مردم دزفول معنایی نو به واژه مقاومت دادند

سرلشکر موسوی با بیان اینکه چهارم خرداد روز گرامیداشت حماسه‌های بزرگ ایثار و ایستادگی است گفت : مقاومت مردم دزفول در دوران دفاع مقدس یک الگوی ماندگار و تاریخی برای همه نسلها در زمان حال و آینده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول امیرسرلشگر سیدعبدالرحیم موسوی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در آیین گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری، روز دزفول که با حضور مردم و مسئولان در حسینیه ثارالله دزفول برگزار شد، ضمن تبریک ایام مبارک دهه کرامت، اظهار کرد: چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری مردم دزفول است و تقویم جمهوری اسلامی ایران که پر از روزهای بزرگ است به اینکه یک برگش به نام روز دزفول مزین شده افتخار خواهد کرد. 

 

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس دزفول و ادای احترام به علما، عارفان و بزرگمردان این شهرستان، حضرت آیت الله قاضی دزفولی امام جمعه فقید دزفول را پرچم دار مقاومت در این شهرستان برشمرد و افزود: مقاومت در سرزمین ایران نهادینه شده و یک واژه آشنا است. مقاومت واژه ای است که ملت بزرگ ایران در مقاطع گوناگون تاریخ آن را معنا و مشق کرده اند و درس ایستادگی را سرلوحه زندگی خود قرار داده اند.

 

سرلشگر موسوی با بیان اینکه مقاومت مردم ایران در برابر استبداد داخلی و استعمار خارجی در جای جای این سرزمین مشهود است، ادامه داد: مقاومت در برابر تهاجم نظامی بیگانگان، در برابر قراردادهای تحمیلی، مقاومت در برابر شبیخون فرهنگی و تحریم های ظالمانه اوراق پرافتخار کارنامه ملت ایران در دوران حیات طیبه انقلاب اسلامی هستند.

 

وی یادآور شد: اگر مروری در تاریخ داشته و گشتی در جغرافیا بزنیم می بینیم آنانی که در مقاومت سستی کرده و سازش را انتخاب کردند با ذلت تسلیم، همه چیز خود را از دست دادند اما آنهایی که با ایمان به خداوند بزرگ، مقاومت کردند در پیشگاه الهی در چشم ملت ها و در صفحات تاریخ با عزت و سرافراز باقی ماندند و الگو و چراغ راه سایرین شدند. دزفول سرافراز نیز اینگونه با افتخار ماندنی شد و اینک دزفول بر سکوی قهرمانی ایستاده است و حال باید پرسید کجا هستند آنهایی که هرروز از رادیوی منحوس با صدای نحس خود هشدار الف دزفول سر می دادند؟ 

 

سرلشگر موسوی گفت: کسب لقب نگین مقاومت در میان ملتی که خود به مقاومت شهره است یک افتخار مضاعف برای دزفول و مردم قهرمان دزفول است.

 

وی ادامه داد: آن روزی که دشمن بعثی با حمایت های مالی و نظامی کشورهای دنیا تصور می کرد طی چند روز تمام خوزستان را تصرف خواهد کرد و از مرزهای قانونی ایران گذشت و به میهن اسلامی تجاوز کرد، آن روز مقاومت خیره کننده ملت به ویژه مردم شجاع خوزستان سدی محکم بر سر راه آن جنایتکاران شد و توطئه بزرگ استکبار با مقاومت مردم خنثی شد.

 

سرلشگر موسوی با بیان اینکه مقاومت جانانه و بی نظیر مردم دزفول در برابر تهاجم گسترده دشمن مانع اصلی تحقق نقشه های رژیم بعثی شد، افزود: این مقاومت ها فرصت را برای اجرای عملیات های مختلف توسط رزمندگان اسلام فراهم کرد.

 

وی اضافه کرد: مردم دزفول در دوران دفاع مقدس یک معنای جدید و نو به مقاومت داده و حماسه های بسیار بزرگی را خلق کردند و برگ های زرین زیادی در تاریخ پرافتخار این شهر و دیار ثبت کردند.

 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حماسه ها و افتخار آفرینی های دزفول در دوران دفاع مقدس، گفت: دزفول گلوگاه خوزستان و دارای موقعیت بسیار ممتازی بود به همین دلیل رژیم بعثی برای درهم شکستن مقاومت و تسخیر این شهر تلاش بسیار زیادی کرد چرا که با اشغال دزفول می توانست ارتباط خوزستان با مرکز را قطع و صدور نفت، گاز و مبادلات را متوقف کند اما مجاهدت رزمندگان اسلام و مقاومت مردم چنین اجازه ای به دشمن نداد و دشمن به اهداف پلید خود نرسید.

 

سرلشگر موسوی یادآور شد: دزفول علیرغم تحمل شدیدترین حملات نظامی به دشمن تفهیم کرد که در سرزمینی پا گذاشته که زنان و مردان آن در مقابل دشمن هرگز تسلیم نمی شوند زیرا این خطه سرزمین دلاوران و حماسه سازان است.دشمن نیز متوجه شد با صرف هزینه های زیاد نظامی و تسهیلاتی نمی تواند مقاومت مردم را درهم بشکند و این اتفاق بزرگی است.

 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در طول ۸ سال دفاع مقدس مردم دزفول زیر شدیدترین حملات موشکی و هوایی دشمن بودند اما این تهاجم گسترده توپخانه ای و موشکی نه تنها مردم شجاع و مقاوم این شهر را تسلیم نکرد بلکه هرروز بر عزم و اراده مردم این شهرستان در مقاومت و دفاع از سرزمین افزوده شد و اینچنین مردم دزفول الگوی سایر شهرها شدند.

 

سرلشگر موسوی خاطرنشان کرد: هر زمان دشمن متحمل شکستی در مقابل رزمندگان جمهوری اسلامی ایران می شد برای جبران ناکامی حاصل از شکست، شروع به فشار به نظام جمهوری اسلامی از طریق حملات هوایی و موشکی به مناطق مسکونی می کرد و در این میان هدف اصلی دشمن در تمام این حملات، شهرستان دزفول بود و با این وجود مردم غیور دزفول دشمن را با ایستادگی خود مایوس کردند.

 

وی گفت: این اتفاقات و این پیامدها و حماسه ها نباید در قالب یک جنگ ۸ ساله تفسیر و معنا شود بلکه باید به آن در قالب نسل ها، تمدن سازی، یک نگاه تمدنی و در قالب تاریخ و مکتب نگاه کنیم.

 

 

سرلشگر موسوی با بیان اینکه شهر دزفول نماد مقاومت و سلحشوری است و مردم این شهر درس مقاومت را به تمام ملت های جهان آموختند، افزود: دزفول در دوران جنگ ۸ ساله یک پایگاه مهم برای پیشتیبانی از جبهه های جنگ بود. مردم دزفول در عین حال که موشک باران و حملات هوایی و زمینی را تحمل می کردند از عطوفت و مهربانی فراموش نشدنی در قبال نیروهای خودی برخودار بودند و قطعا همه رزمندگان این خاطرات شیرین را در ذهن خود دارند.

 

وی بیان کرد: مقاومت و ایستادگی مثالزدنی مردم دزفول در دوران دفاع مقدس نه تنها درس بزرگی برای ملت ایران داشت بلکه الگوی ماندگار و تاریخی برای همه نسل ها در زمان حال و آینده است.

 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: همانطور که مقاومت و دفاع شجاعانه مردم دزفول در دوران دفاع مقدس کارساز و به یک الگوی اثر بخش تبدیل شد امروز نیز کشور به این الگوی موثر نیاز دارد ک بتواند با اتکا به آموزه های مقاومت به بسیاری از مشکلات فارغ آید چرا که هرجا نام مقاومت و آموزه های مکتب مقاومت است پیروزی مشاهده می شود.

 

سرلشگر موسوی چهارم خرداد را روز گرامیداشت حماسه های بزرگ، ایثار، فداکاری، ایستادگی، صبر و غیرت دانست و افزود: این روز تا ابد در تاریخ ماندگار خواهد شد و امروز نیز دزفول میعادگاه عاشقان شهادت و معطر به عطر شهدا است. 

 

سرلشگر موسوی اظهار کرد:اگر چه جنگ تحمیلی با پیروزی ملت بزرگ ایران به پایان رسیده اما واقعیت این است که دفاع مقدس در ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و حتی نظامی هنوز باقی است و بدون تردید امروز نیز برای برون رفت از مشکلات کشور نیازمند درس ها و تجربه های دفاع مقدس هستیم.

 

 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: مقاومت دزفول و نتیجه عزت آفرین و افتخار آميز مقاومت این شهر الگویی برای همه انسان هایی است که عزت پایدار را بر خوشی های موقت ترجیح می دهند.

 

سرلشگر موسوی در ادامه گفت: حفظ استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی، سربلندی و عظمت ملت ایران در جهان، پیشرفت های علمی در حوزه های مختلف به ویژه حوزه دفاعی، از اثرات خون شهدا و نتیجه مقاومت است.

 

وی یادآور شد: اینکه امروزه پرچم پرافتخار ایران بر عرشه ناو تمام ایرانی دنا و مکران اقیانوس های جهان را در می نوردد مدیون خون شهدا و مقاومت است و اینکه دریادلان ما، مردان اجرای اقدامات ناممکن می شوند نتیجه و از اثرات خون شهدا و مقاومت است.

 

سرلشگر موسوی تاکید کرد: امروزه ما ایستاده و سرافراز در جبهه مقاومت در مقابل جنگ ترکیبی نظام سلطه به سرکردگی آمریکا و با رمز مقاومت و تمسک به ولایت چالش های پیش رو و انواع امواج خطرناک فتنه را پشت سر میگذاریم و به یاری خداوند اهداف گام دوم انقلاب محقق خواهیم کرد.

 

کد خبر 1268938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha