حوزه ها پرچمداری فکر و فرهنگ را داشته باشند

مدیر حوزه های علمیه کشور ضمن تاکید بر اینکه حوزه و دانشگاه خادم مردم هستند، گفت: حوزه ها باید پرچمداری فکر و فرهنگ را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آیت الله «علیرضا اعرافی» ظهر امروز ( ۲۸ اردیبهشت ماه) در نشست مسئولان نهادهای حوزوی و فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد با مدیر حوزه های علمیه کشور، اظهار کرد: برای دومین بار در این استان متدین با سابقه بسیار ارزشمند و درخشان حضور پیدا کنم.

 

مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: همه ما وظیفه داریم نسبت به مردم شریف و بزرگوار استان کهگیلویه و بویراحمد عرض ادب و ارادت داشته باشیم که در صحنه های گوناگون حضور چشم گیر و ارزشمندی داشته و دارند.

 

وی ضمن تقدیر و تشکر از همه نهادهای فعال استان به ویژه نهادهای فرهنگی و علمی در آموزش و پرورش، دانشگاه ها، حوزه های علمیه و نهادهای فعال فرهنگی، ادامه داد: حضرت آیت الله حسینی چهره ای ارزشمند، اثرگذار، مورد اعتماد و وثوق بوده و از وی، استاندار استان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی سپاسگزاریم.

 

آیت الله اعرافی در ادامه، خاطرنشان کرد: همه ما به فراخور توان، امکانات و با توجه به امتیازاتی که استان دارد باید در راستای توسعه و پیشرفت استان در ابعاد مختلف دینی، فرهنگی، مذهبی، انقلابی، اجتماعی و اقتصادی گام برداریم.

 

مدیر حوزه های علمیه کشور  با اشاره به اینکه هم اکنون برنامه هفتم در دولت در حال نهایی شدن بوده و قرار است به صحن علنی مجلس بیاید، افزود: حوزه های علمیه در این سال ها حدود ۵۰ اقدام در مسائل کلان سیاسی و اجتماعی نظام انجام داده، به عنوان مثال در سند الگوی ایرانی، اسلامی پیشرفت حدود ۳۰۰ استاد حوزه علمیه بر روی این موضوع کار کردند و با تهیه سندی که به محضر رهبر معظم انقلاب ارائه شد، معظم له آن را به بخش‌های ذیربط اعلام کردند.

 

وی اظهار کرد: قرار است ظرفیت علمی و فکری حوزه در بخش های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در برنامه ها مورد توجه قرار گیرد که این کار را از یک منظر کلی به عنوان یک رسالت حوزوی انجام می دهیم.

 

آیت الله اعرافی ادامه داد: به نظرم آنچه که مهم به نظر می رسد این است که در برنامه هفتم حکم خوبی داشته باشید که استان کهگیلویه و بویراحمد و حدود ۶ استان که نیاز به جهش و ترقی اساسی دارند، مورد توجه قرار بگیرند.

 

مدیر حوزه های علمیه کشور بیان کرد: برنامه هفتم و برنامه پنج ساله لیله القدری است که ریلی برای چند سال آینده کشور قرار می دهد و می طلبد استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی حکم هایی معطوف به استان در زمینه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که می تواند تاثیر گذار باشد داشته باشند، ضمن اینکه باید بر روی کم و کیف آن نیز کار لازم صورت گیرد.

 

وی خطاب به استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: باید راه برای بخش خصوصی خوب درون و خارج از استان فراهم شود، چون اصل اقتصاد این است که بخش خصوصی سردمدار حرکت های اقتصادی باشد.

 

آیت الله اعرافی تاکید کرد: تا سرمایه گذاری خوب و درآمد خوب در استان توسط مردم نباشد، هر اندازه دولت کمک کند نمی تواند تحول اساسی را ایجاد کند، البته متناسب با محیط استان و سایر مسائلی که وجود دارد.

 

مدیر حوزه های علمیه کشور خاطرنشان کرد: در نظام کلی کشور اسناد مهمی و طرح هایی وجود دارد که در استان ها برش می خورد و دنبال می شوند، اما اینکه خود استان برای آینده یک عزم درون زا داشته باشد، بسیار موثر است.

 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت انقلاب اسلامی در دنیای خارج به اندازه ای بزرگ است که در ذهن هیچ کدام از ما خطور نمی‌کند، به جنگ ترکیبی و چند لایه اخیر علیه نظام و انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی با دست خالی مقابل استکبار با آن همه سرمایه و تجهیزات ایستاده است و سرمایه ما فکر، اخلاق، معنویت و اندیشه متعالی است.

 

آیت الله اعرافی ضمن تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران تا دل دنیای خارج و مرز‌های بین‌المللی نفوذ پیدا کرده، تصریح کرد:: اقدامات ما به عنوان مسئولان یک پژواک و بازتاب در عرصه بین‌‌المللی دارد و باید مراقب همه حرکات و فعالیت های خود باشیم.

 

مدیر حوزه‌ های علمیه کشور با اشاره به برنام ه‌های توسعه‌ای حوزه علمیه برای استان‌ ها، یادآور شد: برنامه پنج ساله حوزه علمیه با ۳۰۰​ عنوان برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد طراحی شده که این برنامه ها در اختیار مدیران ارشد استان برای اجرا قرار می‌گیرد.

 

وی ضمن تاکید بر هم افزایی و اینکه نهادها و دستگاه‌های فرهنگی باید ید واحده و یکپارچه باشند، اظهار کرد: کارهای علمی و فرهنگی در جامعه تلاش و کار می‌ طلبد. 

 

آیت الله اعرافی از ۳۰​ برنامه مشترک با وزارت آموزش و پرورش و «طرح امین» به عنوان یکی از این برنامه‌ها یاد کرد که باعث تحول عظیمی در جامعه شد.

 

مدیر حوزه‌های علمیه کشور ​ ضمن اذعان به اینکه از «طرح امین» راضی نیست، گفت: از نظر مهارت ها و توانایی ها و همچنین سطح ارتباط با دانش آموزان آن چیزی که می‌خواهم را نمی‌بینم.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه در زمینه «طرح امین» و ارتباط با آموزش و پرورش باید دقت لازم صورت گیرد، یادآور شد: ما در حال یک گسست نسلی هستیم و باید روی این مسئله توجه داشته باشیم، زیرا باید وسیله رشد اخلاقی و معنوی دانش آموزان را فراهم کنیم.

 

کد خبر 1267647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha