لزوم تخصیص اعتبار ویژه به حوزه قرآن/ بانک اطلاعات قرآنی راه اندازی شود

پور معین بر لزوم تخصیص اعتبار ویژه به حوزه قرآن تاکید کرد و گفت: در سال های گذشته اتفاقات ناگواری برای فعالیت های کلان قرآنی کشور رخ داد اما خوشبختانه یک دهه طول کشید تا این مشکلات حل شود.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «محمدرضا پورمعین» مدیرعامل انجمن خادمان قرآن جمهوری اسلامی ایران در نشست تقدیر از اعضای شورای سیاستگزاری و مدیران ارشد سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: ما امسال از سایه این همکاری توانستیم در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم رضایت مندی 90 درصدی را کسب کنیم. نمایشگاه امسال با حضور آقای رییس جمهور آغاز شد این کار بسیار سختی برای دست اندرکاران ما بود. این همدلی و همراهی جزء کارهای بسیار خوبی بود که هم در انتخاب خادمان و هم در تکریم این عزیزان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چیزی کم نگذاشت لذا از آقای وزیر هم به نمایندگی از جمع نخبگان و فرهیختگان قرآنی کشور صمیمانه تشکر می کنم.

 

وی اظهار کرد: نمایشگاه قرآن در یک تحول جدیدی  قرار دارد به ویژه در فرمایشات حضرت آقا در گام دوم انقلاب دو سه سالی است که گام های بلندتری برداشته است که این کار باعث افزایش توقع و انتظارات مردم و نخبگان می شود.

 

استاد پورمعین با بیان اینکه معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد، مخاطب محور و موضوع شناس هستند، افزود: ما بسیاری از کارهای خود را فدا کردیم تا مردم در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم شرکت کنند. مردم هم انصافا خوب درخشیدند، بدون شک باید مطمئن باشیم که در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با یک جمعیت دو برابری روبرو خواهیم شد.

 

مدیرعامل انجمن خادمان قرآن جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: در سال های گذشته اتفاقات ناگواری برای فعالیت های کلان قرآنی کشور رخ داد اما خوشبختانه یک دهه طول کشید تا این فرآیندهای سیاه و خاکستری به فرایندهای سفید و روشنایی تبدیل شود.

 

پورمعین گفت: نمایشگاه کتاب تهران در مقایسه با نمایشگاه های قرآن تفاوت بسیار جدی دارد. در نمایشگاه کتاب یک کار مدیریتی انجام می شود در حالی که ما در نمایشگاه قرآن هر روز و هر ساعت برنامه های خاصی را اجرا می کنیم، بنابراین بایستی بودجه و اعتبارات ویژه ای برای این حوزه لحاظ شود.

 

وی خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: جنابعالی عنایت ویژه ای به انجمن خادمان قرآن دارید. ما اکنون یک جایی در معاونت قرآن و عترت وزارتخانه گرفتیم ولی آنجا در شان انجمن خادمان قرآن نیست، بنابراین استدعا داریم توجه ویژه ای نسبت به این حوزه داشته باشید.

 

وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت بیشتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانند برنامه های انجمن خادمان قرآن را به خوبی پیش ببرند.

 

همچنین در این نشست، «مهدی مصطفوی»، مسئول بخش بین الملل سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: با توجه به اینکه امسال بخش بین الملل برای نخستین بار می خواست به صورت جدی در نمایشگاه حاضر شود ولی دستاوردهای بسیار خوبی برای نظام داشت که امیدواریم سال آینده در شان انقلاب و قرآن کریم برگزار شود.

 

وی اظهار کرد: یکی از وظایفی که بخش بین الملل نمایشگاه قرآن دارد، این است که بتواند تجارت قرآنی را در بخش معارف قرآنی گسترش دهد.

 

مصطفوی تصریح کرد: ما توانستیم 36 وبینار با موضوعات مورد علاقه مخاطبان در خارج از کشور برگزار کنیم که حجم زیادی از معارف قرآنی به زبان های خارجی برگزار شد و ما توانستیم برنامه های قرآنی را به خارج از کشور انتقال و انعکاس دهیم و بخش رسانه ای روابط عمومی نمایشگاه قرآن نیز بسیار خوب عمل کرد و توانست حجم وسیعی از اطلاعات را نتقال دهد.

 

مصطفوی اظهار کرد: ما باید سعی کنیم یک بانک اطلاعات قرآنی راه اندازی کنیم تا بتوانیم ظرفیت های قرآنی را در عرصه های فرهنگی و پژوهشی در آن نگهداری و جذب نماییم.

 

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک محور بزرگ قرآنی در جهان اسلام هم به لحاظ ظرفیت های علمی و هم به لحاظ تولیدات و محصولات قرآنی از ظرفیت خوبی برخوردار است هرچند علمای بزرگی در جهان اسلام داریم اما این ظرفیت قرآنی را باید به جهان معرفی کنیم.

 

وی افزود: تهران باید ام القرآی قرآن باشد. یعنی هر کسی که وارد تهران می شود احساس کند که وارد یک نهاد قرآنی شده است، ضمن اینکه تهران از این ظرفیت برخوردار است.

 

 

کد خبر 1269565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha