حمایت شصت میلیارد ریالی بنیاد ملی نخبگان از مراکز نخبه‌پرور در سال 90

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام حمایت شصت میلیارد ریالی بنیاد ملی نخبگان از مراکز نخبه‌پرور در سطح دانش‌آموزی در سال گذشته از اجرای طرح شهاب در 12 استان کشور در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نسرین سلطانخواه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در اولین سمینار علوم و فنون دبیرستان علامه حلی 5 با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری چند سال قبل در جمع اساتید دانشگاه تهران پس از ارائه گزارش از پیشرفت‌های علمی این دانشگاه ضمن تقدیر از تمامی فعالیت‌های انجام شده فرمودند باید چنان برنامه ریزی کرد که در آینده نه چندان دور کسانی که بخواهند با آخرین دستاوردهای علمی ایران آشنا شوند مجبور به یادگیری زبان فارسی باشند. این بدین معناست که ما باید خودمان را آماده کنیم تا در آینده در عرصه علمی و نظریه‌پردازی جزو پیش قراولان دنیا باشیم.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به میراث تاریخی پر افتخار ایران اسلامی در عرصه‌های علمی و نظریه‌پردازی و عرصه‌های مختلف علوم پایه خاطرنشان کرد: می‌توان با تلاش و همت جوانان برومند امروز آن گذشته تاریخی را احیا کرد، چرا که در قرون دوم تا هفتم هجری، دوره درخشش تمدن اسلامی به دست دانمشندان ایرانی رقم خورد، به عنوان مثال اولین دایره المعارف پزشکی هم بدست جورجانی نوشته شده و در حال حاضر نیز به زبان‌های مختلف ترجمه شده است.

 

سلطانخواه با بیان اینکه باید جوانان کشور را با گذشته موفق تاریخی کشور آشنا کنیم، تصریح کرد: برای اینکه آینده خوبی بسازیم باید گذشته خود را به خوبی بشناسیم. از سوی دیگر دانش‌آموزان با این تصور که کانون تمامی عالم در محل تحصیل آنهاست باید به تحصیل علم و درس بپردازند و متوجه این موضوع باشند که بزرگترین کارهای دنیا در این محل یعنی مدرسه آنها انجام خواهد شد.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان در خصوص فعالیت‌های بنیاد تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان ماموریت شناسایی استعدادها، کمک به رشد و شکوفایی و در نهایت زمینه سازی برای جذب و به کارگیری استعدادها را بر عهده دارد.

 

وی با بیان اینکه شناسایی استعدادهای برتر در گروه‌های سنی مختلف در حال انجام است،‌ ادامه داد: شناسایی استعدادها از دوره دانش‌آموزی آغاز می‌شود. سپس در دوره دانشجویی ادامه یافته و در نهایت هم با طی فرآیندهای علمی به شناسایی شخصیت‌های برجسته علمی ختم می‌شود. در دوره دانش‌آموزی که به دوره آغازگری معروف است توجه به مراکز نخبه‌پرور در آموزش و پرورش یکی از ماموریت‌های بنیاد ملی نخبگان است که در سال گذشته شش میلیارد تومان از مراکز نخبه‌پرور در سطح دانش آموزی حمایت‌های هدفمند و برنامه‌ای صورت گرفت .

 

بنابرگزارش خبرنگار دفتر ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، رئیس بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: در سطح وسیع‌تر طرح شناسایی و هدایت تحصیلی استعدادهای برتر (شهاب) در کشور به طور گسترده با همکاری وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است که در سال جاری در 12 استان کشور اجرایی خواهد شد.

 

 سلطانخواه در خاتمه افزود: در این طرح دانش آموزان بدون جدا شدن از سایر دانش‌آموزان توسط معلمان پشتیبانی و هدایت می‌شود.

 

پایان پیام/

 


 

کد خبر 127164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha