عدم حمایت  از فیلم های دفاع مقدسی مانع جریان سازی  این ژانر شد/ در ساخت سریال با موضوع خرمشهر   موفق تر از فیلم  عمل کردیم

یک فیلم‌ساز؛ سینمای جنگ و دفاع مقدس را نیازمندحمایت برای جریان سازی دانست و گفت: در ساخت سریال با موضوع خرمشهر موفق تر از فیلم عمل کردیم. دفاع مقدس اقیانوسی کمتر شناخته شده است هرچه از زمان جنگ بگذرد بهتر می توان درباره آن اثر ساخت.

«انسیه شاه حسینی»، فیلم‌ساز سینمای مقاومت و دفاع مقدس در پاسخ به این سئوال که چرا فیلم سازان کمتر سراغ ساخت فیلم هایی درباره خرمشهر رفتند؟ به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: یک سری فیلم سازان تلاش کردند به این مسایل نزدیک شوند اما چون مسئولان حمایت چندانی از این موضوع نکردند این مسئله جریان سازی نشد و برخی فیلم سازان تنها به دلیل علاقه به این موضوع و با انگیزه شخصی درباره خرمشهر فیلم ساختند البته سریال هایی که درباره جنگ و دفاع مقدس ساخته شد به دلیل اینکه زمان بندی بیشتری داشتند بهتر توانستند به دفاع مقدس و خرمشهر بپردازند.

 

 

این فیلم‌ساز سینمای مقاومت و دفاع مقدس با اشاره به اینکه در ساخت سریال های با موضوع خرمشهر و دفاع مقدس موفق تر از ساخت فیلم های سینمایی عمل کرده ایم، اظهار کرد: در ساخت سریال های با موضوع خرمشهر و دفاع مقدس بسیار موفق تر از فیلم های سینمایی بودیم چون به موضوع نزدیک تر و زمان بیشتری برای پرداخت موضوع در اختیار داشتیم، جنگ و دفاع مقدس همانند اقیانوسی کمتر شناخته شده است هرچه از زمان جنگ می گذرد نگاه تحلیلی به جنگ زیاد می شود و همین باعث می شود که اثر بهتری ساخته شود.

 

 

وی تصریح کرد: بیشتر فیلم هایی که در زمان جنگ ساخته می شوند با نگاه تبلیغاتی ساخته شده اند به دلیل اینکه هنر در خدمت پیروزی نیروی جنگ است و این در همه کشورها به همین شکل است و در نتیجه این نگاه اغلب فیلم های ساخته شده بیشتر جنبه تبلیغاتی داشتند.

 

 

 

شاه حسینی افزود: وقتی جنگ تمام شد و نیاز به اعزام نیرو نداشتیم، ضرورت داشت که از درون جنگ به جنگ نگاه کنیم چون این نگاه، نگاه تحلیل گرانه و خیلی منطقی تر به جنگ و به دور از احساسات بود و من طرفدار این گونه فیلم تحلیلی از جنگ هستم.

 

 

این فیلم‌ساز سینمای مقاومت و دفاع مقدس با اشاره به شرایط سخت کشورمان در دوران جنگ و دفاع و مقدس گفت: در جنگ شرایط سخت و پر فراز و نشیبی داشتیم؛ دست ما خالی بود و چهل کشور به عراق کمک می کردند و علیه ما در جنگ بودند، کشور ما تازه انقلاب کرده  بود و شرایط سختی برای پیروزی داشتیم، یکی از بزرگترین پیروزی های ما در جنگ سلاح ایمانی رزمندگان بود، پیروزی های سخت بدست می آمد اما خیلی دلنشین بود و شکست ها دردآور و تاسف بار بود.

 

 

شاه حسینی که در زمان آزادسازی خرمشهر در این شهر بوده و از نزدیک آن روزها را به یاد دارد، گفت: وقتی خرمشهر در محاصره بود همه بخش های شهر در محاصره نبود؛ من در آن شرایط آنجا بودم و آن فضا را دیدم، به عنوان یک فرد وقتی به شهر نگاه می کردم گل های زیبایی را می دیدم که از در خانه ها و از لابه لای ویرانه ها بیرون آمده بود و این تصویر مثل تابلو نقاشی زیبا و بی نظیر بود اما از همه این زیبایی ها غم می بارید. ولی روزی که خرمشهر آزاد شد یک بوته خار هم در شهر می دیدیم برایمان زیباترین تابلو بود و از آن شادی می بارید و کوچکترین چیزهای شهر باعث شادی و نشاط و زندگی بود زیرا آدم های شهر غرق شادی بودند.

 

 

این فیلم‌ساز سینمای مقاومت و دفاع مقدس درباره چرایی نپرداختن فیلم سازان به موضوع خرمشهر  گفت: انگیزه خیلی مهم است، من 10 فیلم نامه خیلی خوب از جنگ نوشتم که بسیار زیبا و سرشار از ارزش های جنگ بود اما مسئولان وقت به من می گفتند این موضوع در حال حاضر در اولویت ما نیست و باید به موضوعات دیگری بپردازیم، شاید برخی هدفمند اینکار را می کردند و برخی نفوذی ها نمی گذاشتند فرهنگ عاشورایی پشت خاکریز اشاعه پیدا کند؛ اگر می گذاشتند فرهنگ عاشورایی پشت خاکریز به مدارس، بازار، جامعه و دانشگاه بیاید این وضعیت امروز نبود؛ برخی از این فرهنگ می ترسیدند و  می خواستند آن را به محاق فراموشی بسپارند اما الحمدالله در شرایط فعلی بعضی از مسئولان دلسوز به فرهنگ دفاع مقدس و فیلم سازی ارزشی بیشتر بها می دهند.

 

کد خبر 1268555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha