مهرداد ویس کرمی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به لایحه عفاف و حجاب گفت: دولت با توجه به تشخیصی که خود دارد لایحه را می نویسد و به مجلس می آورد. مجلس طبق قانون اساسی مختار است که هر تغییری که در چهارچوب شرع و قانون اساسی باشد را در هر لایحه ای بدهد. ملاک هم باید شرع و قانون اساسی باشد و بنا بر این نیست که کسی اعمال سلیقه کند یا کسی به رای و نظر خودش این کار را انجام دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید قانون با توجه به شرع و قانون اساسی، واقعیت های اجتماعی و نظر کارشناسان تصویب شود که بتواند به اهدافی که در عفاف و حجاب مد نظرمان است، برسیم.
وی بیان کرد: انسان سه حیطه اندیشه، اخلاق و عمل دارد و هر سه حیطه جدا هستند. برای بعد اندیشه باید کار فرهنگی کرد، برای بعد اخلاقی کار اخلاقی و برای رفتار و عمل باید قاعده به رفتار گذاشت. در بحث بستن کمربند می گوییم مزایای بستن کمربند چیست. در اخلاق هم آرام آرام مردم و جامعه را به سمتی می بریم که برایشان عادت شود و این عادت خوب را پیدا کنند. در این میان عده ای نمی خواهند این کار خوب را انجام دهند هم به خودشان و هم دیگران آسیب می رسانند اینجا قطعا قانون به رفتار افراد می پردازد. هم باید برای متولیان فرهنگی وظایفی تعریف شود و هم برای افرادی که به صورت عمدی دنبال هنجارشکنی هستند باید قوانین وضع شود. قطعا حساب افرادی که با دشمن در یک سنگر برای زیر سوال بردن عفاف و حجاب تلاش می کنند از دیگران جداست.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: درست است اولویت کار فرهنگی است اما اگر کار فرهنگی جواب می داد که هیچ جای جهان جنگ اتفاق نمی افتاد. بالاخره یک سری افراد هستند که بر اساس تمرد یا عقایدشان، هنجارشکنی دارند و ممکن است قصدی داشته باشند باید همه اینها در قانون جامع ببینیم چون افراد تفکرات و انگیزه هایشان فرق می کند اما به طور طبیعی سیره قرآن و اهل بیت بر آگاهی و اطلاع رسانی به مردم است و اینکه از روی آگاهی احکام الهی در جامعه پیاده شود.
نظر شما