پروژه‌های مسکن سازی باید پیوست فرهنگی داشته باشد

حجت الاسلام محمدی لائینی با تاکید براینکه در ایجاد پروژه های مسکن سازی باید پیوست فرهنگی همانند توجیه فنی و اقتصادی مورد توجه باشد، گفت: بی توجهی به این مهم زمینه ساز وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی در بستر این سکونتگاه ها می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی-نماینده ولی فقیه درمازندران امروز(۲۳ خرداد) در نشست با علی دیوسالار، مدیرکل راه و شهرسازی استان و مدیران تابعه با بیان اینکه بیان مشکلات باید با بیان راهکارهای برون رفت از مشکلات پیش رو همراه باشد، اظهار کرد: توسعه مازندران باید ضابطه مند باشد.

 

وی با تاکید براینکه تصمیمات توسعه و ساماندهی استان مازندران باید براساس یک طرح و نقشه راه باشد، افزود: به طور مثال باید برای افق ۳۰یا ۵۰سال آینده مازندران طرح ریزی شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با بیان اینکه در حوزه مسکن باید متقاضیان دریافت مسکن شناسایی شوند، گفت: همچنین متقاضیان دریافت مسکن باید اولویت بندی شوند و به تناسب متقاضیان طرح احداث مسکن در شهرها و روستاها نوشته شود.

وی به مسکن روستایی و خوش نشینی در روستاهای استان اشاره کرد و افزود: نوعا روستاهای نزدیک به شهر ها اولویت روستائیان برای زندگی است و باید گازرسانی، لوله کشی آب و تزریق دیگر امکانات رفاهی  به روستاها مورد توجه باشدو به روستائیان واقعی این خدمات ارائه شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی به اهمیت پیوست فرهنگی طرح های مسکن سازی اشاره کرد و خواستار احداث مسجد در شهرک ها و پروژه های مسکن سازی شد و گفت: با ایجاد شهرک هایی که تعداد مسکن در آنجا بالای ۵۰۰تا است موافق نیستم و می طلبد با هدف حفظ امنیت و فرهنگ ساکنین شهرک ها از ایجاد شهرک هایی با جمعیت انبوه جلوگیری بعمل آید.

 

نماینده ولی فقیه درمازندران  با تاکید براینکه در ایجاد پروژه های مسکن سازی باید پیوست فرهنگی همانند توجیه فنی و اقتصادی مورد توجه باشد، خاطرنشان شد: بی توجهی به این مهم زمینه ساز وقوع جرائم و آسیب های اجتماعی در بستر این سکونتگاه ها می شود.

 

وی به مشکلات راه های مواصلاتی استان در شهرها و روستاها اشاره کرد و افزود: مازندران مقصد گردشگری است و باید حداقل روکش آسفالت جاده ها مطلوب باشد.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به اقلیم مازندران، گفت: نباید به بهانه محیط زیست از توسعه جلوگیری بعمل آوریم و همچنین نباید به بهانه توسعه به محیط زیست خدشه وارد کنیم. باید برای توسعه استان محیط زیست در کنار بیان مخالفت ها،‌راهکارهایی برای توسعه استان با پیوست زیست محیطی ارائه دهد.

 

وی با بیان اینکه آینده اقلیمی مازندران،‌جنگل های هیرکانی استان،‌فرهنگی این خطه از شمال کشور و ... مهم است و مسئولین برای حفظ این محموعه باید تدبیری بیاندیشند، تاکید کرد: دولت باید برای تسهیل امور و تسریع روند توسعه استان، اختیارات استانی استاندار را افزایش دهد.

کد خبر 1272852

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha