان کرد: ۳۷ سایت انتقال نیز سال قبل در مناطق مختلف بویژه مناطق روستایی انجام شد و بسیاری از ذوستاها دارای اینترنت و باند پهن شدند.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان به سرمایهگذاری هشت میلیاردی در بخش تلفن ثابت در نقاط اقماری استان طی سال قبل پرداخت و گفت: تعویض سویچ در ۱۸ نقطه روستایی استان با بهینهسازی بیش از سه هزار و ۷۰۰ پورت نیز در استان انجام شد.
وی اذعان کرد: توسعه اینترنت مخابراتی در ۱۷ روستای جدید استان از دیگر اقدامات انجام شده در استان است که توسط مخابرات استان انجام شده است و با این رقم شمار روستاهای اینترنتدار کردستان به ۵۹۲ مورد رسیده در حالیکه این رقه در سال ۹۲ تنها ۹ مورد بوده است.
حکمت به افزایش پهنای باند برخی نقاط استان پرداخت و تصریح کرد: ظرفیت پهنای باند در برخی شهرها و مراکز روستایی استان تا ۵۰ برابر افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان خاطر نشان کرد: ۳۵ میلیارد در حوزه زیرساختی انتقال هزینه شده است و ۲۹ میلیارد نیز در راستای توسعه شبکه کابل و فیبرنوری سرمایهگذاری شده است.
سرمایهگذاری ۵۷ میلیارد تومانی مخابرات در کردستان طی سالجاری
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۵۷ میلیارد تومان در استان سرمایهگذاری شده است، افزود: در حوزه سیار ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: رفع مشکل اینترنت روستاها از اهداف مخابرات است و سعی داریم در سال جاری روی این مهم تمرکز کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۳۳ سایت بالاتر از فورجی در استان کردستان داریم، اضافه کرد: این نسل، نسلی کاملا متفاوت است که به نسل 5G نمیرسد و سعی داریم این نسل را در استان ایجاد کنیم تا خدمات لازم را به مشنرکان ارائه دهد.
۵۸۰۰ کیلومتر فیبر نوری در کردستان وجود دارد
حکمت گفت: بیش از پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر فیبرنوری در کردستان داریم که به فیبرهای خاکی تبدیل خواهیم کرد چرا که فیبرهای هوایی در معرض آفتاب، سرما و پرندگان در معرض خطر و تخریب است.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت پرتهای اینترنت در استان در سال ۹۲ بیش از ۴۱ هزار مورد بوده است، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱ ظرفیت پورتهای اینترنت افزایش یافته و به ۱۴۳ هزار و ۹۵۲ مورد رسیده و در مجموع ۲۴۸ درصد افزایش داشته است.
نظر شما