اجرای طرح «حضور» برای آشنایی نومعلمان و دانش‌آموزان با حوزه علمیه

حجت الاسلام نیکزاد گفت: طرح «حضور» برای آشنایی دانش‌‌آموزان و نومعلمان با روش‌های تدریس و شیوه‌های تربیتی در مدارس علمیه و مفاخر آن اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام و المسلمین حمید نیکزاد -مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش امروز (۲۲ خرداد) در پنجمین گردهمایی اعضای کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق خراسان جنوبی اظهار کرد: همکاری حوزه و آموزش‌ و پرورش به قبل از انقلاب برمی‌گردد و به برکت انقلاب اسلامی در عالی‌ترین سطح این همکاری وجود دارد.

 

وی افزود: متأسفانه در برهه‌ای ارتباط نظام‌مند بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش آنچنان که شایسته بوده رقم نخورده است.

 

حجت الاسلام نیکزاد با اشاره به برنامه‌ریزی برای بهره‌مندی معلمان و نومعلمان از ظرفیت حوزه‌های علمیه، تصریح کرد: در همین راستا طرح «حضور» برای آشنایی دانش‌‌آموزان و نومعلمان با روش‌های تدریس و شیوه‌های تربیتی در مدارس علمیه و مفاخر آن اجرا می شود.

 

مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش بیان کرد: در این طرح می‌خواهیم مفاخر حوزه را به نوجوانان و نوجوانان بشناسیم چرا که گاهی حتی معلمان ما نیز در این زمینه اطلاعات لازم را ندارند.

 

وی با اشاره به شبهه افکنی های دشمن در مقابله با روحانیت و حوزه گفت: دشمن می‌خواهد حوزه و روحانیت را افرادی عقب افتاده از تاریخ و زمان و علم نشان دهند در حالی که حوزه میراث‌دار بزرگانی چون خواجه نصیر الدین‌ها و علامه طباطبایی‌ها است که در بخش‌های مختلفی علمی سرآمد بودند.

 

نمازخانه‌های مدارس برای سال تحصیلی جدید نوسازی و تجهیز می‌شوند

سید علیرضا موسوی‌نژاد- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این گردهمایی با اشاره به اینکه نمازخانه های مدارس استان برای سال تحصیلی آینده نوسازی و به فرش محرابی تجهیز خواهند شد، اظهار کرد: تحقق این مهم در شرایط فعلی نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

 

وی در ادامه با اشاره به نقش کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در تحقق امر تربیت اسلامی دانش‌آموزان، افزود: تقویت ایمان، بنیه اعتقادی و ایجاد روحیه امید در بین دانش آموزان استان در قالب جهاد تبیین مهمترین رسالت کمیته همکاری‌ها است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

موسوی‌نژاد بیان کرد: تقویت شجره طیبه در مدارس باید به‌ صورت تخصصی با تعامل و مشارکت روحانیون به ویژه ائمه جمعه و جماعات در فرایند تعلیم و تربیت انجام شود.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مدرسه مهمترین مکان برای تحقق امر تربیت اسلامی است،گفت: اهتمام به مدرسه صالح و بانشاط در قاموس سند تحول بنیادین و مبتنی بر آموزه‌های دینی یکی دیگر از تکالیف خادمین نظام تعلیم و تربیت است که در سایه تعامل و مشارکت جدی کمیته همکاری‌ها محقق می‌شود.

 

 

 

کد خبر 1272711

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha