به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، عیسی هواسی بازرس کل کردستان در جلسه شورای توسعه و برنامهریزی استان اظهار کرد: برنامه سراسری در خصوص میزان اجرایی کردن شعار سال در دستگاههای اجرایی استان توسط سازمان بازرسی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: هیات بازرسان سازمان بازرسی استان، نحوه اجرای قانون رفع موانع تولید، قانون بهرهوری کشاورزی و ممنوعیت خرید کالای خارجی که نمونه داخلی دارند را بازرسی خواهند کرد.
هواسی از عملکرد بانکها و دستگاههای متولی در حوزه عملکرد تسهیلات تکلیفی انتقاد کرد و گفت: آمارهای متفاوتی در استان در خصوص عملکرد تسهیلات تکلیفی به ما اعلام شده که بر این اساس عملکرد بانکها و دستگاههای متولی رضایت بخش نیست.
پیمان اسکندری رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان نیز در این جلسه به ارائه برنامههای عملیاتی بخش کشاورزی در راستای تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح مردمیسازی یارانهها نهادههای دامی تا ۱۰ برابر افزایش قیمت پیدا کرد و مشکلاتی در تولید گوشت بویژه گوشت مرغ در سطح کشور ایجاد شد.
وی افزود: برخی کالاهایی که در استان تولید نمیشود به دلیل افزایش هزینههای حمل و افزایش قیمت نهایی آن است و نرخ کالاهایی همچون گوشت قرمز و سفید که در استان تولید میشود، نسبت به سایر استانهای کشور کمتر عرضه شده است.
اسکندری اضافه کرد: پیگیریهای لازم برای افزایش سهمیههای اختصاصی کالای تنظیم بازار در راستای ایجاد تعادل نسبی در عرضه و تقاضا توسط این سازمان انجام شده تا به کنترل تورم کمک شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان اجرایی کردن فعالیت سامانه توزیع هوشمند و الکترونیکی محصولات اساسی کشاورزی را از برنامههای مهار تورم برشمرد و تقویت، توسعه و حمایت از تشکلهای تخصصی و توسعه کشت قراردادی و پیگیری تامین و تخصیص به موقع نهادههای تولید در راستای استمرار تولید را از دیگر اقدامات و برنامههای این سازمان دانست.
بختیار خلقیقی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه از وجود یکهزار و ۲۷ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری در خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد ۶۶۶ واحد فعال و ۱۶۲ واحد هم غیرفعال هستند و مهمترین تولیدات صنعتی استان شمش طلا، پلی اتیلن و لاستیک خودرو هستند.
خلیقی اضافه کرد: انواع محصولات لبنی، لولههای پلی اتیلن و پولیکا، محصولات غذایی و خوراک دام و انواع لوازم خانگی از جمله محصولات دارای ظرفیت صادرات در استان کردستان است.
وی یادآور شد: محورهای توسعه بخش صنعت کردستان شامل تقویت و حمایت از صنایع کوچک، توسعه صنایع صادرات محور و جذب سرمایه گذاری خارجی است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان سهمیه اشتغال امسال این اداره کل را ۶ هزار و ۸۳ نفر ذکر کرد و گفت: از جمله برنامههای این اداره کل برای رشد تولید در بخش صنعت شامل پیگیری و حمایت از طرههای صنعتی پیشران، تعریف طرحهای صنعتی اشتغالزا و اولویتدار و فعال سازی واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال است.
نظر شما