از کینه توزی علیه مسلمانان تا دفاع از آنها/  نویسنده فرانسوی از مسلمانان عذرخواهی کرد

«میشل ولبک» که به اظهارات ضد اسلامی شناخته شده است، در مصاحبه اخیر خود از مسلمانان عذرخواهی کرد و گفت: اظهارات ضد اسلامی اش احمقانه بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، « آرزوی فرانسوی ها اصیل این نیست که با مسلمانان یکی شوند، بلکه دوست دارند سرقت آنها و حمله به آنها متوقف شود، اما راه حل دیگری است که آنها باید فرانسه را ترک کنند» این سخنان نژادپرستانه و کینه توزانه علیه مسلمانان از «میشل ولبک» نویسنده فرانسوی در نوامبر گذشته است که خشم گسترده ای از مردم را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. اما با گذشت شش ماه از این سخنان، ولبک در مصاحبه با برنامه«کتابخانه بزرگ» که از تلویزیون فرانسه پخش شد، از همه مسلمانان عذرخواهی کرد.

 

ولبک در این مصاحبه که به ارایه کتاب جدیدش «چند ماه از زندگی من» اختصاص داشت، اعتراف کرد که در مصاحبه با «میشل اونفردی» به نوعی «حماقت جمعی» کشیده شده است.

 

این نویسنده فرانسوی افزود: گفتمان اشتباهی وجود دارد که اسلام و انحراف را به هم مرتبط می کند، اگرچه این دو خط موازی هستند و هرگز به هم نمی رسند. چالش اکنون می تواند مبارزه با دومی باشد، نه آزار و اذیت اولی. زیرا عمل مجدانه یک فرد به اعتقادات دینی خود موجب انحراف نمی شود، بلکه منحرفان فقط به پوشش دین استناد می کنند.

 

 ولبک پیش از این به پس از اظهارات توهین آمیز علیه اسلام و قرآن به دعوت به نفرت پراکنی قومی متهم شده بود. رمان «تسلیم» او درباره سقوط فرانسه در سال 2022 در چنگال حکومت اسلامی پس از انتخابات ریاست جمهوری است.

 

بر اساس گزارش های مطبوعاتی، مواضع این رمان نویس فرانسوی در مورد اسلام باعث شد تا به طور دایم تحت حمایت امنیتی قرار گیرد.

 

 این نویسنده در سال ۲۰۱۵ در پاسخ به سوال روزنامه گاردین مبنی بر اینکه آیا فوبیا از اسلام دارید، گفت: «البته، اما کلمه (فوبیا) حکایت از ترس دارد نه نفرت، یعنی ترس از تروریسم.

 

 میشل ولبک کیست؟

ولبک در سال 1956 در شهر سن پیر در جزیره رئونیون فرانسه در خانواده ای کمونیست به دنیا آمد، جایی که پدرش راهنمای کوهستان بود و مادرش، لوسی سکالدی، یک دکتر است، او از دانشکده پزشکی در الجزایر فارغ التحصیل شده است.

پدر و مادرش مدتی پس از تولد او از هم جدا شدند، به همین دلیل، او را مادربزرگ مادری اش در الجزایر ابزرگ کرد و از او نگهداری کرد، سپس پدرش توانست او را پیش خودش برگرداند و مادربزرگ پدری اش را به سرپرستی او گماشت.

 

او در سال 1983 کار حرفه ای خود را با کار در فناوری اطلاعات در شرکت ونیلوگ آغاز کرد، سپس به عنوان پیمانکار در بخش فناوری اطلاعات وزارت کشاورزی فرانسه مشغول به کار شد و به مدت 3 سال در آنجا ماند. ولبک در رمان «گسترش میدان مبارزه» این دوره از زندگی خود را روایت کرد.

 

 در سال 1990 در آزمون مسابقه برای تصدی سمت معاونت اداری در معاونت فناوری اطلاعات مجلس ملی (پارلمان فرانسه) قبول شد و در سال 1996 استعفا داد و به نویسندگی پرداخت.

 

ولبک در سال 1992، جایزه تریستان-تزارای فرانسوی را برای مجموعه شعرش « دنبال خوشبختی» که در سال 1991 منتشر شد، دریافت کرد.

کد خبر 1271045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha