طرح جامع بقعه شاه سلیمان علی نیازمند ۱۰ میلیارد تومان اعتبار است

آستان مقدس شاه سلیمان علی(ع) خوسف از جمله بقاع شاخص و با کرامتی است که برای تکمیل پروژه های عمرانی خود نیازمند کمک ۱۰ میلیارد تومانی خیرین و مردم است.

خبرگزاری شبستان-خراسان جنوبی؛ سمیه محمدی: آستان مقدس شاه سلیمان علی (ع) در شهرستان خوسف از قدیم الایام شهرتی بسیار دارد و کرامات این امامزادگان بر سر زبان ها افتاده به نحوی که هر روزه این امامزاده زائرانی از سراسر کشور دارد.

 


این بقعه در منطقه ای کوهستانی با آب و هوای معتدل مکانی مقدس هم برای زیارت، سیاحت، تفریح و گردشگری است و مامنی برای خسته دلان و مسافران است. آستان مقدس شاه سلیمان علی بر دامنه کوهی به نام شاه در منطقه خوسف در 75 كیلومتری شهرستان خوسف واقع شده و تا مركز استان هم حدود 100 كیلومتر فاصله دارد.

 


سایه‌سار مهربانی درختان عناب، صنوبر و بنه بر سر زائران این امامزاده شریف سبب شده است تا زائرین با آرامش از هوای تازه این امامزاده بهره و از طبیعت گردشگری آن نهایت استفاده را ببرند.

 


پروژه های عمرانی این مکان مقدس از جکله احداث 46 زائرسرا، سرویس بهداشتی، کشتارگاه، برق رسانی و سایر که از سال 1382 آغاز شده است و تاکنون بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و برای تکمیل این طرح جامع نیازمند 10 میلیارد تومان اعتبار است.

 


همایش محوری تجلیل از خادمین و هیات امنای برتر خراسان جنوبی

همزمان با دهه کرامت و به مناسبت روز ملی تکریم و بزرگداشت امامزادگان، همایش تکریم و بزرگداشت امامزادگان در بقعه شاه سلیمان علی(ع) به منظور تجلیل از هیات امنا و خادمین برتر استان خراسان جنوبی  برگزار شد.

 


حجت الاسلام الهی -رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خوسف- در این مراسم ضمن قدردانی از خادمین و هیئت امنای برتر استان، گفت: آستان مقدس شاه سلیمان علی (ع) به لحاظ گردشگری مذهبی در موقعیت مکانی مناسبی قرار دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولین برای توسعه دارد.

 


به گفته وی، ساختمان جدید بقعه متبركه امامزاده شاه سلیمان علی از سال 1382 آغاز شد که هم اکنون دچار تغییرات اساسی شده و گسترش زائرسراها، سرویس بهداشتی و امكانات رفاهی و خدماتی نیازمند اعتبار است، این امامزاده برای تکمیل زائرسراها و سرویس بهداشتی  نیازمند ۲ میلیارد تومان اعتبار است.

 

کرامات شاه سلیمان زرتشتی را مسلمان کرد
در این همایش محمد مهدی خزاعی- مدیر اجرایی بقعه شاه سلیمان علی و عضو هیئت امنای این بقعه- هم اظهار کرد: آستان مقدس شاه سلیمان علی در فاصله 110 کیلومتری خوسف در رشته کوه شاه قرار دارد.

 


وی با بیان اینکه این بقعه در دامنه بلندترین کوه منطقه و دارای آب و هوای معتدل و موقعیت خوبی برای گردشگری زیارتی، تفریحی و کوهنوردی است، افزود: 107 کیلومتر راه این مزار آسفالت و 2 هزار و 700 مترمربع آن خاکی است و هم اکنون 35 کیلومتر جاده نیاز به آسفالت دارد که استاندار در دهه فجر گذشته سه میلیارد تومان جهت ادامه کار اختصاص داده است.

 


وی افزود: این امامزاده واجب التعظیم مدفون در شهرستان خوسف از امامزادگان با کرامت است که طی چندین سال گذشته شاهد درمان سرطانی، اولاد دار شدن مردم و حتی زرتشتی در این مکان مقدس مسلمان شده است.

 


این خادم با اشاره به کرامات شاه سلیمان علی(ع) تصریح کرد: یکی از بانوان زائر مزار شاه سلیمان علی با ویلچر به زیارت آمد اما بدون ویلچر و شفا یافته از این مکان رفت.

 

نیاز 10 میلیاردی آستان مقدس شاه سلیمان علی برای تکمیل پروژه های عمرانی
مدیر اجرایی بقعه متبرکه شاه سلیمان علی (ع) گفت: از سال 84 عملیات اجرایی پروژه های عمرانی بقعه آغاز شد و امورات با تمام مشکلات و با خرید سهم مالکین از سر گرفته شد.

 


وی با اشاره به تهیه طرح جامع آستان مقدس گفت: تاکنون ۸۰۰ مترمربع سنگ فرش، خرید امتیاز برق و آب و گلدسته، پارکینگ هزار مترمربع ، ساخت موزه و کتابخانه، شروع عملیات احداث مهمانسرا، درمان، پاسگاه و مدرسه، پایگاه انتظامی و ۳۰۰ واحد برای خدام با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، شروع عملیات عمرانی از سال ۹۰ شامل کشتارگاه، پارکینگ به متراژ ۱۰ هزار مترمربع، ۱۲ چشمه سرویس بهداشتی، ساخت ۷۵۰ متر سوئیت برای شهروندان و ۷۵۰ متر سوئیت اداری از جمله اقدامات این طرح بود که اجرا شده است.

 


خزاعی گفت: خانه بهداشت در محل بقعه تکمیل شده اما برای تجهیزات و امکانات نیاز به مساعدت داریم.

 


وی با بیان اینکه برق رسانی آستان مقدس، ساخت منبع ۲۰۰ هزار مترمربع آب فضای سبز، رسید یک دستگاه تراکتور و نیسان، خرید ضریح از جمله اقدامات دیگر مزار است، گفت: درخواست یک میلیارد و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار که از سال ۹۸ در حال پیگیری است که سه هزار و ۵۰۰ مترمربع پروژه عمرانی را آغاز کردیم که تاکنون به پیشرفت ۸۰ درصد رسیده و به زودی سرویس های بهداشتی به بهره برداری می رسد.

 

حجت‌الاسلام پرویز بخشی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی هم در این مراسم با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در مورد مسائل عمرانی بقاع متبرکه بحث معماری است، افزود: شایسته نیست مساجد و یا بقاع متبرکه با معماری سایر کشورها ساخته شود به عنوان مثال صحن حضرت زهرا سلام الله علیها در نجف با معماری ایرانی اسلامی ‌ساخته شده که خود یک افتخار بزرگ برای ایران است.

 

وی با اشاره به تجلیل از 30 خادم و هیات امنای برتر در این همایش گفت: خادمین مساجد و هیات امنای استان بدون حق الزحمه و به صورت افتخاری کار می کنند و باید از تجربه این افراد در بقاع استفاده کرد.

 

 

کد خبر 1271382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha