به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، طه کبیری- دبیر شورای فرهنگی و رئیس دارالقرآن شرکت ملی گاز ایران امروز(۵خرداد) در آئین اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات قرآنی «بهار در بهار» ویژه کارکنان و همسران شرکت ملی گاز ایران که با حضور ۲۲۴ متسابق خانم و آقا از دوم تا پنجم خردادماه سال جاری به میزبانی شرکت گاز استان مازندران در مجتمع ورزشی و آموزشی نفت محمودآباد برگزار شد با بیان اینکه خداوند متعال را شاکریم با دغدغه مندی مدیران و کارکنان این شرکت سال هاست که پرچم فعالیت های فرهنگی و در رأس آن فعالیت های قرآنی برافراشته است، اظهار کرد: به اذعان اساتید و خبرگان فعالیت های قرآنی،شرکت ملی گاز ایران در بحث فعالیت های فرهنگی قرآنی پیشران و پیشرو است.
وی با بیان اینکه امسال بعد از چند سال وقفه به دلیل شرایط کرونایی برای اولین مرتبه مسابقات قرآنی در مجتمع نفت محمود آباد برگزار شد، افزود: برگزاری مسابقات قرآن کارکنان و همسران شرکت ملی گاز ایران بصورت حضوری اقدامی شایسته برای تبادل تجربیات فعالان قرآنی محسوب میشود که بسیار ارزشمند است.
کبیری با بیان اینکه سال های گذشته نفرات اول مرحله مقدماتی در تمامی رشته ها به مسابقات کشوری دعوت می شدند اما امسال سه نفر اول تمامی رشته ها در قالب مرحله نیمه نهایی فراخوان داده شدند و در نهایت نفرات منتخب این مرحله به مرحله کشوری دعوت شدند، گفت: دارالقرآن شرکت ملی گاز ایران آمادگی دارد در تمامی زمینه های آموزشی زمینه برگزاری هرگونه آموزش که فعالان قرآنی شرکت ها نیازمند هستند را فراهم آورد.
وی با بیان اینکه امسال مسابقات «بهار در بهار» در رشتههای حفظ کل، حفظ سه جزء، حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۱۵ جز، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۲۵ جزء، قرائت تقلیدی، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مفاهیم قرآن و نهجالبلاغه برگزار شد، یادآورشد: فضای مفاهیم قرآن و نهج البلاغه از نقاط قوت این دوره از مسابقات بوده است.
کبیری به نوآوری و ایده شرکت ملی گاز در رشته مفاهیم و نهج البلاغه چهاردهمین دوره مسابقات قرآن و نهج البلاغه کارکنان و همسران شرکت ملی گاز با محوریت پژوهش و تحقیق اشاره کرد و گفت: متسابقین در این رشته که در مرحله مقدماتی از منابع اعلامی در مسابقه کتبی شرکت نمودند برای حضور در مرحله ملی باید بنابر موضوعات اعلام شده در فراخوان این دوره از مسابقات، مقاله تهیه و در روز مسابقه به دفاع از پژوهش خویش پرداختند.
وی با بیان اینکه رشته قرائت تقلیدی نیز برای اولین بار در این دوره از مسابقات جانمایی شد، افزود: این رشته درواقع به نوعی مقدمه ای برای ورود به رشته قرائت حرفه ای است.
کبیری اضافه کرد: متسابقین رشته قرائت تقلیدی به سبک استاد مصطفی اسماعیل، استاد منشاوی، استاد شحات انور و استاد عبدالباسط قرائت داشتند.
وی با بیان اینکه آموزش فعالان قرآنی شرکت ملی گاز ایران با قوت در دست اقدام است، افزود: مطابق مصوبه شورای عالی فرهنگی شرکت ملی گاز ایران ۷۰-۹۰درصد هزینه آموزش کارکنان و خانواده های آنها از سوی شرکت پرداخت خواهد شد تا شاهد رشد و شکوفایی فعالان قرآنی این شرکت باشیم.
کبیری از طراحی نرم افزار جامع قرآنی شرکت ملی گاز ایران خبر داد و گفت: آموزش حفظ، مفاهیم قرآن کریم، ترجمه قرآن، مسابقات آنلاین و ... در این نرم افزار موبایلی جانمایی خواهد شد.
نظر شما