به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، آیتالله «رضا رمضانی»، در مراسم «توانمندسازی معاونین، مربیان پرورشی و مدیران مدارس» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: آیتالله بهجت(ره) همواره بر ارتباط و شناخت اهلبیت(ع) تاکید میکردند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه هر نوع تصرفی از امام صادق(ع) یک لطف دیگر است، افزود: نبود حضرت مهدی (عج) به این معنی است که هنوز آمادگی حضور آن حضرت را نداریم تا جامعه بشری را از اخلاق، عرفان و معنویت بهرهمند کنند.
آیتالله رمضانی با تاکید بر اینکه در هر استانی لازم است عالمان اخلاقی داشته باشیم که متاسفانه خلأ آن در برخی مکانها وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید به دختران و زنان جامعه بها دهیم چرا که نیمی از جمعیت جهان بشری را زنان تشکیل میدهند.
وی به وجود ۳۰۰ آیه در قرآن کریم در مورد زنان و تکریم آنان اشاره کرد و افزود: عفت و پاکی زنان جز فطرت انسانی است.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) ادامه داد: دختران ما با عفاف و حجاب عناد ندارند و ما باید بر اساس وظیفه خود با زبان نرم با زنان حرف میزدیم.
وی با بیان اینکه کسانی که در زمینه عفاف و حجاب در جامعه عناد دارند تکلیفشان مشخص است و در جهت پروژه غرب سازماندهی شدهاند، تصریح کرد: برخیها میگویند جوانان از دین گریزان هستند که حرف درستی نیست؛ دین یعنی عقلانیت، معنویت، محبت و زیست عقلانی.
آیتالله رمضانی تاکید کرد: ما زبان دین را باید به درستی بلد باشیم و اگر با زبان دین با نسل جوان گفت و گو کنیم آنها پیشگامان در تدین خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه اگر به فلسفه احکام، نماز و ... توجه داشته باشیم قطعا دینداری به معنای جامع کلمه در جامعه ظهور و بروز میکند، ابراز کرد: باید به زنان و دخترانمان افتخار کنیم که تلاش میکنند تا حقیقتی که در وجودشان است را بازگو کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری به لزوم تشکیل کارگاههای آموزشی که فن مهارت مشاوره، فن ارتباطگیری و پاسخگویی را آموزش میدهند، اشاره و اذعان کرد: اگر کار آموزشی عقبه پژوهشی نداشته باشد، ابتر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه امر آموزش و پژوهش در کشور یک امر مانند امنیت و به شکل فرا جناحی است، گفت: جناحگرایی در امر آموزش و پژوهش کشور یک خیانت است.
آیتالله رمضانی با بیان اینکه امر آموزش باید به دست متخصصان سپرده شود، اظهار کرد: علم باید در کنار ارزشهای اخلاقی و معنوی قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مباحث مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، توجه به پیشرفت علم بوده است.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با اشاره به اینکه علم باید نگاه جامع نسبت به دین داشته باشد، افزود: دین آمده تا انسان جامع را با توجه به لحاظ فردی و اجتماعی آن تربیت کند.
وی با تاکید بر اینکه دین امری جامع است که به مسائل مختلف از جمله انسان و خانواده توجه دارد، ابراز کرد: امر آموزش و پژوهش برای اقتدار کشور مهم است.
آیتالله رمضانی ادامه داد: افرادی باید در زمینه آموزش حضور پیدا کنند که اهتمام ویژه و تخصص لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه باید بچهها را از زمان کودکی متفکر تربیت کنیم، خاطرنشان کرد: معلمان و مربیان میتوانند زیست عاطفی، محبت و تعقل را در دانشآموزان به زیباترین شکل تزریق کند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه اگر دانشآموز اهل تفکر و تعقل باشد بسیاری از مشکلات در جامعه و خانواده حل میشود، تصریح کرد: کتابخوانی در ایران به عنوان فرهنگ به طور مناسب جا نیفتاده است.
وی ادامه داد: بحث تربیت فرزند را خانوادهها باید جدی بگیرند؛ کار فرهنگی از زمان بدو تولد بر روی فرزندان باید صورت بپذیرد.
آیتالله رمضانی با تاکید بر اینکه بحث تربیت فرزندان به صورت ویژه در مهدهای کودک و مدارس غرب، جدی گرفته شده است و ما باید در این زمینه بسیار تلاش کنیم، گفت: غربیها در تزریق نگاه لیبرالیسم به کودکان خود موفق بودهاند اما ما متاسفانه در تزریق مباحث دینی به کودکان خیلی موفق نبودهایم.
وی خاطرنشان کرد: کار تربیتی بسیار سخت است و باید همراه با علم، دانش تربیتی، صبر و عدم ناامیدی باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری به حوادث اخیر در مدارس کشور و نقش رسانههای دشمن در دامنزدن به آن اشاره کرد و افزود: بیش از ۹۰ درصد حوزه رسانههای ضدانقلاب در اختیار صهیونیستها است.
وی با بیان اینکه مربی باید به کار تربیتی خود بپردازد و از ناامیدی و یأس فاصله بگیرد، اذعان کرد: مسئولین باید در حل مشکلات معلمان و مربیان توجه جدی داشته باشند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) با تاکید بر اینکه نباید نگاه معاندانه به جوانان داشته باشیم، تصریح کرد: باید همواره خداوند را در رأس امور خود قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در آمریکا و اروپا، چهار هزار معنویت جعلی ایجاد شده است و حقیقت برتر به نام خداوند وجود ندارد.
آیتالله رمضانی با اشاره به اینکه چهار زمینه رابطه خود با خدا، رابطه انسان با خود، رابطه انسان با انسان و انسان با طبیعت را باید اصلاح کنیم، اذعان کرد: در حوزه تربیتی بین کودکان و نوجوانان، تحقیر جایگاهی ندارد.
نظر شما