تجربه آزادی بانوی مسلمان شده ژاپنی با رعایت حجاب/ شعار «زن، زندگی، آزادی» فریبی برای استعمار کشورها

بانوی مسلمان شده ژاپنی با تأکید بر اینکه شعار«زن، زندگی، آزادی» فریبی استعماری است، گفت: قبل از مسلمان شدنم فکری می‌کردم آزاد هستم اما بعد از مسلمان شدنم با رعایت حجاب متوجه شدم قبل از آن آزاد نبودم و درگیر مسائلی بودم که ارزش زن را نداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، فاطمه هوشینو- بانوی تازه مسلمان شده ژاپنی- ظهر امروز (۱ خرداد) در جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) که در حسینیه ابوالفضلی شهر قهستان برگزار شد، اظهار کرد: در ژاپن و در خانواده‌ای بودایی بزرگ شدم و از کودکی چند سوال مهم ذهن من را درگیر کرده بود؛ اینکه من که هستم؟ به کجا می‌روم و از کجا آمده‌ام؟ برای چه چیزی در این دنیا هستم؟

 

وی بیان کرد: کتاب‌های مختلفی خواندم و با افراد بزرگی مشورت کردم تا به پاسخ این سوالاتم برسم، اما هیچ پاسخی برای آن پیدا نکردم.

 

هوشینو با اشاره به اینکه در توکیو روابط بین‌الملل را در دانشگاه خواندم تا در آینده در سازمان ملل(یونیسف) کار کنم، ادامه داد: اما متوجه شدم که سازمان ملل در برخی کشورها به انسان‌های بی‌گناه ظلم می‌کند و خیلی از این موضوع ناراحت شدم.

 

بانوی مسلمان ژاپنی گفت: همیشه در تلویزیون می‌دیدم که اسلام را دینی بد جلوه می‌دهند یا مسلمانان را تروریست معرفی می‌کنند، روزی برای من سوال شد که این دین اسلام که دینی جهانی است و آنقدر از آن بدگویی می‌شود، چرا پیروان زیادی دارد. برای همین تصمیم گرفتم که در مورد اسلام مطالعه کنم و به این پی بردم که بسیاری از سخنانی که در مورد اسلام و مسلمانان می‌شنیدم دروغی بیش نبوده و واقعیت جهان اسلام اینگونه نیست.

 

جایگاه والای زنان در اسلام

وی افزود: عموی من مسیحی و کشیش کلیسا است و تلاش بسیاری کرد تا من را با دین مسیحیت آشنا کند و با این دین خوب آشنا شدم، اما دین اسلام با تمام دین‌ها متفاوت بود. در اسلام زنان و دختران جایگاه بالایی دارند و خیلی محترمانه هستند و وقتی ازدواج می‌کنند نیمی از دین همسرشان را کامل می‌کند و وقتی فرزندی به دنیا می‌آورد بهشت زیر پای مادران است.

 

هوشینو ادامه داد: اما در فرهنگ‌ سنتی ژاپن پسرها بر مادرها اولویت دارند یا در فرهنگ معاصر به نام برابری جنسیت‌ها در واقع به دختران خیلی ظلم می‌شود و در مدرسه مجبور بودیم در یک اتاق مشترک با پسرها لباسمان را عوض کنیم که دختران خیلی اذیت می‌شدند. در دین بودا اینگونه است که زنان اجازه ندارند به بسیاری از مکان‌های مقدس وارد شوند.

 

بانوی مسلمان ژاپنی یادآور شد: در رسانه‌ها نشان می‌دادند که مسلمانان عقب افتاده هستند و هیچ بویی از علوم و فرهنگ نبردند اما من با مطالعه قرآن متوجه شدم که خیلی از علوم است که دیگران به آن پی نبردند و قرآن یک معجره است. در اسلام دانشمندان بسیار برجسته‌ای تربیت شدند که هنوز آثار آنان در کشورها مختلف استفاده می‌شود.

 

وی در ادامه به تبعیض نژادی در کشورهای غیراسلامی اشاره کرد و گفت: به یاد دارم که در سن هفده سالگی که برای تقویت زبان انگلیسی به آمریکا رفته بودم، وقتی که در خیابان راه می‌رفتم افرادی که سفید پوست بودند من را که زرد پوست بودم با نگاه‌های تحقیرآمیز نگاه می‌کردند و گاه مورد تمسخر قرار می‌گرفتم، یا مثلاً وقتی می‌دیدم که کلیسای سفیدپوست و سیاه پوست‌ها و یا مکان‌های زندگی آنها متفاوت بود، بیشتر به تبعیض‌نژادی پی می‌بردم، اما متوجه می‌شدم که در قرآن این تفاوت‌ها نشانه عظمت خداوند است.

 

هوشینو  ببان کرد: پاسخ سئوالم در خصوص هدف زندگی را در قرآن پیدا کردند که در آن آمده است که انسان برای بندگی و عبودیت خدای متعال خلق شده است. «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُونِ».

 

بانوی مسلمان ژاپنی با اشاره به اینکه با وجود همه سختی‌ها سرانجام با هدایت سوره مبارکه «یاسین» از طریق یک مرکز اسلامی در عربستان مسلمان شوم، افزود: چندی بعد که به کره‌جنوبی سفر کردم، با یک خانم دانشجو که اهل مالزی بود آشنا شدم؛ آن خانم به من گفت که همه مسلمان‌ها شبیه به هم نیستند. ابتدا از حرف او ناراحت شدم اما بعد که در اینترنت جستجو کردم، متوجه شدم که منظور آن خانم مسلمانان شیعه و اهل سنت بوده است.

 

وی با اشاره به دعای یستشیر گفت: یک روز که در اینترنت در حال جست‌وجو بودم، به دعای یستشیر برخورد کردم و ترجمه آن را خواندم و صوتش را گوش کردم و بسیار تحت تاثیر آن قرار گرفتم؛ بعد از این با خودم فکر کردم و گفتم که کدام انسان است که می‌تواند به این خوبی خدا را بشناسد؟ وقتی که کنار آن دعا را خواندم، نوشته بود روایت از امام علی(ع) و به دنبال این موضوع رفتم و به تحقیق پرداختم و در ادامه تحقیقاتم به حدیث ثقلین رسیدم و هیچ دلیلی نداشتم که لبیک نگویم و از ته دل گفتم و مکتب اهل‌بیت را پذیرفتم.

 

هوشینو با اشاره به سختی‌هایی که در راه مسلمان شدن طی کرده، اظهار کرد: همیشه برای پیدا کردن غذای حلال مسیر بسیار دشواری را در پیش داشتم و در آن پنج سالی که مسلمان شده بودم و هنوز هم در ژاپن زندگی می‌کردم، فقط دو وعده غذای گوشتی خوردم که آن دو وعده هم در توکیو و رستورانی که برای مسلمانان بود.

 

این بانوی مسلمان شده ژاپنی افزود: خانواده‌ام حجاب را بی‌آبرویی می دانستند اما با آنها به توافق رسیدیم در شهر محل سکونت که یک شهر کوچک بود، لباس بلند و گشاد و همچنین کلاه بپوشم، ولی در خارج از شهر حتی روسری می پوشیدم.

 

پوشش با فطرت انسان سازگاری دارد

وی با بیان اینکه همه زیبایی لباس‌های سنتی جهان روی پارچه است نه اینکه بدن‌نما باشد، تصریح کرد: در تاریخ بشر همیشه برای شکنجه افراد را برهنه می‌ کردند اما هیچ وقت شکنجه پوشاندن نداشتیم چون انسان با حجاب احترام و آرامش پیدا می‌کند و اینها سندی است که پوشش با فطرت انسان سازگاری دارد.

 

هوشینو بیان کرد: من با آشنایی اسلامی خیلی از مشکلاتی که داشتم حل شد چون قبل از آن به دلیل احساس پوچی خیلی دنبال مُد و آرایش و موسیقی بودم و اگر چه اول برایم لذت داشت اما بعد از چندسال عادی شد و دیگر حال روحی من را خوب نمی‌کرد و حالم حتی از قبل هم بدتر می‌شد. اما وقتی به سمت اسلام آمدم ارزش خودم  و هدف زندگیم را فهمیدم.

 

بانوی مسلمان ژاپنی با اشاره به اینکه قبل از مسلمان شدنم فکری می‌کردم آزاد هستم اما بعد از مسلمان شدنم با رعایت حجاب متوجه شدم من آزاد نبودم و درگیر مسائلی بودم که ارزش من را نداشت، گفت: با رعایت حجاب آزاد شدم و هیچ وقت این حجاب محدودکننده من نبوده است. من خیلی از کارهای را برای جلب توجه دیگران انجام می‌دادم و خیلی پول خرج می‌کردم اما متوجه شدم غریبه‌ها بیشتر از چند دقیقه به من توجه ندارند و حتی نزدیک‌ترین عضو خانواده هم بیشتر از روزی چند ساعت به من توجه ندارد اما توجه خداوند هیچ وقت از روی من برداشته نمی‌شود پس اگر برای توجه خدا تلاش کنم خیلی ارزش آن بیشتر از جلب توجه دیگران است و این خیلی به من آرامش داد.

 

«زن، زندگی، آزادی» حقیقی را در اسلام پیدا کردم

وی با بیان اینکه من زن، زندگی، آزادی حقیقی را در اسلام پیدا کردم و با آشنایی با انقلاب اسلامی متوجه شدم همان استقلال و آزادی که امام خمینی(ره) برای تمام جهانیان معرفی کرد واقعا بهترین استقلال و آزادی است و مطابق ارزش ذاتی انسان است، افزود: اما در امریکا که زن، زندگی و آزادی را تبلیغ می‌کند در ایالت نوادا تعداد زیادی از زنان مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند و معمولا کشته می‌شوند و موقع کشتن چهره آنان را با سنگ و آتش نابود می‌کنند تا این دختران شناسایی نشوند اما قاتل هیچ وقت اعدام نمی‌شود اما در همین ایالت اگر کسی شتری را بدزدد حمکش اعدام است.

 

هوشینو گفت: در ژاپن تبلیغ می‌شود که دختری که بدون ازدواج فرزند به دنیا می‌آورد مستقل و قدرتمند است و عده‌ای تحت تاثیر این تبلیغات قرار گرفتند اما نتیجه این شد که این دختران با فرزندانشان تنها ماندند و نتوانستند تحصیل کنند و درآمد داشته باشند و اکنون جزو قشر فقیر جامعه هستند.

 

فریب تبلیغات استعمار برای آزاد زنان را نخورید

بانوی مسلمان ژاپنی با تأکید بر اینکه هدف کسانی که شعار زن، زندگی، آزادی می‌دهند آرامش زنان نیست بلکه به فکر منافع خود و استعمارگری هستند، تأکید کرد: اما عقل انسان حکم می‌کند که از تجربیات دیگران استفاده کنیم و از تاریخ عبرت بگیریم و فریب این تبلیغات استعماری را نخوریم.

 

وی با اشاره به تلاش استعمارگران برای ترویج بی‌حجابی و بی‌بندباری در جوامع برای کاهش قدرت آنها، تصریح کرد: باید مراقب باشیم گول شعار‌های دروغین دشمنان را نخوریم. الحمدالله ما بهترین الگوها را در اسلام داریم و اهل‌بیت(ع) و شهدا بهترین ثروت‌هایی هستند که انسان می‌تواند برای دنیا و آخرتش داشته باشد.

 

هوشینو با تأکید بر ضرورت افزایش بصیرت در جامعه، عنوان کرد: دنیا بهترین وسیله اما بدترین هدف است و اگر به این حقیقت را بدانیم دنیا و آخرتمان را از دست نمی‌دهیم. من قبل از اینکه مسلمان شوم رنج می‌بردم چون ارزش خودم را نمی‌دانستم اما با اسلام به ارزش خود پی بردم و زندگی من عوض شد. با خودشناسی می‌توانیم به خداشناسی برسیم که این امر بسیار ارزشمند است و هیچ وقت فراموش نکنید که خیلی ارزشمند هستید.

 

بانوی مسلمان ژاپنی تأکید کرد: اسلام شیوه دوست داشتن خودمان را به ما نشان می‌دهد. یکی از بزرگترین آرزوهایم در ژاپن شنیدن اذان از مسجد بود و اکنون که ساکن قم هستم خیلی خوشالم که صدا اذان و دعا را می‌شنونم.

 

 

کد خبر 1268327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha