به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، آیت الله سید علیرضا عبادی- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز (۱۸خرداد) در دیدار با مدیرکل اداره تعزیرات حکومتی استان اظهار کرد: ما به عنوان جامعه مسلمان، که اساس مسلمانی خیرخواهی برای نوع انسان است اما این عالم، عالم تضاد است ولی هر چیزی آفت دارد
وی با اشاره به اینکه در عالم بشری ما دشمن از نوع انسان داریم و بحث میکروب و ویروس مطرح نیست، افزود: در جنگ ارادهها و منافع، دشمنان ما آنجایی که بتوانند عمل میکنند و از هیچ کار زشت و جنایتی دریغ نمی کنند.
آیت الله عبادی با اشاره به جنایات استکبار جهانی، تصریح کرد: ما باید در مقابل انواع تحریمهای که دشمن روی میز دارد و متناسب آنچه که بتواند توطئه دشمن را خنثی کند،عمل کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن مستقیم و غیر مستقیم بر روی جوانان تاثیر میگذارد تا فاسد، معتاد و گران فروش شوند، افزود: به صورت حساب شده و موثر یک جملات و پیامهایی به مخاطبان خود داشته باشید که بفهمد اگر شما به عنوان تعزیرات جلوی او را میگیرید دشمن او نیستید و این خودش است که با برخی اقدامات با کشور و خانوادهاش دشمنی میکند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه افراد متخلف باید شرمنده شوند و کار تعزیرات نباید در تنبیه خلاصه شود بلکه باید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، تصریح کرد: این موجب ننگ یک ایرانی است که دشمن بگوید فلان جریان یا گروه ذخیره ماست.
آیت الله عبادی با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری در خصوص خطر نفوذ دشمن، گفت: بارها دشمن با نفوذ در تصمیمگیری و تصمیمسازیها کاری میکند که ما با خود دشمنی کنیم.
وی خطاب به نیروهای تعزیرات حکومتی، تأکید کرد: در کار اداری خود خلاصه نشوید چون خیرخواه نوع بشر هستیم باید احساس مسئولیت انسانی هم داشته باشید.
امام جمعه بیرجند با اشاره به حساسیت کار قضاوت در تعزیرات حکومتی، تصریح کرد: در کار خود تقوا را رعایت کنید و هدف شما بازدارندگی از گناه و اجرای عدالت باشد و لاغیر؛ همه اینها ریشه آن دوستی است.
تشکیل ۲هزار و ۱۸۹ پرونده در تعزیرات حکومتی طی دو ماه
علی محدثینژاد- مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی در این دیدار اظهار کرد: با توجه به اصل ۱۵۹ قانون اساسی رسیدگی به جرایم و شکایات بر عهده دادگستری و قوه قضائیه است.
وی افزود: با توجه به اوضاع و احوالی که وجود دارد از جمله بحث تنظیم بازار و نظارت بر قیمتها و برخورد سریع و قاطع با متخلفان اقتصادی، یک سری از وظایف به تعزیرات حکومتی محول کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسانجنوبی با بیان اینکه این سازمان یک سازمان دو وجهی یعنی هم اداری و هم قضائی استف تصریح کرد: وظایفی که به تعزیرات حکومتی واگذار شده خصیصه قضائی دارد به همین دلیل شعب آن مانند شعب دادگستری به امورات مربوطه رسیدگی میکنند و بر اساس قوانین و مقرراتی که وجود دارد در خصوص متخلفان رسیدگی و به مجازات محکوم میکنند و بازوی قدرتمند دولت در بحث برخورد با تخلفات هستند.
محدثینژاد ادامه داد: تعزیرات حکومتی به عنوان مرجع رسیدگی به تخلفات اقتصادی، بهداشت و دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز است که با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در بحث پیشگیری از وقوع تخلفات به منظور حمایت از تولید ملی و امنیت سرمایهگذاری و بهبود فضای کسب و کار به عنوان یک سازمان مؤثر به خصوص در برخورد با قاچاق کالا و ارز است.
وی با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی همیشه در شرایط حساس اقتصادی با حضور میدانی با انجام طرحهای ویژه در ایام خاص سال مانند ایام نوروز و ماه رمضان از طریق شعب سیار به صورت خارج از اطاله دادرسی رسیدگی به تخلفات را انجام میدهد، افزود: مأموریت اصلی سازمان تعزیرات حکومتی بحث سرزنش کیفری نیست چون سرزنش کیفری در مرحله آخر قرار دارد که روشها جوابگو نباشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: یکی از این اهداف سازمان بحث تشویق کنشگران اقتصادی با حمایت قوانین و مقررات بوده که این خود باعث سلامت اقتصاد و نظام در بازار و رعایت حقوق بنیادین مصرف کنندگان میشود.
محدثینژاد با بیان اینکه هدف دوم سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی به تخلفات از طریق یک نظام پاسخدهی متفاوت نسبت به دادگستری است، عنوان کرد: پاسخگو بودن بدون حبس محور بودن است و از تشریفات دادگستری در رسیدگی به تخلفات کاسته میشود.
وی ادامه داد: سازمان تعزیرات در سه حوزه شامل قوانین و مقررات صنفی و قوانین حمایت از مصرف کنندگان، قانون تعزیرات حکومتی بهداشت و درمان و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز صلاحیت اجرایی و رسیدگی دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به استقرار اداره تعزیرات حکومتی در پنج شهرستان، تصریح کرد: در شهرستانهایی که اداره نداریم پروندهها از طریق شهرستانهای مجاور رسیدگی میشود.
محدثینژاد با بیان اینکه در سال گذشته ۱۰ هزار و ۱۳۸ پرونده به شعب تعزیرات حکومتی استان از طریق سازمانهای مختلف ارجاع شده است، گفت: از این تعداد ۱۰ هزار و ۱۳۶ پرونده معادل ۹۹.۸ درصد پروندههای وارده به شعب تعزیرات استان مختومه و جرایم آن وصول شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیشترین تخلفات صنوف در زمینه عدم درج قیمت، گران فروشی و عدم صدور فاکتور بوده است، بیان کرد: در دو ماهه امسال نیز دو هزار و ۱۸۹ پرونده وارد شعب تعزیرات استان شده که یک هزار و ۹۱۵ پرونده رسیدگی شده است.
وی در پایان متذکر شد: در بحث قاچاق کالا و ارز فراوانی تخلفات بیشتر در بحث قاچاق سوخت بوده است.
نظر شما