استان‌های تلفیقی در ثمردهی جریان‌های هویت‌بخشی به بانوان ظرفیت موثری دارند

سعیدی‌نژاد گفت: استان‌های تلفیقی از نظر اقوام و مذاهب، ظرفیت موثر و خوبی در ثمردهی جریان‌های هویت‌بخشی به بانوان دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، عاطفه سعیدی‌نژاد، مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در نشست با اعضای ستاد نهضت پیشرفت بانوان استان کردستان که با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان به صورت برخط برگزار شد، اظهار کرد: استان‌های تلفیقی از نظر اقوام و مذاهب، ظرفیت خوبی در ثمردهی جریان‌های هویت‌بخشی به بانوان دارند.

 

وی افزود: ما تاکنون توانسته‌ایم تجربیات موفق در حوزه بانوان در استان‌ها شکل دهیم و ظرفیت نهضت پیشرفت بانوان در استان‌ها به عنوان ظرفیت مهم مردمی اثرگذار شناخته شده است.

 

سعیدی‌نژاد عنوان کرد: پیشنهاد دستگاه‌های مختلف برای همکاری نهضت پیشرفت بانوان در اجرای طرح‌ها و برنامه‌های گوناگون مانند جشنواره گوهرشاد، راهپیمایی اربعین و همایش بانوان تأثیرگذار نشان‌دهنده این است که به توفیق الهی اثرگذاری این جریان اثبات شده است.

 

مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: هدف‌گذاری نهضت پیشرفت بانوان این است که با یک گفتمان روشن و متعالی و پیشبرنده، جمع‌کننده ظرفیت‌های مردمی بانوان باشد و به عنوان یک هویت مردمی مستقل تحت حمایت سازمان تبلیغات اسلامی به فعالیت بپردازد.

 

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازمه استمرار فعالیت این ستاد در سطح استان و شهرستان‌ها این است که در شورای سیاستگذاری نهضت پیشرفت استان برخی ظرفیت‌های حقوقی و حقیقی واثرگذار بانوان استان را با خود همراه کنند و برای عضویت در ستاد از آنها نیز دعوت به عمل آید.

 

مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی افزود: در مقام عملیات‌های میدانی، ما در نظر نداریم که به استان عملیات پیشنهاد دهیم، بلکه انتظار داریم  متناسب با راهبردها و با توجه به زیست بوم استان طراحی‌ها صورت پذیرد.

 

وی اعلام کرد: در واقع هدف ما این است که هیئت طراح و برنامه‌ریز نهضت پیشرفت بانوان کمک کنند تا سند راهبردی نهضت پیشرفت تفهیم شود و با آموزش زیست بوم‌شناسی کمک کنیم استان باتوجه به رویکردها، طراحی‌های لازم را انجام دهد.

 

سعیدی‌نژاد تأکید کرد: درصد قابل ملاحظه‌ای از افراد را باید مخاطب طرح‌های خود قرار دهید. این جنس رویکرد در طراحی‌های ما در نهضت پیشرفت بانوان موج می‌زند و نگاه این بوده که در حوزه جهاد تبیین، کنشگر مردمی تربیت کنیم و طرح های راهبردی مانند حرف‌آورد، خاندان‌یار و محله یار در این راستا اجرا شده است و به این منظور زیرساخت‌هایی مانند مدرسه تبیین و دوره پلکانی حرف آورد و موارد دیگر را در نظر گرفتیم.

 

وی عنوان کرد: باید در فضای دختر نوجوان که در این عرصه خلأ وجود دارد با طرح‌های عملیاتی که ابعاد مختلف را شامل می‌شود مانند دختران پیشرو یا دختران حاج قاسم وارد میدان شویم و در دختران پیشرو کنشگری عمومی دختران هدف گرفته شده است.

 

مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در مدل کنشگری که نهضت پیشرفت بانوان دنبال می‌کند، خانواده به عنوان عنصر مهم در نظر گرفته شده و از این طریق اثرگذاری فرد در اجتماع دیده شده ما در این زمینه در مبانی نظری حرف‌های بسیاری برای گفتن داریم اما در مقام سخن نماندیم و انتظار داریم امسال با توجه به نرم افزارهایی که در اختیار داریم برای توسعه مخاطب عملیات‌های مؤثر صورت پذیرد.

 

وی مسئول نهضت پیشرفت بانوان در استان‌ها را مدیرکل استان معرفی کرد و گفت: انتظار می‌رود مدیرکل استان از تمام ظرفیت‌ها که در اختیار دارد و ارتباط با نهادهای مختلف به نفع توسعه شبکه مردمی استفاده کند و معاون فرهنگی، کارشناس امور بانوان و درکل ساختار سازمان با نهضت پیشرفت بانوان همکاری داشته باشند.

 

مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به مأموریت طراحی ایران آینده برای بانوان فرهیخته و نشست‌های «زنان پیشرو؛ راویان ایران آینده» تصریح کرد: این مجال به بررسی نقشی که زن در طراحی و گفتمان‌سازی و پیاده‌سازی ایران آینده دارد، می‌پردازد.

 

وی ادامه داد: در زمینه اجرای این طرح، اصل کار با ستادهای نهضت پیشرفت در استان‌هاست و با توجه به اینکه فضای مجازی در استان کردستان به صورت جدی دنبال می‌شود، ظرفیت خوبی در استان برای فعالیت در این فضا وجود دارد.

کد خبر 1271531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha